Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Κατσαρός: Η TTIP θα ελέγχει απόλυτα τις ζωές μας

Katsaros
Ο έγκριτος συνεργάτης του Ινστιτούτου ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, Νίκος Κατσαρός, ο οποίος κατά καιρούς έχει προειδοποιήσει για τους επικίνδυνους χημικούς αεροψεκασμούς κατά των πολιτών (chemtrails), έκανε δηλώσεις και για την περίφημη διατλαντική ένωση (TTIP), η οποία επιδιώκει να «ρουφήξει» την Ευρώπη στον δρόμο για το παγκόσμιο κράτος του Αντιχρίστου.
«Η Ελλάδα είναι από τις λίγες Ευρωπαϊκές χώρες όπου οι πολίτες της ελάχιστα γνωρίζουν για την ώρα , αναφορικά με την Διατλαντική Συμφωνία Εμπορίου την TTIP, παρότι αυτή αν υπογραφεί όπως έχει , θα σημάνει ουσιαστικά τον απόλυτο έλεγχο της διατροφής των λαών και στην Ευρώπη, από πολυεθνικές, με ότι συνεπάγεται για την παραγωγή αγροτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας , όπως της Κρήτης», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Επίσης εξήγησε πως η TTIP επιχειρεί να αλλάξει και να ελέγξει όλη την καθημερινότητα των πολιτών, σημειώνοντας ότι μοναδική ελπίδα για να σταματήσει αυτή η συμφωνία, είναι η πίεση προς τα εθνικά κοινοβούλια της Ευρώπης, αφού σε επίπεδο Ε.Ε. φαίνεται πως η υπογραφή της είναι μονόδρομος.
Υπενθυμίζεται πως στον δρόμο για την δημιουργία παγκόσμιου κράτους (μόνο παγκόσμιο δεν θα είναι καθώς τους χαλάει την μπουγάδα η Ρωσία) με όσες χώρες εστερνίζονται τις ιδέες των παγκοσμιοποιητών της Δύσης, έχει συμφωνηθεί από την Νέα Τάξη η εμπορική συνεργασία των κρατών της περιοχής του Ειρηνικού (TTP: Trans-PacificPartnership) και η διατλαντική ένωση (TransantlanticTradeandInvestmentPartnership – TTIP). Μαζί επιδιώκεται να συνθέσουν την βάση του επικείμενου «παγκόσμιου κράτους».             ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: