Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ......


Οι Εβραίοι θέλουν να αφανισθεί ο ντόπιος πληθυσμός! (ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ)
Με το ζόρι, θέλουν να κρατήσουν στην Ελλάδα εκατομμύρια λαθρομετανάστες φτιάχνοντάς τους ακόμη και σπίτια την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες επιβιώνουν με δυσκολία!
Θυμηθείτε ότι ο Σόρος είναι εκ των κορυφαίων κερδοσκόπων - καπιταλιστών - κεφαλαιοκρατών στο πλανήτη Γη, άρα είναι απ' τους πρώτους που δημιουργούν μέσω της εκμετάλλευσης την ανθρωπιστική κρίση που προσπαθεί να μείωσει όπως λέει!
Μην ξεχνάτε ότι για το θέμα της γενοκτονίας των λαών της Ευρώπης, υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο. Το σχέδιο Kalergi για το οποίο μπορείτε να διαβασετε σε προηγουμενο e-mail που σας εχω αποστειλει.
Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό:Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μιγάς. Οι σημερινές Φυλές και Τάξεις θα εξαφανιστούν λόγω της εξαφάνισης του χώρου, του χρόνου και των προκαταλήψεων. Η Ευροασιατική νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, παρόμοια στην εξωτερική εμφάνιση με τους Αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την πολυμορφία των λαών με την ποικιλία των φυσικών προσώπων...
Πολύ σατανικά αυτά τα σχέδια και δεν θα ανατραπούν αν δεν λεχθεί η ωμή αλήθεια στους Έλληνες και στους Ευρωπαίους! Αλλιώς θα εξαφανισθούμε.
Ανακοίνωση-βόμβα για τους λαθρο-μετανάστες στην Ελλάδα έκανε σήμερα στο Βερολίνο ο Τζόρτζ Σόρος "ΒΗΜΑ" (Σημείωση: Ο Σόρος είναι Εβραίος) : Μιλώντας σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Ευρώπης, ο διάσημος χρηματιστής-κερδοσκοπος  ανακοίνωσε την ίδρυση ταμείου αλληλεγγύης με στόχο την οικοδόμηση σπιτιών αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες και μετανάστες που δεν έχουν που την κεφαλή κλίνη στη χώρα μας. Το ταμείο, στο οποίο κατέθεσε ήδη ο ίδιος σεβαστό χρηματικό ποσό, έχει την έδρα του στην Σουηδία με πρωτοστάτη το ίδρυμα Ραούλ Βάλενμπεργκ
(Σημείωηση Αντιπληρόφορησης: Η οικογένεια Βάλενμπεργκ είναι εβραϊκής καταγωγής)
Ενδιαφέρον για συμμετοχή έχουν εκδηλώσει ήδη πολλές προσωπικότητες και οργανώσεις στην Νορβηγία-Φιλανδια, και ο ίδιος πιστεύσει ότι η πρωτοβουλία του θα επεκταθεί σύντομα σε όλη την Ευρώπη.
( Το σχεδιο τους ειναι απλο Εαν φορτωσουν τους λαθρο-μεταναστες και υποψηφιους λαθρεποικους στην Ελλαδα δινοντας τους σπιτια δεν θα τους φοτρωθουν αυτοι στα κεφαλια τους )
(Επειδη ομως το να οικοδομησουν σπιτια τους πεφτει ακριβο αποφασισαν να κατασχεσουν τα δικα μας και να τα παραχωρησουν στους Λαθρο δινοντας για τα ματια του κοσμου την επικαρπια σε καποιο τραπεζικο ιδρυμα που σιγουρα θα ειναι θυγατρικη καποιας Μ.Κ.Ο που ανηκει στον Τζ. Σορος. Το ιδιο θα συμβει αργοτερα και με την γη,τα αγροτεμαχια μεχρι να καταφερουν την ολοκληρωτικη αντικατασταση του πληθυσμου βασει του σχεδιου τους)
Για να μην λετε οτι δεν ξερατε 2013 οι Εβραίοι θα κτίσουν σπίτια για τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είχε δηλώσει ο Εβραίος Σόρος
«Μια οραματική ιδέα» ήταν η φράση με την οποία συνεχάρη αμέσως μετά τον κ. Σόρος ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου (επισης Εβραιος το γενος Μινεικο), που παρευρίσκονταν επίσης στο Φόρουμ.

Η ίδια φυλή φέρνει τους λαθρομετανάστες.. Οι ίδιοι προωθούν την πολυπολιτισμικότητα παντού εκτός απ' την πατρίδα τους φυσικά!
Στην πατρίδα τους κάνουν εξετάσεις DNA σε όποιον θέλει να πάρει ισραηλινή υπηκοότητα! Ακολουθεί παλαιότερο άρθρο μας σχετικά με την εβραϊκή δυναστεία Βάλενμπεργκ που κυβερνά την Σουηδία..
Οι πιο αφελείς θα πούν οτι είναι τυχαίο.
Λέμε αφελείς γιατί δεν έχουν κάνει ακόμη την πιο απλή σκέψη:
Πως είναι δυνατόν οι Εβραίοι να αποτελούν το 0,2% του παγκόσμιου πληθυσμού και να κυριαρχούν στο 96% των ΜΜΕ, στο 90% των εταιρειών δημοσκοπήσεων, στο σύνολο των Τραπεζών, στα καίρια πόστα των μεγάλων κυβερνήσεων, στο μεγαλύτερο ποσοστό των πολυεθνικών;
Δυο περιπτώσεις υπάρχουν:
Έχουν χρήσιμα πιστά σκυλάκια παντού να τους υπηρετούν και λαος που κοιμάται όρθιος!
Το να αντιληφθεί κάποιος οτι είναι ανόητος η οτι πιαστηκε κοροιδο δεν είναι κακό. Είναι σημάδι οτι ξεκινά να ξυπνάει.
Το να μην έχει αντιληφθεί οτι είναι θύμα απάτης και να νομίζει οτι γνωρίζει είναι το χειρότερο.
Οι Βάλεμπεργκ είναι μια απο τις ισχυρότερες οικογένειες του πλανήτη και η ισχυρότερη οικονομικά και πολιτικά στην Σουηδία.
Εχουμε αναφέρει οτι οι "δυναστείες" σε όλες τις χώρες του πλανήτη έχουν κάτι κοινό: Εβραϊκή καταγωγή.
Το όνομά τους έχει συνδεθεί με τον Raoul Wallenberg, τον Σουηδό(Εβραϊκής καταγωγής όπως θα δείτε παρακάτω) διπλωμάτη, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στην Ρωσία στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, αφού είχε σώσει πολλές χιλιάδες Εβραίους απο τους Ναζί. Ηταν διπλωμάτης στην Βουδαπέστη κατα τον Β' ΠΠ και εξέδωσε χιλιάδες "προστατευτικά διαβατήρια" σε Εβραίους, ενω φιλοξένησε πάρα πολλούς στα σπίτια του.
Η δυναστεία ξεκίνησε ουσιαστικά απο τον Andre Oscar Wallenberg που άνοιξε μια τράπεζα στην Στοκχόλμη το 1856. Εκτοτε η οικογένεια αντιπροσωπεύει το 40% της Σουηδικής αγοράς.
Οι Βάλεμπεργκ είναι γνωστοί σαν τραπεζίτες, βιομήχανοι, πολιτικοί, διπλωμάτες και φιλάνθρωποι!!!
Η γιαγιά του παππού του Ραούλ ήταν Εβραία απο την οικογένεια των Benedicks που έφθασαν στην Σουηδία το τέλος του 18ου αιώνα.
ποιοι ελέγχουν τα ΜΜΕ στις Σκανδιναβικές Χώρες...? Μαντέψτε ποιοί...
Τα αφεντικά των μεγαλύτερω τραπεζών του πλανήτη και των Κεντρικών Τραπεζών:Τι τους συνδέει; Φυσικά το γεγονός οτι είναι Εβραίοι!
1)Rothschilds of London.
2)Lazar Brothers of Paris.
3)Israel Moses Seif of Italy.
4)Warburg Bros of Hamburg.
5)Lehman Brothers of New York.
6)Kuhn Loeb of New York.
7)Chase Manhattan of New York(Morgan).
8)Goldman Sachs of New York.
Το Νο 01,05 08 σας θυμιζει κατι ??????

Ποιοι θα εκαναν αυτοι την δουλειά οπως παντα επι χρονιά τωρα εκτελούν εντολες εβραιων; οι χρήσιμοι ηλίθιοι κομμουνιστες !
κάπως ετσι προέκυψε ο ΣΥΡΙΖΑ!
είπε κανεις τίποτα; μπράβο!!                   ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΗ

x






Δεν υπάρχουν σχόλια: