ΛΕΟ 1Α4

ΛΕΟ 1Α4

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

Δημαράς: Θρηνώ γιατί ψηφίζω μέτρα που δεν θέλω.

FW:
Αγαπητές συμπατριώτισσες και Αγαπητοί συμπατριώτες,

Τελικά, ορισμένοι  «σπουδαίοι και ευαίσθητοι άνθρωποι» που ισχυρίζονται ότι «πολέμησαν την δικτατορία», που  «ήσαν, λένε, στο Πολυτεχνείο», που νοιάζονται ΔΗΘΕΝ για το περιβάλλον, όλοι αυτοί που σιτίζονται μέσα στη Βουλή,  ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ  ότι είναι τα όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων(ΝΤΠ) που εξοντώνει το Έθνος μας.
Ιδιοτελή ανθρωπάκια, χωρίς αισθήματα, προδότες, χωρίς ίχνος αγάπης για την Πατρίδα.
Θρηνεί ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ που θα μας εκτελέσει σήμερα στη Βουλή, το δε  αστείο και συνάμα βλακώδες είναι ότι θρηνεί για το περιβάλλον «Θρηνώ για την καταστροφή του πλανήτη»  και αυτό προδίδει τη μεγάλη μάσα που έρχεται μέσω των προστίμων που θα μας επιβάλουν οι κοσμοκράτορες.
Αν ζήσουμε σαν χώρα, τότε 700 δις εκτιμάται ότι είναι το μερίδιό μας που θα πληρώνουμε σαν νέο χαράτσι – καταπίστευμα και το οποίο  που θα μας επιβάλουν πάλι οι δυνάστες. Πρέπει να πληρώνουμε τους κερδοσκόπους για την μεγάλη θυσία που θα κάνουν να ολιγοστεύσουν την παραγωγή του πετρελαίου. ‘Όλος ο ορυκτός πλούτος και η σκλαβοποίηση του λαού θα είναι το αντίτιμο για την περιβαντολογική αλλαγή στον πλανήτη μας (θα βάλουν το HAARP να δουλέψει λίγο ή θα σκεφθούν κάτι άλλο..).
Για να δούμε σήμερα το ΠΑΜΕ που θα σουλατσάρει;  Θα ξανά εμποδίσει τον Λαό να μπει στη Βουλή; Για να δούμε τους Κοσσοβάρους και τους άλλους πράκτορες  που θα ενεργοποιήσει το σύστημα τι θα πράξουν;;;. Η ΕΥΠ πότε θα υποδείξει στην δικαιοσύνη τους υπαιτίους για τα θύματα της MARFIN; Πότε θα ενεργήσει με γνώμονα το εθνικό συμφέρον; Πότε θα δράσει ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ; ΠΟΤΕ;;;
Ο Αλαβάνος που είναι τώρα; Όλοι οι λαθρομετανάστες έχουν νέας τεχνολογίας φορητά και ορισμένοι από αυτούς (πυρήνες) αναμένουν το σύνθημα της σφαγής του ελληνισμού.
Έχετε σκεφθεί ότι εάν υπήρχαν πατριωτικές κυβερνήσεις αν θα συνέβαιναν αυτά τα τραγικά για την πατρίδα μας; Πόσα  ωραία πράγματα θα μπορούσαν να κάνουν;
Ξέρετε αν ένα πρωινό ο Λαός άκουγε ότι:
·       Το ΕΡΣ (Εθνικό Ραδιοφωνικό Συμβούλιο) για αριθμό ΜΜΕ και δημοσιογράφους αναστέλλει την λειτουργία τους καθόσον υπέπεσαν σε εγκλήματα κατά της Δημοκρατίας,  συνεργάσθηκαν με τους εχθρούς της Πατρίδος.(Θα σταματούσε ο τρόμος που ασκείται στον Λαό)
·       Ουδεμία πλέον ΜΚΟ θα χρηματοδοτείται και ότι θα υπόκεινται στην ίδια φορολογία που επιβάλλεται αναδρομικώς από το 2011 στις Αστικές Μη Κερδοσκοπικές Εταιρίες.(Το μεγαλύτερο μέρος από αυτές θα ήσαν στην φυλακή)
·       Το ΣΔΟΕ θα εισέβαλε στα Γραφεία του ΚΚΕ και όλων των κομμάτων που είναι ή ήσαν στην Βουλή  ενεργώντας κανονικό έλεγχο των πηγών χρηματοδοτήσεώς των.( μνημονιακές κυβερνήσεις και πολιτικοί θα ήσαν στη φυλακή).
·       Οι χώρες της Ευρώπης προέβησαν σε μεταξύ τους αντιλογιστικές πράξεις σχετικά με τα χρέη που οφείλουν η μία στην άλλη και διαγράφουν τα χρέη προς τους κερδοσκόπους, επιβάλλουν αναδρομικώς φορολογία στις Τράπεζες και στέλνουν τους ισχυρούς της ΝΤΠ σε παγκόσμιο δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. (Τότε η Θεία παγκόσμια δικαιοσύνη θα έφερε την Ειρήνη και την  χαρά  στην ανθρωπότητα).
·       Η  αποδέσμευση των Ενόπλων Δυνάμεων είναι η πρωταρχική ενέργεια για την Άμυνα της Χώρας)
Το Ελληνικό κράτος να αποσύρει την υποστήριξη των κκ. Αβραμόπουλου και Δαμανάκη ως επιτρόπων στην ΕΕ (Αμφότεροι δούλεψαν για τη ΝΠΤ)
Έχετε σκεφθεί  την δημιουργία μιάς Κυβέρνησης ειδικού σκοπού από έντιμους Έλληνες, τι  λαϊκή απήχηση και στήριξη θα είχε;
Μία κυβέρνηση που θα εκδίκαζε τις 160 και πλέον υποθέσεις που χειμάζουν στα συρτάρια της Βουλής για εγκλήματα που διέπραξαν οι Ελληνικές Κυβερνήσεις κατά της Πατρίδος και του Συντάγματος;
Με Θερμούς Πατριωτικούς Χαιρετισμούς
Στέργιος Σμυρλής
Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της
Πατριωτικής Ένωσης-Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωσις «ΕΛ.ΛΑ.Σ»Δημαράς: Θρηνώ γιατί ψηφίζω μέτρα που δεν θέλω.
https://1.bp.blogspot.com/-SrkhsHl8NYI/V0Cp0A9pNKI/AAAAAAABRVw/P7c1HFs4O00i7q2CqW3d3KfnwtovEKJJQCKgB/s1600/2174aA.jpg
Σιγά, θα μας πνίξεις από το ποτάμι δάκρυα που χύνεις!
Δεν έχεις άλλη επιλογή? Το ΟΧΙ τι είναι ? Η παραίτηση τι είναι ?
Έχεις και μια ακόμα. Να εξαφανιστείς, όσο είναι καιρός , για να πάψεις να μας ‘’δουλεύεις’’.
    Ο Οικολόγος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Θρηνώ για την Αριστερά που αναγκάζεται να ψηφίζει πράγματα έξω από τα πιστεύω της. Θρηνώ για την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας. Θρηνώ για την υποδούλωση της πατρίδας και των Ελλήνων στους ξένους»
    «Ανθρωπάκια»! Αυτή η λέξη που εκτοξεύτηκε από μέλος της αντιπολίτευσης, προκειμένου να περιγράψει τους βουλευτές τουΣΥΡΙΖΑ ήταν που ενόχλησε τον Γιώργο Δημαρά, όπως ο ίδιος ανέφερε, πριν προχωρήσει σε ένα ρεσιτάλ «θρήνου» και «αυτό-οικτιρμού» που κατέληξε στο «θρηνώ γιατί θα ψηφίσω μέτρα που δεν θέλω, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή».
    «Δεν είναι τιμητικό να παραδίδουμε την δημόσια περιουσία άμεσα ή έμμεσα σε ξένα συμφέροντα. Που αλλού γίνεται αυτό;» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσει «λυπάμαι πραγματικά για την τραγική κατάσταση της πατρίδας. Όπως λυπάμαι για την κατάσταση στο κοινοβούλιο. Δεν υπάρχει αυτογνωσία και αυτοκριτική. Όταν ακούω ύβρεις χωρίς επιχειρήματα. Όταν ακούω λέξεις όπως αλήτης ή αλητεία. Όταν ακούω για βουλευτές ολόκληρων ΚΟ που έχουν προσωπικότητες με ήθος να χαρακτηρίζονται ανθρωπάκια. Ακούστηκε αυτό για ολόκληρη ΚΟ».
    Με φωνή γεμάτη «κόμπους» από συγκίνηση υποστήριξε πως «Θρηνώ  για την Αριστερά που αναγκάζεται να ψηφίζει πράγματα έξω από τα πιστεύω της. Θρηνώ για την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας. Για την υποδούλωση της πατρίδας και των Ελλήνων στους ξένους». Παράλληλα όμως έσπευσε να διευκρινίσει ότι  «Θρηνώ γιατί θα ψηφίσω μέτρα αν και δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη προοπτική» θυμίζοντας με τον τρόπο αυτό δεκάδες βουλευτές προηγούμενων κυβερνήσεων που αν και διαφωνούσαν με τα προωθούμενα μέτρα και το έλεγαν δημόσια δεν είχαν το σθένος να διαφοροποιηθούν.
    Ο κ. Δημαράς επιχείρησε δε να δικαιολογήσει την θετική του ψήφο – αν και με πόνο ψυχής – λέγοντας πως δεν επιθυμεί να «έρθουν στην κυβέρνηση όσοι κατέστρεψαν την πατρίδα» για να συνεχίσει με όσα τον κάνουν να λυπάται. «Λυπάμαι για τους βουλευτές που έχουν βολευτεί στα προνόμιά τους και έχουν 2 αστυνομικούς. Θρηνώ γιατί το 50% της δημόσιας περιουσίας παραδίδεται σε ξένους ως αποτέλεσμα των εγκληματικών λαθών προηγούμενων κυβερνήσεων. Θρηνώ γιατί  το πρώην ειρηνοδικείο Ανδρίτσαινας μπορεί να βγει στο σφυρί αντί να αξιοποιηθεί ως πολιτιστικό κέντρο».
    Ο ίδιος εκτίμησε ότι η κυβέρνηση και οι βουλευτές που την στηρίζουν «Δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε.  Αυτό είναι κατάντια». «Θρηνώ για την καταστροφή του πλανήτη» (!) είπε σε άλλο σημείο εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό και τους Οικολόγους μιας και εκπροσωπεί την συγκεκριμένη τάση στον ΣΥΡΙΖΑ για να προσθέσει ότι πέραν των άλλων θρηνεί και για το ότι «οι Έλληνες διαφορετικών ομάδων δεν  μπορούν να παρακολουθούν μαζί τους αγώνες ποδοσφαίρου».
    Κάλεσε δε τους νέους «να μην πιστεύουν όσους τους λένε ότι υπάρχει εύκολος δρόμος. Τους καλώ να συνασπιστούν όχι για να τα σπάνε αλλά να ανακαλύψουν ξανά τις ηθικές αξίες που εμείς ποδοπατήσαμε».  «Υπάρχει ελπίδα;»αναρωτήθηκε για να απαντήσει «Ναι αν πάψουμε να τρωγόμαστε. Απαιτείται πολιτική συνεννόησης. Οφείλουμε μετά την αξιολόγηση να λειτουργήσουμε με θετικό πρόσημο». Τέλος επισήμανε προς τους υπουργούς πως «άκουσα την Ντόρα Μπακογιάννη και με προβλημάτισε η παρατήρησή της ότι πρέπει να απορυθμιστούν όσα περιουσιακά στοιχεία θα πάνε στο ταμείο και όχι όσα δεν θα πάνε. Να το προσέξουμε πολύ κ. υπουργέ».

Αναρτήθηκε από Ανδρεας στις 3:00 π.μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: