Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Αυτοί είναι οι πιο πλούσιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ! μαντέψτε που τα βρήκαν!


Από τις υψηλότερες καταθέσεις εμφανίζει ο Δημήτρης Παπαδημούλης, τότε βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα Ευρωβουλευτής με το ίδιο κόμμα, όπως προκύπτει από το Πόθεν Έσχες του. Συνολικά, σε οκτώ τραπεζικές καταθέσεις, που είναι συνδικαιούχος με τη σύζυγό του, εμφανίζει ποσά ύψους 543.200 ευρώ. Στη δήλωση της περασμένης χρονιάς ανέρχονταν σε 499.000 ευρώ.

el.wikipedia.org Ο Δημήτρης Παπαδημούλης (Αθήνα 21 Μαρτίου 1955 -) είναι Έλληνας(?) πολιτικός, εκλεγμένος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Επιτροπής Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής.Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο (1980-2004). Είναι μέλος του προεδρείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση Ίσης Εκπροσώπησης ΑΚΕ-ΕΕ.
Επάγγελμα πολίτικος! εθνικός προδότης! Οργανώθηκε στην Αριστερά από τα 18 του («Ρήγας Φεραίος»- ΚΚΕ Εσωτερικού-ΕΑΡ-ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ)οπως λέει ο ίδιος!!!και πουλάει και πνεύμα! έχεις και τους διανοητικά αναπήρους να λενε το ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι κομμουνιστές! η απο το ΚΚΕ ειναι η απο το ΠΑΣΟΚ! Παπαδημούλης αιώνιος φοιτητής του κκε - δούλος (του χρήματος ) και σκύλος των Εβραίων !οπως κάθε κομμουνιστής! μαλιστα ειναι τοσο άθλια υποκείμενα που νομίζουν οτι θα τα πάρουν μαζί τους τα λεφτά! ειναι φύση αδύνατο να μάζεψε τόσα λεφτα! φοιτητής λέει τελείωσε 2004! στα ποσά του? 2016 11 χρονιά πότε δούλεψε?
Την ίδια ώρα, από τη δήλωση της περιουσιακής κατάστασης της κυρίας Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά προκύπτει ότι τότε ο σύζυγός της διατηρούσε 160.000 ευρώ σε μετρητά, δηλαδή εκτός τραπεζικού συστήματος.
Οι τραπεζικές καταθέσεις του Γιώργου Βαρεμένου ανέρχονται σε 420.000 ευρώ (σε λογαριασμούς 300.000 ευρώ είναι συνδικαιούχος με την κόρη του). Επίσης, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής έχει εισοδήματα από το Κοινοβούλιο που ανέρχονται σε 47.000 ευρώ και άλλα 66.700 από άλλες πηγές. Τέλος, διαθέτει δύο οικίες 144 τ.μ και 175 τ.μ αντίστοιχα, ένα διαμέρισμα 90 τ.μ, ένα οικόπεδο 3,5 στρεμμάτων και ένα αγροτεμάχιο 6 στρεμμάτων. Ο ίδιος είχε καταθέσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου του.
Οι τραπεζικές καταθέσεις του σημερινού υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή ανέρχονται στα 151.900 ευρώ, ενώ η αντικειμενική αξία των ακινήτων του ξεπερνά τις 450.000 ευρώ. Η κυρία Αφροδίτη Σταμπουλή, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζει συνολικές τραπεζικές καταθέσεις ύψους 184.775 ευρώ, ενώ στους περισσότερους από αυτούς είναι συνδικαιούχος με τον σύζυγό και την μητέρα της.
Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς και σημερινός γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών εμφανίζει 20 τραπεζικούς λογαριασμούς (προσωπικούς και κοινούς με σύζυγο και τέκνα) με ποσά που φτάνουν τα 980.000 ευρώ. Μεγάλη επίσης είναι η ακίνητη περιουσία του ζεύγους με την αντικειμενική αξία των ακινήτων να ξεπερνά τις 300.000 ευρώ.
Οι τραπεζικές καταθέσεις της κυρίας Θεανώς Φωτίου ανέρχονται σε περίπου 100.000 ευρώ και η αντικειμενική αξία ανέρχεται περίπου σε 380.000 ευρώ.
Τέλος, οι τραπεζικές καταθέσεις της κυρίας Μαρίνας Χρυσοβελώνη ξεπερνούν τις 181.000 ευρώ, ενώ η αντικειμενική αξία των 17 ακινήτων, στα οποία εμφανίζει υψηλά ποσοστά δικαιώματος, αγγίζει τα 750.000 ευρώ.
Με χαρτοφυλάκιο μισού εκατομμυρίου ευρώ ο Γιάννης Αμανατίδης
Εν τω μεταξύ, οικογενειακό επενδυτικό χαρτοφυλάκιο μισού εκατομμυρίου ευρώ διαθέτει ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες που υπέβαλε κατατάσσοντάς τον ψηλά στη σχετική λίστα των επενδυτών του κυβερνητικού σχήματος.Συγκεκριμένα και με βάση το πόθεν έσχες του κ. Αμανατίδη, η σύζυγός του είναι συνδικαιούχος σε χαρτοφυλάκιο με αξία αποτίμηση κατά τον χρόνο υποβολής της δήλωσης 475.801,35 ευρώ και 34.036,34 δολάρια.
Επιπλέον, ο υφυπουργός Εξωτερικών διαθέτει οικογενειακές τραπεζικές καταθέσεις ύψους 191.500 ευρώ αυξημένες κατά 134.900 ευρώ σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.
Αποστόλου: Mε 399.143 ευρώ καταθέσεις και 64,5% αφορολόγητο φορολογεί τις αγροτικές επιδοτήσεις
Σε 399.143 ευρώ ανέρχονται οι τραπεζικές καταθέσεις του κ. Βαγγέλη Αποστόλου (κοινή λογαριασμοί με την σύζυγό και τα τέκνα). Το 2012 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σημερινός υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είχε εισοδήματα περίπου 47.000 ευρώ από την βουλευτική του ιδιότητα εκ των οποίων τα 30.348 ευρώ να είναι αφορολόγητα! Το ίδιο καθεστώς αφορολόγητου απολαμβάνει και σήμερα αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να φορολογήσει τις επιδοτήσεις των αγροτών. Επίσης, ο κ. Αποστόλου εμφάνισε εκείνη την χρονιά εισοδήματα από άλλες πηγές 40.000 ευρώ.
Στη λίστα με τους πιο πλούσιους και ο Δημήτρης Κρεμαστινός
Απώλειες από το PSI είχε και ο κ. Δημήτρης Κρεμαστινός, χωρίς όμως αυτό να τον βγάλει από τη λίστα με τους πιο πλούσιους βουλευτές. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εμφανίζει τραπεζικές καταθέσεις 1.931.481 ευρώ και άλλα 249.671 σε δολάρια. «Βαρύ» επίσης είναι το χαρτοφυλάκιο σε μετοχές, αλλά και ο φάκελος με την ακίνητη περιουσία                                                                      ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ
Όταν ο Μεταξάς έκανε υπουργό Εργασίας τον αριστερό Αριστείδη Δημητράτο Published On 08/05/2016 » 1029 Views» By ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ » ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Fb-Button 080516 DHMHTRATOSΌταν ομιλούμε για την 4η Αυγούστου 1936 και τον Ι. Μεταξά, αλλά και για το έργο που επιτελέστηκε επί των ημερών του Εθνικού Καθεστώτος, αναφερόμαστε πάντοτε μόνο στα επιτεύγματα του. Ουδεμία αναφορά γίνετε συνήθως για τους συνεργάτες του Πρωθυπουργού εκτός ολίγων εξαιρέσεων. Ο Ι. Μεταξάς είχε την ικανότητα να επιλέγει του πλέον άξιους μέσω των οποίων απογειώθηκε το έργο του Εθνικού καθεστώτος. Είχε επιλέξει άριστους συνεργάτες οι οποίοι με τις γνώσεις τους αλλά και την εργατικότητα τους εκτέλεσαν στο ακέραιο τις εντολές του Εθνικού κυβερνήτη ώστε να δημιουργηθεί το Νέον Κράτος. Ο Ι. Μεταξάς συγκρότησε την κυβέρνηση του με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης του. Δεν έλειψαν όμως και οι εκπλήξεις. Διόρισε υπουργό Εργασίας τον Αριστείδη Δημητράτο έναν κομμουνιστή. Ο Δημητράτος μετά τα γυμνασιακά του χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο συνδικαλιστικό κίνημα. Στην δεκαετία του 1920 ανέλαβε ηγετικές θέσεις στην ΟΚΝΕ και το 1925 εκλέχθηκε Γ.Γ. του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα, αποχώρησε από το ΚΚΕ, συντάχθηκε με τις εθνικές δυνάμεις και στράφηκε εναντίον του κομμουνισμού. Ακολούθησε την εθνικόφρονα παράταξη και στην οποία παρέμεινε ως το τέλος της ζωής του. Το 1926, μάλιστα, ως εκπρόσωπος της συντηρητικής παράταξης στο 3ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ κατήγγειλε τη Διοίκηση της Συνομοσπονδίας για “υποταγή στον Κομμουνισμό”. Το 1928 εκλέχθηκε Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ και το 1929 μέλος του Ανωτάτου Οικονομικού Συμβουλίου. Όταν o Ιωάννης Μεταξάς ανέλαβε την διακυβέρνηση του έθνους, ο Αριστείδης Δημητράτος θα διοριστεί για πρώτη φορά Υπουργός Εργασίας. Παράλληλα το 1937 θα διοριστεί και στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΕΣΕΕ), όπως είχε μετονομάσει το καθεστώς της 4ης Αυγούστου τη ΓΣΕΕ. Ο Δημητράτος παρέμεινε στη θέση του υπουργού και στην κυβέρνηση Κορυζή, ενώ στην αυτοεξόριστη κυβέρνηση Τσουδερού ανέλαβε και το υπουργείο Γεωργίας μέχρι το 1942. Στις εκλογές του 1946 εκλέχθηκε βουλευτής με την Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων. Στις εκλογές του 1950 και του 1951 δεν κατόρθωσε να εκλεγεί. Εκλέχθηκε ξανά το 1956 με το ψηφοδέλτιο της ΕΡΕ, ενώ την περίοδο 1958-1961 ανέλαβε εκ νέου υπουργός Εργασίας στην κυβέρνηση του Καραμανλή. Το 1961 εκλέχθηκε για τελευταία φορά βουλευτής Το έργο που επιτελέσθηκε υπέρ των εργατών από το υπουργείο Εργασίας με υπουργό τον Αριστείδη Δημητράτο ήταν πρωτοφανές. Η πολιτική που ακολουθήθηκε για τους εργάτες και γενικά για τους εργαζόμενους ήταν πρωτοποριακή για τα δεδομένα της εποχής. Στις μέρες μας διαπιστώνουμε, ότι όσα λέγουν υποκριτικά στον λαό οι διεθνιστές της αριστεράς, αλλά και οι νεοφιλελεύθεροι της δεξιάς, πήραν σάρκα και οστά επί Εθνικού Καθεστώτος Ι. Μεταξά και περατώθηκαν από έναν υπουργό πρώην κομμουνιστή. Το έργο αυτό καταστρέφουν σήμερα οι εξουσιαστές. Νίκος Παπαγεωργίου...

Διαβάστε περισσότερα www.elkosmos.gr/otan-o-metaxas-ekane-ipourgo-ergasias-ton-aristero-aristidi-dimitrato/ © www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: