ΛΕΟ 1Α4

ΛΕΟ 1Α4

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

2 από 226 ΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ..........

ΦΡΙΚΗ! ΕΥΝΟΥΧΙΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ! ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ – ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ – ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΥΝ – ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ! ΕΤΣΙ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ’74 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ.

ΦΡΙΚΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Αυτό το βλέμμα με άγγιξε. Ένας από τους εκατοντάδες Τούρκους απλούς στρατιώτες που κακοποιήθηκε από το εξαγριωμένο πλήθος ισλαμιστων οπαδων του Ρ. Ταγιπ Ερντογαν.
Τους έδειραν, τους έγδυσαν, τους εξευτέλισαν.
Ο στρατιώτης σε κάθε χώρα, για κάθε λαό, είναι ιερή μορφή. Και βέβαια δραματική. Δεν κρίνει, δεν αποφασίζει, δεν επιλέγει. Υπακούει και εκτελεί διαταγές. Αυτή είναι η μοίρα του.
Η κακοποίηση του στρατιώτη, και μάλιστα από τους ομοεθνείς του, είναι βάρβαρη πράξη και απάνθρωπη.
Αυτά ήθελα να πω καθώς βλέποντας τις εικόνες ντροπής θυμήθηκα το δικό μας “αδέλφια μας στρατιώτες” του ’73.
(Λαός που κακοποιεί τον στρατιώτη του δεν έχει μέλλον)

Δείτε πως φέρονται τα καθάρματα του Ερντογαν σε απλούς φαντάρους της Τουρκίας….
Το ισλαμιστικό – τζιχαντιστικό παρακράτος του κυβερνώντος κόμματος AKP, του κόμματος Ερντογάν δηλαδή, έχει επιδοθεί σε ένα πρωτοφανές πογκρόμ «κοσμικών» Τούρκων.
Οι Τούρκοι ισλαμιστές, οι ομάδες κρούσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είναι εκείνοι που κατέβηκαν στους δρόμους της Άγκυρας και της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Παρασκευής και μαζί με την Αστυνομία ανέλαβαν να χτυπηθούν με τους πραξικοπηματίες.
Ωστόσο, οι Τούρκοι φαντάροι που εκτελούσαν εντολές των πραξικοπηματιών, στην πλειονότητά τους, αγνοούσαν τι ακριβώς έκαναν. Τους είχαν πει ότι συμμετείχαν σε αντιτρομοκρατική άσκηση ή σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Αυτός είναι κι ο λόγος που οι Τούρκοι στρατιώτες δεν χρησιμοποίησαν τα όπλα τους κατά των ισλαμιστών και της Αστυνομίας, σε πολλές περιπτώσεις παραδόθηκαν δίχως να ρίξουν μια σφαίρα.
Κι ο λόγος απλός.
Δεν είχαν καμία διάθεση να κάνουν πραξικόπημα, ούτε φυσικά να σκοτώσουν συμπατριώτες τους
islamistes1-1

islamistes2-2

islamistes3-1
islamistes4

islamistes5
islamistes12islamistes11


islamistes7                 ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: