Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ…


Να δούμε ποια ήσαν τα πραγματικά γεγονότα.
Την 1η Ιουλίου 1973, κατηργήθη δια λαϊκού δημοψηφίσματος η Βασιλεία και πρώτος πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ανακηρύχθη ο Γ. Παπαδόπουλος.
Την 8η Οκτωβρίου, του ιδίου έτους, διορίσθηκε πρωθυπουργός ο παλαιός πολιτικός Σπύρος Μαρκεζίνης, ο οποίος σχημάτισε προσωρινή πολιτική κυβέρνηση, με σκοπό την διενέργεια εκλογών στο άμεσο μέλλον. Από την 8η Οκτωβρίου, λοιπόν, και μετέπειτα ουδείς στρατιωτικός συμμετέχει πλέον στην κυβέρνηση, ενώ παύει και η ισχύς του στρατιωτικού νόμου. Άρα, λοιπόν, δεν υπήρξε καμία δικτατορία, εναντίον της οποίας εξεγέρθηκαν “τα παιδιά του Πολυτεχνείου”.
Γιατί, όμως, εξεγέρθηκαν;
ΟΥΔΕΙΣ πλέον καταφέρεται εναντίον της 21ης Απριλίου.
Στην επταετία 1967 – 1974 όταν, δηλαδή, την τύχη του Εθνους και ενός εκάστου πολίτου. Και κυρίως ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, απέθανε ασθενής, φτωχός και καταφρονημένος στο Λαϊκό Νοσοκομείο.
Το γιατί ο ….
κάθε πολιτικός δεν αναφέρεται στην περίοδο αυτή – την περίφημη «επάρατο» – ας το αντικρύσουμε λοιπόν, ευθέως, χωρίς να κάνει η ματιά μας «κοιλιά». Χωρίς φόβο και πάθος.
Λοιπόν!.. Δεν αναφέρεται ΟΥΔΕΙΣ πολιτικός στα χρόνια εκείνα διότι:
1) η Ελλάς εγνώρισε ανάπτυξη που ΠΟΤΕ δεν είχε φαντασθεί, προηγουμένως ή επομένως ΟΥΔΕΙΣ!…

2) Η ηγεσία του Έθνους κατά την διάρκεια της Επταετίας παρέδωσε την χώρα στην «Μεταπολίτευση» χωρίς να χρωστάει ούτε μια δεκάρα στον κάθε ξένο τοκογλύφο, στον κάθε κερατά Εβραιομασόνο λωποδύτη.( οι εβραιο προσκυνημενοι λένε περί σκάνδαλα της χούντας όμως , για τα σκάνδαλα μετα ούτε λόγος)

3) Η Ανεργία ήταν κάτι το άγνωστο στην Ελληνική Κοινωνία.

4) χάρισε τα δάνεια των εξαθλιωμένων αγροτών μας, έφτιαξε δρόμους σ ολη την Ελλαδα (εκεί που μέχρι τότε κολυμπούσαν στην λάσπη) και τους πρόσφερε σχεδόν δωρεάν αγροτικά μηχανήματα και στρέματα γης να καλλιεργούν,

5) αγόρασε για την ασφάλεια του Εθνους αεροπλάνα και υποβρύχια ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ,

6) προσέφερε 150.000 σπίτια σε Δημοσίους Υπαλλήλους με δάνεια που είχαν ελάχιστο τόκο και ΚΥΡΙΩΣ χωρίς «μίζες».

7) κατασκεύασε Νοσοκομεία, σχολεία, γέφυρες, δρόμους και εργατικές κατοικίες. Κατάργησε όλες τις λάμπες πετρελαίου και γέμισε στύλους και καλώδια όλη την ύπαιθρο για παροχη ηλεκτρικου ρευματος στους πολιτες.

8) κατασκευασε εργοστάσια ενέργειας (ηλεκτρικης κ.τ.λ.) στην Πτολεμαΐδα, στους Φιλίππους κ.τ.λ.

9) μεγαλες υγιείς ελληνικες βιομηχανιες και εργοστασια δουλευαν ρολόι επι Χουντας με εκατομμυρια εσοδα για το κρατος και θεσεις εργασιας για τους ελληνες πολιτες:
Ιζολα, Πίτσος, ΕΛΙΝΤΑ, Πειραική-Πατραική, Χρωπει, ΠΥΡΚΑΛ, ΕΛΚΟ, Μινιόν, Εσκιμο, AΙΓΑΙΟΝ, Κοντογούρη, Pirelli, ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΕΣ (ΒΕΤΛΑΝΣ ΝΑΟΥΣΑ, ΕΤΜΑ, ΛΑΝΑΡΑ, ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ κ.τ.λ.) ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ (ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ κ.τ.λ.), ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος, ΕΒΟ (Ελληνική βιομηχανία Όπλων), ΕΛΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων), βιομηχανίες λιπασμάτων, ζάχαρης, κονσερβοποιίας, καπνοβιομηχανίες (ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, ΚΕΡΑΝΗΣ κ.τ.λ.), τσιμεντοβιομηχανίες (ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΧΑΛΥΨ κ.λ.π.), βιομηχανίες χάρτου (ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, SOFTEX κτλ), Εταιρίες εξαγωγής μεταλλευμάτων του ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗΣ κ.λ.π.
για να ερθει μετα η «Δημοκρατια» του Ανδρεα Παπανδρεου και των υπολοίπων να τις κλεισουν μέσα σε μια νύχτα όλες αυτες τις τεράστιες ελληνικες βιομηχανίες-εργοστασια.

10) το 1973 πήγε να βγάλει από τη μέση τους Αμερικάνους απο τον Ελληνικό ορυκτό πλούτο και οι Αμερικάνοι τον ανατρέψαν βαζοντας τον Ιωαννιδη και μετα έστησαν το πολυτεχνείο... Πήγε να αντικαταστήσει το δολάριο με την Ελληνική δραχμή για τις αγοροπωλησίες πετρελαίου από τα κοιτάσματα της Ελλάδας και της Κύπρου. Αν το πετύχενε θα ήμασταν η ποιο πλούσια χώρα της Ευρωπης και οχι μονο.
Και στις μερες μας ξεπουλησαν και ξεπουλανε σε ιδιωτες (κυριως ξενους) ολο τον πλουτο της χωρας μας που απεμεινε, οτι πιο κερδοφορο ειχε η χωρας μας (ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ νερο, ΔΕΠΑ φυσικο αεριο, ΕΛΤΑ, TT, ΕΛΒΟ, ΔΩΔΩΝΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ, Μεταλευτικες-μεταλουργικες εταιρίες, Χρυσορυχεία, Ελληνικα πετρέλαια, λιμανια (Πειραιά, Θεσ/νίκη κ.τ.λ.), διόδια, Ελ.Βενιζελος, Ολυμπιακη, τραπεζες κ.τ.λ.) τα οποια είχαν εκατομυρια εσοδα καθε μηνα ασχετα αν τα κάναν ζημιογονα και τα καταχρεωσαν οι πολιτικοι μας λογω κακοδιαχείρησης και για να τα ξεπουλησουν στα αφεντικα τους.
Και άλλα πολλά…, ενώ, επι Χουντας να προσθεσουμε οτι υπήρχε απόλυτη ησυχία σε ό,τι αφοράτο φαινόμενο της λαθρομεταναστεύσεως και της εγκληματικότητος που σήμερα οργιάζει . Κοιμόμασταν «με ανοικτές τις πόρτες» στην κυριολεξία.

Αυτή ήταν η πολιτεία της …«επαράτου» Επταετίας. Του Γεωργίου Παπαδόπουλου και των συνεργατών του. Και να σκεφθεί κανείς ότι ήσαν Στρατιωτικοί! Τουτέστιν, δεν εγνώριζαν και πολλά – πολλά περί Οικονομίας. Απλά, πολύ απλά ήσαν Πατριώτες και έντιμοι Ελληνες. Και επέτυχαν ΠΛΗΡΩΣ παρά το γεγονός ότι στην Ελλάδα, τότε, είχαν επιβάλλει «εμπάργκο» πλείστες όσες χώρες, καθώς τα πολιτικά «μας» αρχοντόπουλα εφρόντιζαν για την δυσφήμιση της Πατρίδας τους δεόντως και αρκούντως.
Αυτά ήταν, τότε, τα έργα και ημέρες της «Χούντας» που παρέδωσε στους κυρίους της «Μεταπολίτευσης» ένα κράτος υγιές που δούλευε σαν ρολόι!… Για να το μεταβάλλουν, στην συνέχεια, αυτοί οι κύριοι στο καταχρεωμένο, ανυπόληπτο τερατούργημα που βλέπουμε, με οργή και θλίψη, όλοι σήμερα.
Αραγε έχει το κουράγιο κάποιος από τους αναρρίθμητους αναλυτάδες να τα πει αυτά σήμερα στον Ελληνικό Λαό; Ασφαλώς όχι!…Πλην όμως, όλο και περισσότεροι πολίτες σιγοψιθυρίζουν: Πού είσαι Παπαδόπουλε! αν και στα σχολειά τους μαθαίνουν αλλα, αυτά που τους βολεύουν, ο μύθος του Πολυτεχνείου, ενισχύεται εντέχνως και μέσα από την σχολική προπαγάνδα. όπου παρ’ ότι υπάρχουν επίσημα πορίσματα και έχει γίνει γνωστή η συμφωνία φοιτητών και στρατού για το γκρέμισμα της πύλης του Πολυτεχνείου, οι συγγραφείς επιμένουν, αρκετά χρόνια μετά, να μιλούν για «πολλούς νεκρούς φοιτητές»,,αν αν είχε βγάλει απο την μέση αυτούς που λένε οτι τότε δεν είχες ελευθεριά και κακής χούντας σημερα η Ελλάδα ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
κείμενο απο την Ρωσική wikipedia. γιατι η «ΕΛΛΗΝΙΚΉ» θα τα λέει οπως βολεύουν κάποιους! (ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΛΙΝΚ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!BACKLINKS ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!)
25 ноября 1973 г., после студенческих выступлений, свергнут генералом Димитриосом Иоаннидисом, который возглавил хунту. После свержения хунты в 1974 г. привлечён к суду и приговорён к смертной казни, которая была заменена на пожизненное заключение Константиносом Караманлисом. Содержался в афинской тюрьме «Коридалó». Умер своей смертью от хронического заболевания.

25 Νοεμβρίου 1973, μετά από διαμαρτυρίες των φοιτητών(και καλά φοιτητών!) ,
καθαιρέθηκε από τον Δημήτριο Ιωαννίδη , ο οποίος ηγήθηκε της χούντας.Μετά την ανατροπή της χούντας το 1974 , παραπεμφθεί σε δίκη και καταδικάστηκε σε θάνατο, η οποία μετατράπηκε σε ισόβια κάθειρξη απο τον Κωνσταντίνο Καραμανλή . στην Αθήνα στην φυλακή «Koridaló.» Πέθανε από φυσικό θάνατο από χρόνιες ασθένειες.
ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΨΈΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΞΥΠΝΟ ΛΑΟ! ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΥ ΑΝΈΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ;;;;ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
Τον έβγαλαν μερικούς μήνες μετα με τον Ιωαννίδη της cia, ο υπεύθυνος για την Κύπρο, που και σε αυτό ψέματά λένε οτι έφταιγε ο Παπαδόπουλος,ανατρέποντας τον Παπαδόπουλο και αναλαμβάνοντας ο ίδιος αφανώς τη διακυβέρνηση της χώρας, εξ ου και το παρωνύμιο ο «αόρατος δικτάτωρ». επιδιώκοντας τη δολοφονία του αρχιεπισκόπου Μακαρίου οργάνωσε το Πραξικόπημα του 1974 με αποτέλεσμα την τραγωδία στην Κύπρο. Τέλος,ο καθένας που θέλει ανεξάρτητη χωρα πρώτα απο ολα πρέπει να σκοτώσει όλους τους αριστεροκομμουνιστες προδότες πριν κουβαλήσουν Εβραίους και Αμερικανούς! που τους έχουν κάνει ζόμπι τους!πιστά σκυλάκια οπως και σημερα που έχουν τάχα ιδεολογία! σ.σ του Εβραίου Μαρξ! ειναι παντού στο κόσμο υπηρέτες Εβραίων,αλλιώς δεν θα κατακτούσαν τον κόσμο!γιαυτό πότε δεν θα ακούσεις απο κομμουνιστή κατά των Εβραίων!οπως και όλες οι μεγαλοσελίδες στην Ελλάδα και τα ΜΜΕ υπηρετούν Εβραίους!
άρα οι προδότες είχαν πρόβλημα που λένε τα γνωστά, και έπρεπε να τους είχε εκτελέσει όλους!!! απλή λογική ειναι το λάθος και του Καντάφι,οπως έκανε ο Χίτλερ, αλλα που να το καταλάβει ο μέσος άνθρωπος που η παιδεία του ειναι αυτή ενός μικρού παιδιού οι μορφωμένοι δηθεν του σημερα!, συν κομματικές ιδεολογίες =προβατισμος, και να σκεφτεί κάνεις οτι ολα τα παραπάνω ειναι ανεξάρτητα οπως θα τα έβλεπε ένας που θα ερχόταν απο άλλο πλανήτη! ειναι δυνατόν να μην μπορούν να καταλάβουν τα αυτονόητα; ειναι! ετσι έχουν εκπαιδευτεί στο πλανήτη ΓΗ!οπως ολα τα ζώα οτι τα μάθεις κάνουν! και θα αντιδράσουν αν δουν κάποιο άλλο μην κάνει τα ίδια με αυτούς,(χουντικός ,φασίστας! και άλλες ταμπέλες!) πραγματικά ζώα, οπως στο πείραμα με της μαϊμούδες!βίντεο με τις εκλογές άρα οποιος μιλάει περί Χούντα ειναι συνεργός η ηλίθιος!
Ενσωματωμένη εικόνα         ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΗ







Δεν υπάρχουν σχόλια: