ΛΕΟ 1Α4

ΛΕΟ 1Α4

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ορκωμοσία Νέων Σμηνιών 66ης Σειράς ΣΤΥΑ – ΑΤ 072/2016


Ορκωμοσία Νέων Σμηνιών 66ης Σειράς ΣΤΥΑ - ΑΤ 072/2016
ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ
Αρ. Ανακ. 072/2016
Αθήνα, 10 Σεπτεμβρίου 2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Ορκωμοσία Νέων Σμηνιών 66ης Σειράς ΣΤΥΑ
Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων Σμηνιών της 66ης Σειράς της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ), της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας.
Τα πτυχία αποφοίτησης επέδωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτριος Βίτσας, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση.
Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου – Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρας, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ), ο Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Ιωάννης Μανωλάκος, Ανώτατοι Αξιωματικοί της ΠΑ, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των ΕΔ και των ΣΑ, διατελέσαντες Διοικητές της ΣΤΥΑ, εκπρόσωποι των πολιτειακών και θρησκευτικών Αρχών, σύλλογοι καθώς και συγγενείς και φίλοι των νέων Σμηνιών.
Συνολικά ορκίστηκαν εκατόν σαράντα τρεις (143) Σμηνίες, από τους οποίους εκατόν τριάντα οχτώ (138) από την Ελλάδα και πέντε (5) από την Κύπρο.
Αντισμήναρχος (Ι) Ιωάννης Τσιτούμης
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ
Δείτε εδώ βίντεο από την Ορκωμοσία                   
το ειδαμε           εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: