Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΝΕΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΠΕΡΑΣΕ» ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ Ο ΦΙΛΗΣ: ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!

Με το Άρθρο 31 του Σχεδίου Νόμου για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση που κατέθεσε στη Βουλή ο Υπουργός Παιδείας και έγινε Νόμος του Κράτους την 1η Αυγούστου, δίνεται η δυνατότητα απόσπασης εκπαιδευτικών στα σχολεία του «Αρμενικού Κυανού Σταυρού», της «Γενικής Αρμενικής Ένωσης Αγαθοεργίας», της «Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών» και της «Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης», ενώ οι αποσπάσεις έχουν απαγορευτεί για τους Έλληνες εκπαιδευτικούς όλων των υπόλοιπων σχολείων!... Μιλάμε για έναν ακόμη ρατσιστικό (εναντίον των Ελλήνων) Νόμο της κυβέρνησης Σύριζα – ΑΝΕΛ, για τον οποίον δεν τόλμησαν να γράψουν λέξη τα ΜΜΕ, επειδή ευνοεί τους Εβραίους και (από σπόντα) τους Αρμένιους!..
Στους αποσπασμένους στα ανωτέρω σχολεία δίνεται το προνόμιο ο χρόνος υπηρεσίας τους σε αυτά, παρόλο που είναι χρόνος απόσπασης να θεωρείται ότι διανύθηκε στην οργανική τους θέση. Έτσι και απόσπαση θα έχουν και τα προνόμια της υπηρέτησης στην οργανική θέση θα κερδίζουν (θεμελίωση δικαιώματος μετάθεσης, μοριοδότηση για μετάθεση κλπ)
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο 31 του σχετικού νόμου, «στα σχολεία του «Αρμενικού Κυανού Σταυρού» και της «Γενικής Αρμενικής Ένωσης Αγαθοεργίας», της «Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών» και της «Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης», μπορεί να αποσπώνταΙ για διδασκαλία, εκπαιδευτικοί της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η απόσπαση αυτή γίνεται για ένα σχολικό έτος που μπορεί να ανανεώνεται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, ύστερα από σχετική αίτηση... Ο χρόνος υπηρεσίας των εκπαιδευτικών που αποσπώνται στα σχολεία αυτά, θεωρείται για κάθε συνέπεια ότι διανύθηκε στην οργανική τους θέση. Η καταβολή των αποδοχών των αποσπασμένων εκπαιδευτικών διενεργείται από τον φορέα της οργανικής τους θέσης»!..
ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; Μόνο οι Εβραίοι και (από σπόντα) οι Αρμένιοι δικαιούνται στην σημερινή χρεοκοπημένη Ελλάδα να αποσπούν δασκάλους και εκπαιδευτικούς στα σχολεία τους, δαπάναις ημών των αθεράπευτα μαζοχιστών Ελλήνων…

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ"                                                                                  ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: