Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Ποιοι πρόσφυγες; Το 75% των εισβολέων είναι τυχοδιώκτες λαθρομετανάστες!


Το ομολόγησε ο Μουζάλας: Ποιοι πρόσφυγες; Το 75% των εισβολέων είναι τυχοδιώκτες λαθρομετανάστες!

Κρίση ειλικρίνειας έπιασε τον υπουργό λαθρομετανάστευτικης πολιτικης κ. Μουζάλα, ο οποίος μιλώντας στη βουλή ομολόγησε τα εξής: «Ενώ είχαμε στην αρχή 80% πρόσφυγες, τώρα είναι 70-75% λαθρομετανάστες».
Κατά τα άλλα, ενώ αναγνώρισε το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στα νησιά..
(«Στα νησιά έχουμε πρόβλημα. Ο νησιωτικός λαός δοκιμάζεται… Ο πληθυσμός εγκλωβίζεται και μένει καιρό. Τελειώνουν τα λεφτά του. Είναι θυμωμένος και απελπισμένος»), το ξέκοψε στους νησιώτες που απαιτούν την άμεση αποσυμφόρηση των νησιών τους:
«Η αποχώρηση του πληθυσμού από τα νησιά δεν αποτελεί λύση, καθώς θα καταρρεύσει η συμφωνία και το επόμενο διάστημα θα πολλαπλασιαστούν οι ροές.
Προτείνουμε και προσπαθούμε την αποσυμφόρηση των νησιών παίρνοντας αυτούς που κρίνονται ότι απαγορεύεται να επιστραφούν στην Τουρκία. Ξεκινήσαμε εδώ και 20 ημέρες αλλά η μετακίνηση δεν μπορεί να γίνει μαζικά γιατί δημιουργεί άλλα προβλήματα.».
Τι σημαίνουν αυτά; Ότι οι νησιώτες έχουν δύο δρόμους να διαλέξουν: ή το δρόμο του συμβιβασμού με την υπάρχουσα κατάσταση –η οποία όσο πάει θα χειροτερεύει- ή το δρόμο του αγώνα για να πάρουν την Πατρίδα τους πίσω!
Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει!






                       ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: