Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ... ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ» - ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ

Νέα ανακοίνωση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ με πυρά κατά του σιωνιστικού λόμπι με αφορμή την αποκάλυψη πως το «Ευαγγέλιο της συζύγου του Ιησού» ήταν ψεύτικο...

Αναλυτικά αναφέρει:

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2012 είχαμε καταγγείλει το Σιωνιστικό λόμπυ για την τότε νέα αποπειρά του να σπιλώσει και να απομειώσει το υπερύμνητο πρόσωπο του ενσαρκωθέντος Θεού Λόγου και να εμφανίσει την Εκκλησία ως διαχρονικά δήθεν αποκρύπτουσα την αλήθεια με το ακόλουθο κειμενό μας:
«Οι Καμπαλιστές και Ταλμουδιστές του Σιωνιστικού λόμπυ που μετέβαλαν τον θεισμό της Π.Δ. σε σατανισμό και εωσφορισμό μετά τα χυδαία και γελοία ντοκυμαντέρς του Μουσείου Ροκφέλερ του Ισραήλ που δήθεν ανακαλύπτουν τον «οικογενειακό τάφο» του αγρίως πολεμουμένου και μισουμένου από αυτούς ένεκεν της σατανολατρείας τους αληθινού Μεσσίου, του ενσαρκωθέντος Υιού και Λόγου του Θεού ή «ανακαλύπτουν» τα πλαστά και ανυπόστατα ψευδοευαγγέλια που κατασκευάζουν στα σκοτεινά εργαστήριά τους για να υλοποιήσουν την τρομακτική τους εμπάθεια και να ανασταυρώσουν τον από τους προγόνους τους σταυρωθέντα Κύριο της αγάπης και του ελέους, σκηνοθέτησαν τη νέα τους βρώμικη και αισχρή απόπειρα απομειώσεως του θεανδρικού προσώπου του Κυρίου, με την βοήθεια των Εβραικής καταγωγής Karen Li King Καθηγήτριας στο Πανεπιστήμιο Harvard των ΗΠΑ και του Roger Bagnal Διευθυντού του Ινστιτούτου για την μελέτη του αρχαίου κόσμου, ενορχηστρώνοντας την προσπάθειά τους για να κλονισθή δι’ ενός δήθεν αρχαιολογικού ευρήματος η χριστιανική πίστη.

Η πλήρης απόδειξις του γελοίου αυτού νέου «κτυπήματος» του Σιωνιστικού λόμπυ είναι ότι η κ. Karen Li King παρουσιάζοντας ένα τεμάχιο 3,8 x 7,6 εκ. παπύρου που δήθεν χρονολογείται από τον 4ο αι. σε συνέντευξή της στη Ρώμη με την συμμετοχή της στο 10ο συνέδριο Κοπτικών σπουδών υπεστήριξε ότι αυτό είναι το «ευαγγέλιο της συζύγου του Ιησού».

Την φαιδρή αυτή άποψη έσπευσε να την επικυρώσει ο διατάκτης του λόμπυ κ. Roger Bagnal. Την πλαστότητα και του νέου αυτού εγχειρήματος των Καμπαλιστών Σιωνιστών την διεκήρυξαν οι Καθηγηταί Stephen Emmel του Πανεπιστημίου του Muenster καθώς και ο Βρετανός Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Daram Francis Watchon. Με την ευκαιρία κατηγγέλθη από δημοσιογράφους στις ΗΠΑ ότι και η γνωστή ταινία The Da Vinci code χρηματοδοτήθηκε από το Εβραικό λόμπυ. Συμπέρασμα και από την νέα αυτή επίθεση των Σιωνιστών είναι ότι οι δαιμονιώντες αυτοί άνθρωποι 2.000 χρόνια τώρα μένουν αμεταμέλητοι στο κατά του αληθινού Θεού μίσος τους, νομίζοντας οι αφελείς και ανόητοι ότι με τέτοια τεχνάσματα μπορούν να απομειώσουν τον ζώντα και Πανάγιο Θεό, ο οποίος δημιούργησε από άπειρη αγάπη εκ του μηδενός τον κόσμο και χωρίς τον Οποίο δεν υπάρχει ούτε ζωή, ούτε ελπίδα ούτε αλήθεια αλλά μόνο σκοτάδι, χάος και αφόρητη σαπρότητα».

Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν τέσσερα χρόνια για να επιβεβαιωθεί απολύτως η καταγγελία μας και να διαψευσθή πλήρως η εις βάρος του Θεανθρωπίνου προσώπου του Κυρίου μας βορβορώδης επίθεσις του σκότους. Το γνωστό επιστημονικό περιοδικό Atlantic στην διαδικτυακή του έκδοσι απεκάλυψε ότι το παρουσιασθέν στο 10ο συνέδριο κοπτικών σπουδών στην Ρώμη τεμάχιο παπύρου που δήθεν χρονολογείτο από τον 4ο αι. και που ήτο το «Ευαγγέλιο της συζύγου του Ιησού» είναι πλαστό και κατασκευασμένο όπως αναγκάστηκε να ομολογήσει η ιδία η Καθηγήτρια του Χάρβαρντ Caren Li King η οποία δήλωσε στο Associated Press πως «δεν είναι χαρούμενη για το γεγονός ότι έπεσε θύμα απάτης». Την πλαστογραφία και την απάτη του επιχειρηματία Walter Frits από την Φλόριντα των ΗΠΑ και των όπισθεν αυτού κρυπτομένων επιβεβαίωσε και ο ειδικός Καθηγητής Μαρκ Γκουντέικρ του Πανεπιστημίου Duke της Β. Καρολίνας των ΗΠΑ που τόνισε χαρακτηριστικά: «Όταν δείχνεις κάτι τέτοιο σε ανθρώπους που περνούν όλη τους την ζωή μελετώντας ακριβώς αυτά τότε μπορούν να καταλάβουν με μια ματιά αν είναι κάτι ύποπτο».

Για μια ακόμη φορά λοιπόν το «βδέλυγμα της ερημώσεως» και τα όργανά του με πλαστογραφίες, ψεύδη και απάτες επιχειρούν να αμαυρώσουν τον Ήλιο της δικαιοσύνης με σατανικό μένος και απύθμενη εμπάθεια. Αλλά θα επαναλαμβάνεται ανά τους αιώνας το αυταπόδεικτο γεγονός του φάρου επάνω στο βράχο μέσα στη θάλασσα που τα μανιασμένα κύμματα του επιτίθενται και διαλύονται και Εκείνος μένει και φωτίζει και οδηγεί.

Ο Μ Η Τ Ρ Ο Π Ο Λ Ι Τ Η Σ
† ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

- See more at: http://ekklisiaonline.gr/eipan/item/15884#sthash.6fIjhVCo.dpuf                                                                      ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ     ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: