Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Το αιτημα της Καταργησης των Πατριδων.

- Πως ειναι δυνατον να προτεινω σε Ναυπηγους να κατασκευαζουν Καραβια ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΓΑΝΑ και να μην μου πουν οτι αυτο θα ηταν Καταστροφικος Κινδυνος,
- Πως θα προτεινα στους καλυτερους Μαγειρους του Κοσμου να αφαιρεσουν τις γευσεις απο τα φαγητα τους και να μην θεωρησουν οτι καταργειται ετσι μια απο τις ομορφοτερες υλικες απολαυσεις του ανθρωπου, 
- Πως θα προτεινα στην φυση και στην Ανθρωποτητα να καταργηθουν τα χρωματα και ο Κοσμος να γινει "μονοχρωμος", (το μαυρο ασπρο ειναι διχρωμια), και να μην αντιλαμβανομαι οτι ετσι "καταργω" την οντοτητα και καταδικαζω την ζωη στο ανυπαρκτο. 
- Πως θα μπορουσα να ανακατεψω φαγητα και να μην κατασκευασω "κατι που δεν τρωγεται  με τιποτα" και καταληγει σε μονιμη νηστεια....
- ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΟΔΟΣ
- ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΧΡΩΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ
- Πως ειναι δυνατον, και γιατι;;; , με αποτελεσμα μια τετοια "οντολογικη παγκοσμια γεννοκτονια" να τολμαται το αιτημα της Καταργησης των Πατριδων.
============================================ 
Τι είναι η Πατρίδα
Η Πατρίδα είναι σαν μια πελώρια Εικόνα με βαθος Κοινής Ιστορίας, της οποίας αναλαμβάνουμε την ευθύνη (και παίρνουμε μαθήματα προς μίμηση η αποφυγή, ότι καλό να βελτιώσουμε και ότι κακό να απορρίψουμε).
Η Πατρίδα απαρτίζεται από:
Το Εδαφος που πατούμε εμείς και τα παιδιά μας
Την Θάλασσα που διαπλεουμε και κολυμπάμε εμείς και τα παιδιά μας
Τον Αέρα που αναπνέουμε εμείς και τα παιδιά μας
Το Σπίτι που γεννηθήκαμε
Την Οικογένεια μας
Την Εθνική Γλώσσα μας
Την Εθνικήν Ιστορία μας
Τη μνήμη και τους τάφους των Προγόνων μας
 
Εμείς, τα παιδιά μας, η Γλώσσα μας και η Ιστορία μας είμαστε Ένα.
Εμείς, τα παιδιά μας και ο Γεωγραφικός χώρος που ζούμε είμαστε Ένα.
Ώστε, όλοι εμείς και η Πατρίδα μας είμαστε Ένα.
Χωρίς την έννοια της Πατρίδα στο μυαλο μας, δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να υπάρχουμε.
 
- Για να επιζήσει η Πατρίδα, ο Έλληνας έχει χρέος να παραδίδει όλη την αγάπη προς την Πατρίδα (Φιλοπατρία).
- Όλα τα έθνη για να προοδεύσουν πρέπει να βαδίσουν εμπρός, πλην των Ελλήνων που, λόγω του ανεξάντλητου Ιστορικού πλούτου των, πρέπει να στραφούν προς τα πίσω.
 
Η Νέα Τάξη
- Απ’ ότι απαρτίζει την Πατρίδα, είναι κάτι που η Νέα Τάξη δεν έχει πειράξει;;;  Για δεκαετίες τώρα μας υποσκάπτουν την Πατρίδα και με δόλο μας την αποσπούν απο το μυαλό μας.
- Μάς θέλουν απάτριδες… δηλαδή "γενοκτονιμένους". Να μην έχουμε “πού την κεφαλήν κλίναι”.  Σαν ένα δύτη σφουγγαρά που του κόβουν τον σωλήνα τ’ οξυγόνου. Γιατί η Πατρίδα παρέχει οξυγόνο ζωής.
- Ας γυρίσουμε το κεφάλι απο το χαζοκούτι για να το δούμε καθαρά:  Δεν μας θέλουν να υπάρχουμε (τι είναι 10 εκατομμυριάκα μπροστά σ’ αυτά που αφάνισαν τις δεκαετίες του 1910 και1940;)
Και ακόμα… απέχουμε από κάθε ενέργεια απόσπασης και αποσόβησης…
Το πρώτο βήμα είναι η αναδιοργάνωση των προτεραιοτήτων στο μυαλό μας.  Τώρα, λόγω ανασφάλειας, πρώτα έχουμε το Εγώ και μετά την Πατρίδα. Μα είναι μια απλή πράξη:
Εάν στο μυαλό μας βάλουμε την Πατρίδα πρώτα, όλων μας οι σκέψεις και τα συναισθήματα ως δια μαγείας αυτόματα ενώνονται και συντονίζονται.  Γίνονται χείμαρρος που παρασύρει όλα όσα εμποδίζουν το θαύμα!  (Η απόδειξη είναι φανερη στην Ιστορία). 
Αυτός ο κόσμος ειναι γεματος θαυματα, αλλά χρειάζεται μια θυσίαΓια να δούμε το “ΕΝΑ των Ολων”, να αφίσουμε το μικρό προσωπικό “Εγώ” στην άκρη (“α υ τ ο θ υ σ ί α”).
===========
   

 ΑΠΟ Lefana

         ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ     ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: