Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ: Η ΜΕΤΑΞΙΚΗ ΕΟΝ ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ...

Μέρα που είναι σήμερα, θέλω να πώ ορισμένα πράγματα για τον μπαρμπα-Γιάννη Μεταξά. Εδώ και 10 χρόνια κυκλοφορεί ευρέως η άποψη ότι ο Αρχηγός της 4ης Αυγούστου ήταν κάργα φιλο-Εβραίος, ότι οι πρώτοι Νόμοι που έκανε μόλις ανέλαβε Δικτάτωρ ήσαν υπέρ της Ισραηλιτικής Κοινότητος Θεσσαλονίκης, ότι οι Εβραίοι όλου του κόσμου πανηγύριζαν μόλις έμαθαν ότι ανέβηκε στην Εξουσία ο Μεταξάς γιατί τον θεωρούσαν δικό τους άνθρωπο και άλλα τέτοια φαιδρά… Αποκαλύπτω εξ αρχής ότι τις βρωμερές αυτές φήμες τις διέδωσε ο Γαλλο-Εβραίος ιστορικός Bernard Pierron στο διαβόητο βιβλίο του «Εβραίοι και Χριστιανοί στην νεώτερη Ελλάδα» που μεταφράστηκε στα ελληνικά το 2004. Σκοπός του Pierron ήταν να κάνει εμάς τους Πατριώτες να σιχαθούμε τον Μεταξά, διότι και καλά ήταν άνθρωπος των Εβραίων.

Εγώ από την πλευρά μου θα αποκαλύψω το εξής που δεν σας το έχουν πεί ποτέ: Ο Μεταξάς τόσο πολύ δεν είχε εμπιστοσύνη στους δαιμόνιους Εβραίους και φοβόταν ότι την κατάλληλη στιγμή θα του την φέρουν πισώπλατα, που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ Ε.Ο.Ν.!.. Αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά οι ίδιοι οι Εβραίοι το γράφουν στο επίσημο περιοδικό τους, τα «Εβραϊκά Χρονικά». Αντιγράφω από την σελ. 17 του τεύχους 223 (Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2009) των «Χρονικών»: «Στην ΕΠΟΝ Μαγνησίας μετείχαν όμως και πολλοί Εβραίοι νέοι. Προπολεμικά, οι έφηβοι εβραϊκής καταγωγής δεν είχαν ενταχθεί στην ΕΟΝ (Νεολαία της Μεταξικής περιόδου), αφού η οργάνωση του Μεταξά έκανε θρησκευτικές διακρίσεις και δεχόταν μόνο εφήβους και νέους χριστιανικού θρησκεύματος. Στις αντιστασιακές οργανώσεις οι νέοι εβραϊκού θρησκεύματος έγιναν δεκτοί δίχως πρόβλημα»!..
ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; Ούτε στην ΕΟΝ δεν δεχόταν τους Εβραίους ο (τάχα Εβραιόφιλος) Μεταξάς…


Έβαλε τον Σαλτιέλ να τους διαλύσει…

…Κι όχι μόνο δεν τους εμπιστευόταν, αλλά και τους σαμποτάριζε υπογείως… Από το τεύχος 240 (Απρίλιος – Ιούνιος 2013) των «Εβραϊκών Χρονικών» (σελ. 19) πληροφορούμεθα ότι ο μπαρμπα-Γιάννης Μεταξάς, αμέσως μόλις έκανε την 4η Αυγούστου, διόρισε ως προϊστάμενο της Ισραηλιτικής Κοινότητος Θεσσαλονίκης τον Εβραίο δάσκαλο της Γαλλικής, Σάμπυ Σαλτιέλ, τον οποίον σιχαινόντουσαν όλοι οι Εβραίοι, γιατί ήταν ασήμαντος και τους φερόταν δικτατορικά!.. Ο Σαλτιέλ ήταν υποψήφιος βουλευτής του Μεταξικού «Κόμματος των Ελευθεροφρόνων» στις Εκλογές του 1928, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί. Φαντάζεστε να είχε ο Μεταξάς έναν Εβραίο βουλευτή στο κόμμα του, τι θα του σούρνανε οι «δημοκράτες»;

Όπως μας πληροφορούν τα «Εβραϊκά Χρονικά» στο προαναφερθέν τεύχος τους, οι κατακτητές Γερμανοί άφησαν τον Σάμπυ Σαλτιέλ στην θέση του και μάλιστα τον έκαναν προϊστάμενο όλων των Εβραίων της Ελλάδος, μέχρι τον Δεκέμβριο του 1942. Τότε, τον αντικατέστησαν με τον περίφημο γερμανομαθή Αρχιραββίνο Σεβή Κόρετς, ο οποίος απεδείχθη ο μοιραίος άνθρωπος για τους Θεσσαλονικιούς Εβραίους. Ο Ραββίνος Κόρετς ήταν τόσο κρετίνος, που έδωσε στους Ναζί τους καταλόγους με όλα τα ονόματα των Εβραίων της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να γίνει σαπούνι στους Γερμανικούς φούρνους το 95% της Ισραηλιτικής Κοινότητος της «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων»!..

"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"
(ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ", ΠΕΜΠΤΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016)                 ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: