Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Αλητείες του «Ριζοσπάστη» ανήμερα της συμπλήρωσης 72 ετών από την δολοφονία του Συνταγματάρχη Δημήτριου Ψαρρού

 

Την Κυριακή 17 Απριλίου συμπληρώθηκαν 72 χρόνια από την δολοφονία του Συνταγματάρχη της ΕΚΚΑ Δημήτρη Ψαρρού και το εξαναγκαστικό και βίαιο τέλος του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων. Θύτες δεν ήταν οι γερμανοί κατακτητές, αλλά οι «αντιστασιακοί» δολοφόνοι του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ, στην συντονισμένη προσπάθειά τους να «εκκαθαρίσουν» το έδαφος πριν την προσπάθεια μετατροπής της Ελλάδος σε ένα ακόμη παράρτημα του σοβιετικού ιμπεριαλισμού.
Η θλιβερή φυλλάδα του καπιταλιστικού κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ), ο «Ριζοσπάστης», στην στήλη  «Σαν Σήμερα», παρουσίασε ως εξής την συμπλήρωση 72 ετών από το συγκεκριμένο αποτρόπαιο γεγονός: «1944: Ο ΕΛΑΣ διαλύει την αστική στρατιωτική οργάνωση της ΕΚΚΑ («Εθνική και Κοινωνική Απελευθέρωση») του συνταγματάρχη Δ. Ψαρρού. Η οργάνωση αυτή είχε συσπειρώσει πλειάδα αντικομμουνιστικών στοιχείων και ανέπτυξε δράση κατά του ΕΛΑΣ, με την υποδαύλιση των Βρετανών και της ντόπιας αστικής τάξης. Στελέχη της συνεργάζονταν και με τις δυνάμεις κατοχής».
Οι πολιτικοί απόγονοι των ψευτοαντιστασιακών του ΕΛΑΣ ισχυρίζονται απλώς την «διάλυση» τη ΕΚΚΑ και του 5/42. Ούτε κουβέντα για την άνανδρη δολοφονία του Ψαρρού και δεκάδων ανδρών του από τους αιμοσταγείς ελασίτες. Και φυσικά, η γνωστή και μόνιμη επωδός των ορφανών του Στάλιν για δήθεν συνεργασία με τους γερμανούς, «δικαιώνοντας» την ρήση «πας μη ελασίτης ίσον γκεσταπίτης»…
Μια ζωή ανθέλληνες, μια ζωή προδότες, μια ζωή ψεύτες, μια ζωή σοβιετόδουλοι, μια ζωή μισητές των Ελλήνων Εργαζομένων. Αυτοί ήταν και παραμένουν οι εγχώριοι μπολσεβίκοι – καπιταλιστές του ΚΚΕ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Διαβάστε επίσης: Εγκλήματα κομμουνιστών: το τέλος του 5/42 και του Ψαρρού

            ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: