Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Πανθρησκεία και πολτοποίηση λαών – Έτσι οδηγείται ο πλανήτης στην παγκόσμια χούντα

Antechrist
Το σχέδιο της παγκόσμιας κυβέρνησης υπαγορεύει την επιβολή μιας απόλυτης...
και πλήρως ελεγχόμενης «ειρήνης», η οποία φαινομενικά θα μοιάζει να γεφυρώνει τις διαφορές μεταξύ των λαών και των θρησκειών, αλλά στην πραγματικότητα θα μαντρώνει τους ανθρώπους σε μια νέα ιδεολογία, αυτήν της πανθρησκείας.
Η βασική θεωρία της πανθρησκείας είναι, όλοι οι εκπρόσωποι θρησκειών να συμπροσεύχονται στο... φως (έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές), μια γενική, αόριστη και αγνωστικιστική έννοια, η οποία βολεύει, αφού δεν προϋποθέτει πολλή έρευνα και υποτίθεται ενώνει.
Συγκινήθηκαν πολλοί που είδαν πρόσφατα τον Πάπα, να πλένει τα πόδια «προσφύγων» από διαφορετικές θρησκείες. «Έτσι γεφυρώνει τις διαφορές και ενώνει ειρηνικά τις θρησκείες», βιάστηκαν να πουν πολλοί.
Στην πραγματικότητα ο εγκάθετος Πάπας της Νέας Τάξης Πραγμάτων, περνάει κατά αυτόν τον τρόπο:
1. -Το μήνυμα ανάμειξης των λαών στο όνομα της παγκοσμιοποίησης
2. - Το μήνυμα ανάμειξης των θρησκειών στο όνομα της πανθρησκείας.
Το τυρί πάλι πολλοί το βλέπουν, την φάκα ωστόσο ελάχιστοι. Σαφώς και το σωστό είναι να ενωθούν όλοι άνθρωποι ενάντια στο σύστημα που καταδυναστεύει τις ζωές μας, αλλά όχι κάτω από την αιγίδα του. Υλικό ένωσης πρέπει να είναι η αλήθεια, που είναι μία και μοναδική, και απαιτεί έρευνα και όχι αναμάσημα των ξύλινων λόγων της εποχής μας, οι οποίοι διέπουν τα θρησκευτικά δόγματα και δεν έχουν καμία σχέση με τα απλά λόγια του Χριστού.
Η παγκοσμιοποίηση επιδιώκει υποτίθεται να τις τερματίσει τις διαφορές, όχι όμως προς το συμφέρον των πολιτών και με το βλέμμα στην αλήθεια παρά για να δημιουργηθεί η «πολυπόθητη» κοινωνία-πολτός με ομογενοποίηση των ανθρώπων, αφού οι «δούλοι οφείλουν να συμπεριφέρονται το ίδιο».
Η προσκόλληση των περισσοτέρων στην πραγματικότητα του συστήματος, που τα μεγάλα ΜΜΕ καθημερινά προβάλλουν, έχει οδηγήσει στην αδυναμία ελεύθερης σκέψης και άρα αυθόρμητης αντίδρασης ενάντια στην διαφθορά και την αδικία. Έτσι το σύστημα είναι σε θέση να «κατευθύνει» ακόμα και τις διαδηλώσεις. Η αλήθεια πονάει...

Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr      ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: