Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Κακή «παράσταση» με ισλαμικές μαντίλες στην υποδοχή της Α.Κορακάκη!


Mία εξαιρετικά κακή «παράσταση» στήθηκε από γνωστούς-αγνώστους αλληλεγγυους-σκηνοθέτες με πρωταγωνίστρια την «χρυσή» αλλά και «χάλκινη» Ελληνίδα στην σκοποβολή Α.Κορακάκη.
Αντί να την υποδεχτούν Έλληνες πολίτες πήραν Λαθρο-πρόσφυγες μουσουλμάνους από το κέντρο φιλοξενίας Λαθρο-αλλοδαπών και τους «έστησαν» δίπλα από την Ολυμπιονίκη στέλνοντας σε όλο τον πλανήτη φωτογραφίες με μουσουλμάνους να υποδέχονται στην βορειοελλαδική πόλη της Δράμας την Ελληνίδα.
Η ίδια η Α.Κορακάκη έδειχνε σαστισμένη και χαμογελούσε αμήχανα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ενώ κάποια στιγμή της έδωσαν ένα μικρό Λαθρο- προσφυγόπουλο να κρατήσει στην αγκαλιά και φυσικά η κοπέλα καμία αντίρρηση να το πάρει αγκαλιά (πρόκειται για ένα αθώο μικρό παιδί).
Πρόκειται για στιγμές που προκαλούν απορία αφού το μήνυμα που στέλνουν παγκοσμίως-άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος τους- ήταν μια Ελλάδα μουσουλμανική και βέβαια ένα κάλεσμα σε όλους τους εξ' Ανατολών Λαθρο-πρόδφυγες μετανάστες-"παράνομους μετανάστες" κατά την ΕΕ- να έρθουν στην Ελλάδα όπου "θα περνάνε υπέροχα".
Συν τοις άλλοις περνάει και το μήνυμα ότι εκτός της Θράκης και στην Δράμα διαβιούν μουσουλμάνοι που η Τουρκία φυσικά θα επιδιώκει να εμφανίζεται ως προστάτης τους.

Την ίδια ώρα, περίπου Λαθρο-πρόσφυγας μαχαίρωνε αστυνομικό, συνάδελφο, του πατέρα της Α.Κορακάκη, που επίσης είναι αστυνομικός, λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα, στο κέντρο φιλοξενίας του πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, γιατί ο αστυνομικός ζήτησε από μια Γαλλίδα να απομακρυνθεί από το κέντρο, καθώς δεν είναι πρόσφυγας, οπότε δεν έχει το δικαίωμα να βρίσκεται εκεί.
 
Η γυναίκα αρνήθηκε, δηλώνοντας πως είναι "αλληλέγγυα".
 
Η κίνηση του αστυνομικού προκάλεσε τις αντιδράσεις δύο προσφύγων, με τον έναν να βγάζει μαχαίρι και να μαχαιρώνει τον αστυνομικό στο λαιμό! Συνελήφθη και ανακρίνεται.


ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ

x





                       ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: