Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

“Είναι η «Μεταναστευτική Κρίση» μέρος μιας Σιωνιστικής Συνωμοσίας;


http://www.offtherecord.net.gr/wp-content/uploads/2016/06/migrants-europe-refugees.jpg
Είναι η «Μεταναστευτική Κρίση» μέρος μιας Σιωνιστικής Συνωμοσίας εναντίον των Λευκών Ευρωπαίων;

του Brandon Martinez

μετάφραση: Δημήτριος Μιμίδης

Η «μεταναστευτική κρίση» που έσκασε μπροστά μας κατά την διάρκεια των τελευταίων μηνών έχει πολώσει την κοινωνία.

Συχνά μας παρουσιάζεται με μια ψευδή διχαστική επιλογή «ως ολόψυχη υποστήριξη των προσφύγων (συναινώντας στην συνέχιση του ταξιδιού τους προς και μέσα στην Ευρώπη, όπως παρακαλούν) ή ως «υποστήριξη των πολέμων» που έχουν αναγκάσει πολλούς από αυτούς τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους.

Γιατί κανείς δεν μπορεί να αντιταχθεί τόσο στους πολέμους όσο και στο παροιμιώδες παλιρροϊκό κύμα μεταναστών που πλημμυρίζει την Ευρώπη, που διευκολύνει σε κάθε βήμα η μασονική Ευρωπαϊκή Ένωση;

Οι σατανικοί πόλεμοι που έχουν εξαπολύσει κατά των λαών της Μέσης Ανατολής τα τελευταία 15 χρόνια έχουν αναμφίβολα προκαλέσει χάος, καταστροφή και τραγωδίες για εκατομμύρια ανθρώπων.


Πρώτα το Ιράκ και το Αφγανιστάν λεηλατήθηκαν από την Αμερική και τους συμμάχους της. Στη συνέχεια η Λιβύη εκ των ένδων σπαράσσεται, με την υποστήριξη σε πυραύλους από το ΝΑΤΟ, οι οποίοι έπεφταν σαν βροχή από τον ουρανό. Και τώρα η Συρία σφυροκοπάται και διαμελίζεται μέσα από μια συγκεκαλυμμένη στρατηγική έντασης, βλέποντας τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Σαουδική Αραβία και το Ισραήλ να καλλιεργούν μυστικά την ανάπτυξη του καρκίνου που λέγεται ISIS και για τα παρακλάδια της.[1]

Η εξωτερική πολιτική που επιδιώκουν οι δυτικές χώρες είναι φρικιαστική, καταστροφική και επιβλαβής για όλους τους εμπλεκόμενους. Και ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος είναι η λαβή θανάτου του Ισραήλ και των πολιτών με διπλή υπηκοότητα σιωνιστών Εβραίων που κατέχουν θέσεις κλειδιά σε πολλές δυτικές κυβερνήσεις, αναγκάζοντάς τες να κινηθούν ενάντια στους εχθρούς του Τελ Αβίβ.

Ένας κατάλογος στρατευμένων, κυρίως Εβραίων μελών του Κογκρέσου, αντιτάχθηκε στην συμφωνία για τα πυρηνικά μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, πρόσφατα δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα New York Times[2], που απεικονίζει την πραγματικότητα της αντιπαράθεσης μεταξύ Δύσης-Ισλάμ που άρχισε στην πραγματικότητα μιάμιση δεκαετία πριν και καθοδηγείται και διαχειρίζεται από εξτρεμιστές Εβραίους, των οποίων το πρώτο μέλημα είναι το Ισραήλ.

Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων δύο ετών σχεδόν αποκλειστικά τεμαχίζοντας τα ατελείωτα ψέματα, τις απάτες και τις μυστικές επιχειρήσεις που έχουν κλιμακώσει σε αυτό που βλέπουμε σήμερα, με τη μορφή ασταμάτητου αλληλοκτόνου πολέμου σε όλη την Λεβάντε και την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της βορείου Αφρικής. Πρόκειται για ένα σημαντικό θέμα, και η πλήρης αλήθεια για το τι έχουν κάνει οι δυτικές δυνάμεις γι’ αυτούς τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν με ψεύτικες προφάσεις και γελοία ψέματα θα πρέπει να συνεχίσει να τονίζεται.

Το «άλλο» Σιωνιστικό Σχέδιο

Η καταστροφή της Μέσης Ανατολής και η αναδιάταξή της προς το συμφέρον του Ισραήλ και του διεθνούς χρηματοοικονομικού τομέα, υπήρξε η βασική ατζέντα της κυρίως σιωνιστικής, δυτικής ελίτ της εξουσίας για τα τελευταία 15 χρόνια, από τότε που η CIA και η Μοσάντ συνωμότησαν για να επιφέρουν το «Νέο Pearl Harbour» της 11ης Σεπτεμβρίου.

Και τα αποτελέσματα αυτής της ειδεχθούς προσπάθειας ήταν καταστροφικά. Ορισμένες εκτιμήσεις υποστηρίζουν ότι τέσσερα εκατομμύρια κατοίκων της Μέσης Ανατολής έχουν πεθάνει ως αποτέλεσμα των εξωθούμενων από τις ΗΠΑ πολέμων και επεμβάσεων στην περιοχή από το 1990.[3] Αμέτρητα εκατομμύρια περισσότεροι έχουν μετατραπεί σε άπορους πρόσφυγες και οι πόλεμοι έχουν γεννήσει εκατομμύρια ορφανά επίσης.

Οι ανυπολόγιστες αγριότητες που υπέστησαν αυτά τα άτομα θα πρέπει να διορθωθούν μέσω αποζημιώσεων και άλλων επανορθώσεων. Και είναι οι εγκληματίες πολέμου πολιτικοί -George W. Bush, Tony Blair και η κλίκα των σιωνιστών συμβούλων πίσω τους- που θα πρέπει να πληρώσουν για την ανοικοδόμηση των χωρών που κατέστρεψαν, από την τσέπη τους, εκτός από τις κατηγορίες και τις καταδίκες για εγκλήματα πολέμου και να πληρώσουν πρόστιμο.

Ωστόσο, μία «λύση» στο πρόβλημα αυτό στο οποίο η ελίτ συνέδραμε πλήρως είναι η επανεγκατάσταση των εκατομμυρίων προσφύγων και άλλων οικονομικών μεταναστών από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική στην Ευρώπη.

Σε ένα τυπικό πρόβλημα, η αντίδραση, το σενάριο λύσης, οι σιωνιστικές εταιρείες που κινούν τα νήματα στην Δύση έχουν χρησιμοποιήσει την τρέχουσα σύνθετη κρίση στη Μέση Ανατολή για να προωθήσουν το μακρόπνοο σχέδιό τους να εκτοπίσουν (και να αντικαταστήσουν) τους αυτόχθονες λαούς της Ευρώπης και να προάγουν την παγκοσμιοποίηση.

Ο Nick Griffin, πρώην επικεφαλής του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος (BNP), στάθηκε στις αίθουσες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κατήγγειλε το απόλυτα απαίσιο σχέδιο διαγραφής της Ευρώπης από τον χάρτη.[4] Μια συμμαχία «καπιταλιστών, αριστερών και σιωνιστών ρατσιστών» έχει συνωμοτήσει για την προώθηση της «μετανάστευσης και της επιμιξίας με σκοπό να μας αφανίσει από τη δική μας πατρίδα», δήλωσε ο Griffin.

«Καθώς η αντίσταση των αυτοχθόνων σε αυτή την ανθρώπινη βιομηχανία γενετικής τροποποίησης μεγαλώνει, η εγκληματική ελίτ επιδιώκει νέους τρόπους για να συγκαλύψει το έργο της», διακήρυξε ο Griffin. Επίσης, πρόσθεσε:

«Αρχικά οι μετανάστες πιόνια τους ήταν αλλοδαποί προσωρινοί εργάτες. Μετά ήταν ένα πολυφυλετικό πείραμα. Μετά έγιναν πρόσφυγες. Στη συνέχεια, ήταν η απάντηση στην μείωση του πληθυσμού. Διαφορετικές δικαιολογίες, διαφορετικά ψέματα! Και το άσυλο είναι απλώς άλλο ένα. Αλλά ο πραγματικός στόχος παραμένει ο ίδιος: η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία της ανθρωπότητας. Η τελική λύση στο χριστιανο-ευρωπαϊκό πρόβλημα. Το έγκλημα αυτό απαιτεί ένα νέο σύνολο από δίκες της Νυρεμβέργης, και εσείς άνθρωποι θα είστε στο εδώλιο του κατηγορουμένου»!

Για να ενισχύσει τον ισχυρισμό του ο Griffin τόνισε ιδιαίτερα το σχέδιο του Richard Coudenhove-Kalergi για την φυλετική μίξη και τον αφανισμό των Ευρωπαίων, ως μέρος της γενοκτονίας της  «Παν-Ευρώπης» του (δηλαδή το αντεθνικό) πρόγραμμα λάκτισμα που ξεκίνησε το 1923 με τη δημοσίευση του πρώτου του βιβλίου, Pan-Europa.Γεννημένος το 1894, ο Coudenhove-Kalergi ήταν γιος ενός αυστροουγγρικής καταγωγής πατέρα που ήταν διπλωμάτης και μιας Γιαπωνέζας μητέρας. Ο ίδιος θεωρείται ως «Πρωτοπόρος της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης» και υπηρέτησε ως ιδρυτικός πρόεδρος του κινήματος Πανευρωπαϊκής Ένωσης για 49 χρόνια.[5] Η παγκοσμιοποιητική κίνηση του Kalergi, εμπνευσμένη από τους Illuminati ήταν ο πρόδρομος της σύγχρονης Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), που συστάθηκε το 1993.[6] Σε πολλά γραπτά του, ο Kalergi σκιαγράφησε το όραμά του για μια μπασταρδεμένη Ευρώπη, η οποία θα κυβερνάται από μια εβραϊκή αριστοκρατία.

«Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μιγάς», έγραψε ο Kalergi στο βιβλίο του Πρακτικός Ιδεαλισμός. «Οι σημερινές φυλές και τάξεις σταδιακά θα εξαφανιστούν λόγω της εξαφάνισης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η Ευρασιατική-νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, όμοια σε εμφάνιση με τους Αρχαίους Αιγυπτίους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών με την διαφορετικότητα των ατόμων».[7]

Σύμφωνα με τον Kalergi, η «φυσική» εποπτεία μιας τέτοιας πολυφυλετικής μάζας πληβείων θα είναι οι Εβραίοι, τους οποίους αποκάλεσε την «πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης». Ο Kalergi το αιτιολόγησε αυτό ως «αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού Εβραϊσμού, η Ευρώπη, παρά τη θέλησή της έστω, εξευγένισε και μόρφωσε αυτό τον λαό σε ένα μελλοντικό ηγέτη-έθνος μέσω αυτής της τεχνητής διαδικασίας επιλογής».[8]

Οι εβραϊκές ρατσιστικές απόψεις του Kalergi βρίσκονται στην καρδιά του αντι-ευρωπαϊκού του σχεδίου ολοκλήρωσης και στοχεύουν να υποτάξουν τους λαούς της Ευρώπης κάτω από την ηγεσία μιας εβραϊκής απολυταρχικής δικτατορίας.

Στην αυτοβιογραφία του ο Kalergi έγραψε για τις  διασυνδέσεις του με πλούσιους Εβραίους χρηματοδότες που υποστήριξαν την κίνησή του. Οι σημαίνοντες σιωνιστές τραπεζίτες, ο βαρόνος Louis de Rothschild και ο Max Warburg, ανέφεραν ότι του είχαν δώσει 60.000 χρυσά μάρκα το 1924. Ο Warburg έδειχνε ιδιαίτερη ζέση για τις προτάσεις του Kalergi για μια πανευρωπαϊκή τάξη και τον σύστησε σε πλούσιους Εβραίους χρηματοδότες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως στον Paul Warburg (ιδρυτή τη τράπεζας Federal Reserve) και στον Bernard Baruch.[9]

Ο πρώην Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί έκανε σαφή την πρόθεσή του να επιβάλει το καθεστώς Kalergi στον λευκό γαλλικό πληθυσμό. Σε ομιλία του το Δεκέμβριο του 2008, ο Σαρκοζί μίλησε για την ανάγκη να «ανταποκριθεί η [Ευρωπαϊκή Ένωση] στην πρόκληση της φυλετικής διασταύρωσης. Την πρόκληση της φυλετικής διασταύρωσης θα την αντιμετωπίσουμε στον 21ο αιώνα».[10] Ο Σαρκοζί τόνισε ότι η φυλετική μίξη «δεν είναι μια επιλογή, αλλά μια υποχρέωση» των Λευκών Ευρωπαίων. Αν οι Ευρωπαίοι δεν είναι πρόθυμοι να οδηγηθούν σε αυτό το εχθρικό πρόγραμμα, ο Σαρκοζί υποστήριξε, στη συνέχεια, η Γαλλία και άλλα κράτη μέλη της ΕΕ θα πρέπει να καταφύγουν σε «πιο αυστηρά μέτρα» για να εξασφαλίσουν ότι οι Ευρωπαίοι σταδιακά θα εξαφανιστούν.

Αυτή η σουρεαλιστική θέση έρχεται σε έντονη αντίθεση με τις απόψεις του Σαρκοζί απέναντι στο Ισραήλ και στους Εβραίους. Ο Σαρκοζί, ο ίδιος Εβραίος, που υπηρέτησε ως «Sayanim» για την ισραηλινή Mossad πριν γίνει πρόεδρος της Γαλλίας[11], είναι ένας φανατικός υποστηρικτής του Ισραήλ, του επεκτατικού, αποκλειστικά και μόνο για τους Εβραίους έθνους-κράτους. Ο ίδιος υποστηρίζει και υπερασπίζεται το σύνολο των φρικαλεοτήτων του Ισραήλ εναντίον των Αράβων Παλαιστινίων και έχει σύρει την Γαλλία σε συγκρούσεις στην περιοχή που ωφελούν το Τελ Αβίβ, με πιο αξιοσημείωτη την επιχείρηση του 2011 για την αλλαγή του καθεστώτος στη Λιβύη. Ο σκοπός του Ισραήλ είναι η «μάχη της ζωής μου», είπε ο Σαρκοζί σ’ έναν Εβραίο δημοσιογράφο που τον ρώτησε σχετικά με τη δέσμευσή του για το εβραϊκό κράτος.[12]

Πολλοί Εβραίοι υπήρξαν εκπληκτικά ειλικρινείς σχετικά με τον εξέχοντα ρόλο τους στην υποδαύλιση των μαζικών μεταναστευτικών πολιτικών που θα παραμορφώσουν την ευρωπαϊκή ταυτότητα. Η Barbara Lerner Spectre, μια Αμερικανοεβραία Ισραηλινή πολίτης, μετακόμισε στη Σουηδία από το Ισραήλ το 1999 και ίδρυσε την Paideia, το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Εβραϊκών Σπουδών, για την προώθηση της πολυπολιτισμικότητας στην εν λόγω χώρα και την Ευρώπη γενικότερα.[13] Σε μια συνέντευξή της το 2010 σε ένα Ισραηλινό τηλεοπτικό κανάλι, η Spectre ανακοίνωσε ασύστολα την επιθυμία της να καταστεί η Ευρώπη πολυπολιτισμική και πολυφυλετική και ότι οι Εβραίοι θα μισηθούν για τον «ηγετικό ρόλο» τους στην προσπάθεια αυτή. Συγκεκριμένα, είπε στην συνέντευξη:

«Η Ευρώπη δεν έχει μάθει ακόμα πώς να είναι πολυπολιτισμική. Και νομίζω ότι πρόκειται να αποτελέσουμε μέρος του πόνου αυτής της μεταμόρφωσης, η οποία πρέπει να λάβει χώρα. Η Ευρώπη δεν πρόκειται να αποτελείται από τις μονολιθικές κοινωνίες που ήταν κάποτε τον περασμένο αιώνα. Οι Εβραίοι θα βρίσκονται στο επίκεντρο. Είναι μια τεράστια μεταμόρφωση για την Ευρώπη που πρέπει να γίνει. Τώρα μπαίνουν σε μια πολυπολιτισμική κατάσταση, και οι Εβραίοι θα μισηθούμε λόγω του ηγετικού ρόλου μας. Αλλά χωρίς αυτό τον ηγετικό ρόλο, και χωρίς αυτό το μετασχηματισμό, η Ευρώπη δεν θα επιβιώσει».[14]

Άλλοι Εβραίοι έχουν χαιρετήσει ανοιχτά τον εξισλαμισμό της Ευρώπης ως τιμωρία για το «Ολοκαύτωμα». Η Ισραηλινή υπηρεσία Ynet News ανέφερε τις αισχρές δηλώσεις του διακεκριμένου ισραηλινού ραβίνου, Baruch Efrati, που «καλωσόριζε το φαινόμενο» του εξισλαμισμού στην Ευρώπη.[15] Σύμφωνα με τον ραβίνο, οι Εβραίοι θα πρέπει να «χαίρονται για το γεγονός ότι η χριστιανική Ευρώπη χάνει την ταυτότητά της ως τιμωρία γι’ αυτό που έκανε σε εμάς για εκατοντάδες έτη [που] ήμασταν στην εξορία εκεί». Ο ραβίνος διακήρυξε ότι οι Χριστιανοί της Ευρώπης δεν πρέπει να συγχωρεθούν για την δήθεν “σφαγή εκατομμυρίων παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων … Όχι μόνο στο πρόσφατο Ολοκαύτωμα, αλλά και σε όλες τις γενιές, με συνεπή τρόπο που χαρακτηρίζει όλα τα δόγματα του υποκριτή Χριστιανισμού».

«Η Ευρώπη χάνει την ταυτότητά της υπέρ ενός άλλου λαού και μιας άλλης θρησκείας, και δεν θα υπάρξει κανένα υπόλειμμα και επιζώντες από την ακαθαρσία του Χριστιανισμού, ο οποίος έχει χύσει πολύ αίμα, δεν θα είναι σε θέση να εξιλεωθεί», κατέληξε ο Efrati, απευθυνόμενος στους ισραηλινούς μαθητές της Yeshiva του. Ένας άλλος ραβίνος είπε ότι για τον Ιουδαίο Μεσσία, για να επιστρέψει στη γη ότι «η Ευρώπη, ο Χριστιανισμός» πρέπει να καταστραφούν ολοκληρωτικά. «Γι’ αυτό σας ρωτώ: Είναι καλή είδηση ότι το Ισλάμ εισβάλλει στην Ευρώπη», ρώτησε. «Είναι εξαιρετική είδηση! Σημαίνει την έλευση του Μεσσία».[16]

Απηχώντας αυτήν την εβραϊκή ρατσιστική εκδίκηση φαντασίας, ο Εβραίος συγγραφέας Jack Engelhard έγραψε σε ένα άρθρο για το μέσω ενημέρωσης Arutz Sheva:

«Η Γερμανία (αν και τώρα διστακτική) εξακολουθεί να θέλει αυτούς τους ανθρώπους [πρόσφυγες από τη Συρία] και έχει ήδη σταλεί επίσημη πρόσκληση για 800.000, οι οποίοι, όπως γράψαμε προηγουμένως, θα αυξήσουν τον συνολικό αριθμό των Μουσουλμάνων που ζουν στο εσωτερικό της Γερμανίας σε έξι εκατομμύρια, τον ίδιο αριθμό με τους Εβραίους που οι Γερμανοί έστειλαν στους θαλάμους αερίων πριν από απλώς μια γενιά. Το αποκαλέσαμε κάρμα και ανταλλαγή, Μουσουλμάνοι για Εβραίους, ότι η Γερμανία θα μετανιώσει».[17]

Η αφήγηση της εβραϊκής εκδίκησης, η οποία στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από ψευδείς και στολισμένες ιστορίες σιωνιστικής προπαγάνδας σχετικά με το Ολοκαύτωμα, έρχεται την στιγμή όταν και πάλι οι Εβραίοι κάνουν κήρυγμα υπέρ της μαζικής μη Λευκής μετανάστευσης στην Ευρώπη. Πρόσφατα, ένας Γερμανοεβραίος ακροαριστερός πολιτικός, ο Gregor Gysi, έκανε μια παράξενη δημόσια έκκληση υπέρ των Συρίων προσφύγων που ζητούν άσυλο στη Γερμανία, φωνάζοντας το σύνθημα «Ζήσε καλύτερα χωρίς τους Ναζί – η ποικιλομορφία είναι το μέλλον μας».[18] «Λόγω της [γερμανικής] ιστορίας μας μεταξύ 1933-1945 [ναζιστική περίοδος] είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε τους πρόσφυγες σωστά», δήλωσε ο Gysi, στην έκκληση για άρση των περιορισμών για τους πρόσφυγες. «Κάθε χρόνο περισσότεροι γηγενείς Γερμανοί πεθαίνουν από όσους γεννιούνται», δήλωσε ο Gysi με ένα χαζό χαμόγελο, χαιρετίζοντας το φαινόμενο ως «πολύ τυχερό». «Οι Ναζί δεν είναι πολύ καλοί στο να έχουν απογόνους», ο Gysi πρόσθεσε με χαρά, υπονοώντας έτσι ότι όλοι οι γηγενείς Γερμανοί είναι «Ναζί» άξιοι εξαφάνισης. Ίσως ο Gysi εμπνεύστηκε από τον συν-θρησκομανή Theodor Kaufman, έναν Αμερικανοεβραίο που έγραψε ένα μανιακό τόμο το 1941, με τον τίτλο η Γερμανία πρέπει να χαθεί(!), που υποστηρίζει την γενοκτονία όλων των Γερμανών μέσα από ένα υποχρεωτικό πρόγραμμα στείρωσης ως τιμωρία για την εκλογή του Αδόλφου Χίτλερ.[19]

Ο Pinchas Goldschmidt, πρόεδρος της Διάσκεψης των Ευρωπαίων Ραβίνων, είπε σε μια συνέντευξη στο Russia Today ότι οι Εβραίοι βρίσκονται «στη μέση» της σύγκρουσης των πολιτισμών μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων, αλλά ότι στην Ευρώπη οι Μουσουλμάνοι είναι οι «φυσικοί σύμμαχοι» των Εβραίων.[20] Στη Μέση Ανατολή, όμως, οι Εβραίοι συμμαχούν με τους Χριστιανούς και άλλες θρησκευτικές μειονότητες κατά των Μουσουλμανικών καθεστώτων, και μάλιστα έχουν χρησιμοποιήσει την επιρροή τους στη Δύση για να ξεκινήσουν άμεσους και έμμεσους πολέμους, εναντίον των Μουσουλμάνων, Περσών και Αράβων, εχθρών του Ισραήλ. Και είναι το Ισραήλ και οι σιωνιστές προπαγανδιστές πίσω από τις έντονα αντι-ισλαμικές εκστρατείες στα μέσα ενημέρωσης που σχετίζονται με τον ισραηλινής δημιουργίας «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας».

Όλα αυτά αντιστοιχούν σε ένα Μακιαβελικό Σιωνιστικό διπλό παιχνίδι. Τόσο οι Δυτικοί όσο και οι Μεσανατολίτες, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, χρησιμοποιούνται ως τροφή για τα κανόνια διαφορετικών σιωνιστικών επιταγών. Οι σιωνιστές αρχιτέκτονες αυτού του περίτεχνου γεωπολιτικού παιχνιδιού έχουν ως στόχο να υπονομεύσουν, αποδυναμώσουν και υποτάξουν τόσο τους Δυτικούς όσο και τους Μέσανατολίτες στις πατρίδες τους. Οι Λευκοί Ευρωπαίοι είναι στόχοι στην Ευρώπη, όπου οι μάζες των Μουσουλμάνων, Αράβων και Αφρικανών μεταναστών και προσφύγων χρησιμοποιούνται ως πιόνια για την προώθηση του σχεδίου Kalergi για την αντικατάσταση και γενοκτονία της λευκής φυλής. Αλλά την ίδια στιγμή, οι Λευκοί Δυτικοί χειραγωγούνται να κάνουν αδιάκοπους πολέμους και τρομοκρατία εναντίον των αραβο/μουσουλμανικών κοινωνιών και καθεστώτων που έρχονται σε σύγκρουση με το αυτοκρατορικό Ισραήλ και δεν υποκύπτουν στις ιδιοτροπίες του διεθνούς χρηματιστικού καπιταλισμού, γνωστού και ως παγκοσμιοποίηση.

Είναι σημαντικό να μην παίξουμε σε αυτό το Σιωνιστικό τέχνασμα που επιδιώκει να διαιρέσει Λευκούς και Άραβες, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, που τους θέλει να παλεύουν μέχρι θανάτου, ενώ οι Εβραίοι εξτρεμιστές θα κάθονται και θα καρπώνονται τα λάφυρα αυτής της μηχανικής αντιπαράθεσης. Και τα δύο αυτά σχέδια, το σχέδιο Kalergi και ο “πόλεμος κατά της τρομοκρατίας”, είναι κατά κύριο λόγο σιωνιστικής προέλευσης και πρέπει να αντιτιθέμεθα σθεναρά και στα δύο μέτωπα. Δεν αρκεί να καταδικάζουμε μόνο την μία από αυτές τις ατζέντες και όχι την άλλη, όπως πολλοί κάνουν στις αντίστοιχες «λευκές εθνικιστικές» και «αντισιωνιστικές» παρατάξεις.

Θα πρέπει να εξετάσουμε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, και να εντοπίσουμε όλες τις φαύλες ατζέντες και τα θύματα τους, και στη συνέχεια να διατυπώσουμε μια θέση αρχής που δεν θα κάνει τα στραβά μάτια σε κάποιο από τα θύματα αυτού του γενοκτονικού, πολύπλευρου σχήματος.


Πηγή: Offtherecord

Δεν υπάρχουν σχόλια: