Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Οι 5 πραγματικές μυστικές εταιρείες που κυβερνούν τον κόσμο


Translate this page: EN FR DE ES RU AR
Πολλές θεωρίες συνωμοσίας για απόκρυφες εταιρείες είναι διαδεδομένες, αλλά κάποιες μυστικές κοινωνίες που ασκούν μια μυστηριώδη επιρροή στον κόσμο έχουν υπάρξει και υπάρχουν ακόμα εδώ και αιώνες.
Έτσι η express.co.uk δημοσίευσε τις 5 πιο διάσημες και ισχυρές μυστικές εταιρείες στον κόσμο που ασκούν παράξενες τελετουργίες και ασκούν τις δραστηριότητές τους πίσω από κλειστές πόρτες.
1. Κρανίο και οστά (Skull and Bones)
and-Bones-502393
Έτος ιδρύσεως: 1832
Ιδρυτές: Frederick Ellsworth Mather, Phineas Timothy Miller, William Huntington Russell, Alphonso Taft και George Ingersoll Wood
Που: Πανεπιστήμιο Yale σε ένα κτίριο που ονομάζεται «Τύμβος».
Γιατί: Η μυστική κοινωνία σχηματίστηκε μετά από μια διαμάχη μεταξύ διαφόρων «κοινωνιών» στο Yale.
Διάσημα φερόμενα μέλη: John Kerry, George Bush και William Taft
Γιατί τους φοβούνται: Τα μέλη, γνωστά ως Bonesmen, χρησιμοποιούν την δύναμη και την επιρροή τους για να ανέλθουν στις ανώτερες τάξεις της Αμερικής.
Διάσημες θεωρίες συνωμοσίας: Η ομάδα έχει κατηγορηθεί για τα πάντα, από την πυρηνική βόμβα μέχρι και τη δολοφονία του Κένεντι.
2. Πεφωτισμένοι (Illuminati)
2-Illuminati-Formed-1776-Founders-Adam-Weishaupt-Where-Germany-Why-To-create-secular-societies-in-Europe-Famous-alleg-502396
Έτος ιδρύσεως: 1776
Ιδρυτές: Adam Weishaupt
Που: Γερμανία
Γιατί: Για να δημιουργήσετε κοσμικών κοινωνιών στην Ευρώπη.
Διάσημα φερόμενα μέλη: Barack Obama, Jay Z, Madonna, and Beyonce
Γιατί τους φοβούνται: Φήμες λένε ότι μέλη των Πεφωτισμένων έχουν διεισδύσει στη μουσική βιομηχανία και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που τα χρησιμοποιούν για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στις μάζες των απλών ανθρώπων.
Διάσημες θεωρίες συνωμοσίας: Η εταιρεία διαλύθηκε μετά τη Γαλλική Επανάσταση, αλλά σύγχρονοι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι η εταιρεία επέζησε και τώρα λειτουργεί ως μια απειλητική σκιώδεις κυβέρνηση, που κατευθύνει την παγκόσμια βιομηχανία και την πολιτική κατά το δοκούν.
3. Οι Ελευθεροτέκτονες (Freemasons)
217
Έτος ιδρύσεως: 1717
Ιδρυτές: Τέσσερις αγγλικές Στοές
Που: Λονδίνο
Γιατί: Για να διδάξει αυτογνωσία μέσα από τη συμμετοχή σε τελετουργίες και δρώμενα.
Διάσημα φερόμενα μέλη: George Washington, Benjamin Franklin, Winston Churchill, Mozart, Harry Houdini
Γιατί τους φοβούνται: Η εταιρεία έχει περισσότερα από έξι εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο, πολλά από τα οποία είναι ισχυρά μέλη της κοινωνίας.
Πιο διάσημες θεωρίες συνωμοσίας: Οι Ελευθεροτέκτονες σχεδίασαν τις Πυραμίδες, την Γαλλική Επανάσταση και κρατούν τη φλόγα ζωντανή για τους Ναΐτες Ιππότες.
4. Bohemian Grove
300px-Harvey_Hancock_at_Bohemian_Grove_1967
Έτος ιδρύσεως: 1872
Ιδρυτές: Henry Edwards
Που: Λεωφόρος Βοημίας, Monte Rio, Καλιφόρνια
Γιατί: Πλούσιοι και ισχυροί του πλανήτη που θέλουν να ξεφύγουν από τα «σύνορα του πολιτισμού» που έχει θέσει η κοινωνία και ή απολίτιστη συμφέροντα των κοινών ανθρώπων.
Διάσημα φερόμενα μέλη: Bill Clinton, Ronald Reagan and Richard Nixon
Γιατί τους φοβούνται: Οι συμμετέχοντες ισχυρίζονται ότι είναι εκεί για κοινωνικούς λόγους, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι χρησιμοποιούν τις συναντήσεις για πιο σκοτεινούς λόγους.
Πιο διάσημες θεωρίες συνωμοσίας: Αυτοί βρίσκονται πίσω από το Σχέδιο Μανχάταν – η πρώτη πυρηνική βόμβα που κατασκευάστηκε.
5. Λέσχη Μπίλντερμπεργκ  (Bilderberg Club)
Bilderberg-1
Έτος ιδρύσεως: 1954
Ιδρυτές: Η ολλανδική βασιλική οικογένεια
Που: Ολλανδία
Γιατί: Να φέρει σε επαφή ηγέτες της Βορείου Αμερικής και Ευρωπαίους (περισσότερο) για την προώθηση των σχέσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης και να συνεργαστούν σε πολιτικά, οικονομικά και αμυντικά θέματα.
Διάσημα φερόμενα μέλη: Angela Merkel, Bill Clinton, Henry Kissinger, Tony Blair, David Cameron, Margaret Thatcher
Γιατί τους φοβούνται: Πράγματα που συζητήθηκαν κατά τις ετήσιες συνεδριάσεις της ομάδας δεν δημοσιοποιούνται και οι δημοσιογράφοι οι οποίοι έχουν προσπαθήσει να πάρουν συνεντεύξεις από τους συμμετέχοντες έχουν συλληφθεί.
Πιο διάσημες θεωρίες συνωμοσίας: Η ομάδα διοικείται από Ναζί, που προσπαθούν να επιβάλουν μια παγκόσμια κυβέρνηση σε συνεργασία με το κόμμα των Ρεπουμπλικανών των ΗΠΑ.
Ηλίας Σιατούνης
Πηγή                 ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: