Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Τα σημάδια της παγκοσμιοποίησης στην Ελλάδα


 
Τα σημάδια της παγκοσμιοποίησης στην Ελλάδα
Η συνολική στρατηγική της παγκοσμιοποίησης περιλαμβάνει πολλούς επιμέρους στόχους. Ένας από αυτούς τους στόχους είναι η πληθυσμιακή μεταβολή των αμιγώς εθνικών κρατών και η μετατροπή τους σε σύγχρονα «χωνευτήρια» φυλών και εθνών. Κατόπιν, ακολουθεί το επόμενο στάδιο, το οποίο είναι η επιχείρηση δημιουργίας και εγκαθίδρυσης ενός και μόνου παγκόσμιου «έθνους», μιας και μόνης παγκοσμίου «φυλής» ανθρώπων και ενός και μόνου παγκοσμίου «κράτους». Εύκολος στόχος, εφόσον θα έχουν εξαλειφθεί και εξαφανισθεί οι αμιγώς εθνικές πληθυσμιακές συστάσεις κρατών.
Ένα από αυτά τα αμιγή εθνικά κράτη ακόμη παραμένει η Ελλάς. Τα ενδεικτικά σημεία της υλοποίησης των επιμέρους στόχων της παγκοσμιοποίησης είναι πλέον τοις πάσι εμφανή, ενώ με μια διεθνιστικής και εθνομηδενιστικής αντίληψης κομμουνιστική κυβέρνηση, η αύξηση της συχνότητας εμφάνισης τους σε καθημερινή σχεδόν βάση και σε κάθε επίπεδο ζωής και δραστηριότητας της ελληνικής κοινωνίας είναι πια πραγματικότητα.

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα
Δεν ξεκίνησε το 2009. Ξεκίνησε από το 1974. Από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα όλες οι αστικές κυβερνήσεις συνέτειναν με τις πολιτικές τους εκουσίως στην καταστροφή της οικονομίας της πατρίδας μας. Με τον άσκοπο εξωτερικό δανεισμό, με την γιγάντωση του δημοσίου τομέα προς άγραν ψήφων, με τον εκμηδενισμό της πρωτογενούς παραγωγής, με τα τεράστια οικονομικά εγκλήματα όπως αυτό του Χρηματιστηρίου επί Σημίτη, με την καταστροφική είσοδο στην ευρωζώνη επί τη βάσει πλαστών δημοσιονομικών στοιχείων και πάλι από τον Σημίτη, με την έλευση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, με τις δουλοπρεπείς και υποτακτικές μνημονιακές συγκυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, του Καρατζαφέρη, του Κουβέλη, του ΣΥΡΙΖΑ, του Καμμένου και τόσα άλλα. Σήμερα, ο φτωχοποιημένος ελληνικός Λαός (όπως και κάθε λαός), ο οποίος προσπαθεί στην καθημερινότητα του να βρει τα προς το ζην, δεν έχει χρόνο να σκεφθεί, να συλλογισθεί ορθά και να κρίνει. Αυτό επιτρέπει την ανεμπόδιστη υλοποίηση των κάθε είδους σε βάρος του σχεδίων και επιδιώξεων.
Η κρίση αξιών του ελληνικού λαού
Ένας λαός ο οποίος εμφορείται από Αξίες και Ιδανικά είναι δυσκολοκατάβλητος. Συνεπώς, προκειμένου να «κατακτηθεί» πρέπει σταδιακά να βληθούν και να καταρριφθούν οι Αξίες και τα Ιδανικά του. Συνδυαστικώς με την οικονομική καταστροφή και την φτωχοποίηση του το έργο αυτό γίνεται ευκολότερο. Όταν στην μεταπολιτευτική Ελλάδα τα αγαθά δεν αποκτώνται «κόποις» αλλά «κόλποις», όταν η θητεία στον Ελληνικό Στρατό από καθήκον και υποχρέωση απέναντι στην πατρίδα κατέστη αγγαρεία και επιδιώκεται με κάθε δυνατό τρόπο η απαλλαγή από αυτήν, όταν η αξία της οικογένειας καταστρέφεται με την χειραγώγηση των γυναικών και την μετατροπή τους από μητέρες σε καριερίστριες και επιχειρηματίες, όταν προωθείται με κάθε μέσο ο θυληπρεπισμός του άνδρα, όταν η αναπαραγωγή του έθνους και η τεκνοποίηση μετατρέπεται σε επιδίωξη πρόσκαιρης σαρκικής απόλαυσης, όταν η επιδίωξη της ύλης προάγεται σε πρωταρχικό σκοπό ύπαρξης, τότε δημιουργείται ένα ανθρώπινο πλάσμα κενό πνεύματος, εύκολα χειραγωγίσιμο. Σε τέτοια πλάσματα έχουν μετατραπεί, ευτυχώς όχι στο σύνολο τους, οι σύγχρονοι Έλληνες και Ελληνίδες.
Το παρατεταμένο χρονικά «μεταναστευτικό» ρεύμα
Άρχισε πριν από λίγα χρόνια ως «μεταναστευτικό» ρεύμα από τις εμπόλεμες χώρες της Αφρικής και κατόπιν της Ασίας. Καραβιές «προσφύγων» από τα βόρεια παράλια της Αφρικής έφταναν στην Ελλάδα με Σουδανούς, Νιγηριανούς, Μαροκινούς, Σενεγαλέζους, Γκανέζους και ένα σωρό άλλους Αφρικανούς οι οποίοι έψαχναν ένα καλύτερο μέλλον. Και πράγματι το βρήκαν, στα σεντόνια με τα παράνομα προϊόντα στην παραλία του Λευκού Πύργου και στο Α.Π.Θ. με τα παράνομα dvd’s. Ακολούθησαν οι «πρόσφυγες» από το εμπόλεμο Αφγανιστάν, την Συρία, τις χώρες της Ασίας, εμπόλεμες και μη, τον Λίβανο, το Μπαγκλαντές, την Αίγυπτο, το Πακιστάν, το Ιράν, το Ιράκ, ατελείωτος ο κατάλογος.
Ο «ακούσιος» εγκλωβισμός στην Ελλάδα
Σήμερα, η Ελλάδα έχει κατακλυσθεί κυριολεκτικά από εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Όλοι αυτοί αρχικώς χαρακτηρίζονταν από τους κυβερνώντες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ως «διερχόμενοι πρόσφυγες» οι οποίοι μέσω της Ελλάδος επεδίωκαν να φτάσουν στα πλούσια κράτη της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης. Σήμερα, όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν σκοπίμως εγκλωβισθεί στην Ελλάδα. Δεν μπορούν να φύγουν. Ο σκοπός της δημιουργίας αυτού του αδιέξοδου είναι ένας. Να παραμείνουν τελικά εδώ και να γίνουν οι νέοι μόνιμοι κάτοικοι της πατρίδας μας. Εδώ πλέον αναλαμβάνει ρόλο ο μαρξιστικός εθνομηδενισμός και η υποτιθέμενη «πατριωτική» δεξιά της Νέας Δημοκρατίας που αφού τους καλωσόρισαν στην Ελλάδα θα τους δώσουν δωρεάν τροφή και στέγη.
Τα "hot spots"
Στην αρχή επί συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και ΠΑ.ΣΟ.Κ. δημιουργήθηκαν με γοργούς ρυθμούς τα πρώτα hot spots. Στην συνέχεια  ανέλαβε η «ανθρωπιστική» Αριστερά. Εκεί μέσα στοίβαξαν οι φιλάνθρωποι αριστεροί δεκάδες χιλιάδες πρόσφατα αφιχθέντες λαθρομετανάστες. «Προσωρινώς» πάντοτε, μέχρι να φύγουν για τις χώρες στις οποίες ήθελαν να πάνε. Μέχρι που εμφανίσθηκαν οι σκοπιανοί αστυνομικοί στα νότια σύνορα του κρατιδίου τους, καθώς και οι φράχτες στην Ευρώπη. Οπότε το προσωρινό άρχισε να γίνεται λίγο πιο μόνιμο.
Και τα δωρεάν διαμερίσματα
Στην Θεσσαλονίκη, τόσο ο κεντρικός δήμος όσο και ο δήμος Νεαπόλεως-Συκεών, ο δήμος Καλαμαριάς, αλλά και άλλοι δήμοι ανά την επικράτεια, ήδη υλοποιούν προγράμματα εκμίσθωσης διαμερισμάτων προκειμένου να μένουν σε αυτά, για ένα χρόνο αρχικά (και μετά βλέπουμε) οικογένειες αλλά και μεμονωμένοι λαθρομετανάστες. Αυτά τα προγράμματα χρηματοδοτούνται από την Ύπατη Αρμοστεία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών καθώς και από άλλες πηγές, αυτές οι οποίες χρηματοδοτούν τις «κοινωνικές» επιχειρήσεις της «κοινωνικής» οικονομίας την οποία εξήγγειλε στην φετινή ΔΕΘ ο Τσίπρας. Δωρεάν φως, νερό, τηλέφωνο σε δωρεάν σπίτια για τους λαθρομετανάστες και μνημόνια και φτώχεια για τους Έλληνες.
Εργατικό δυναμικό
Πρόσφατα έγινε νόμος του κράτους, η «αξιοποίηση», δηλαδή το ξεπούλημα του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού. Σε αυτό γίνεται λόγος για την δημιουργία 75.000 θέσεων εργασίας κατά την περίοδο των κατασκευών και άλλων 17.000 θέσεων εργασίας εντός της νέας πόλης των περίπου 30.000 κατοίκων η οποία θα φυτρώσει στο Αττικό λεκανοπέδιο. Ποιοι θα αποτελούν το εργατικό δυναμικό των 75.000; Μήπως τα ξενιτεμένα νιάτα των Ελλήνων; Μήπως οι μεσήλικες καταθλιπτικοί Έλληνες; Ή μήπως τα σχεδόν δωρεάν νεανικά εργατικά χέρια των Πακιστανών, Αφγανών, Σύριων και όλων των άλλων φυλών που έχουν εισβάλλει στην Ελλάδα; Και μετά από το 2041 όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η νέα πόλη του Ελληνικού, άραγε ποιοι θα δουλεύουν εκεί μέσα; Ποιοι θα δουλεύουν γενικώς σε ολόκληρη την Ελλάδα; Ερωτηθείτε ποιας εθνικότητας ήταν το εργατικό δυναμικό το οποίο εργάστηκε στα έργα των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 και θα καταλάβετε τι θα γίνει στα αντίστοιχα για το Ελληνικό.
Η ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία
Σύντομα θα αρχίσει η καταβολή και χρηματικών επιδομάτων, ώστε να μπορούν οι λαθρομετανάστες να «καταναλώνουν», να συμβάλλουν στην κίνηση της οικονομίας, να ανοίγουν μαγαζιά και επιχειρήσεις. Εξάλλου, οι «επενδυτές» όπως τους ονόμασαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, ήδη απολαμβάνουν κοινωνικές παροχές όπως τα δωρεάν διαμερίσματα με πληρωμένα από τους οικείους δήμους Ε.Υ.Α.Θ., Δ.Ε.Η. κτλ. Τα χρήματα θα έρχονται άφθονα, από τον Σόρος, από την Ευρωπαϊκή Ένωση, από τον Ο.Η.Ε. αλλά και από τον Κρατικό Προϋπολογισμό τον οποίο τροφοδοτεί με το αίμα του κυριολεκτικά σήμερα ο ελληνικός λαός.
Είσοδος στην εκπαίδευση
Τα ανήλικα παιδιά των λαθρομεταναστών από τον Σεπτέμβριο του 2016 ήδη προσέρχονται τα απογεύματα σε σχολικές αίθουσες των παρακείμενων στους καταυλισμούς τους χωριών, κωμοπόλεων και πόλεων. Υπάρχει άραγε ακόμη κάποιος αφελής ο οποίος δεν αντιλαμβάνεται πως σε λίγο καιρό αυτά τα «προσφυγόπουλα» θα προσέρχονται μαζί με τα ελληνόπουλα κανονικά το πρωί για μάθημα;
Δίωξη των αντιδράσεων
Στο Ωραιόκαστρο οι Έλληνες γονείς αντέδρασαν στην χρήση των σχολικών αιθουσών από τα ανήλικα παιδιά των λαθρομεταναστών. Άμεσα σχεδόν, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για την διαπίστωση τέλεσης αδικημάτων τα οποία εμπίπτουν στις διατάξεις του αντιρατσιστικού νόμου. Το ίδιο θα συμβαίνει πλέον σε κάθε περίπτωση αντίδρασης στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών. Οποίος δεν συναινεί θα διώκεται.
Προετοιμασία της ελληνικής κοινής γνώμης για την τελική παραμονή
Πρόσφατα, ο διεθνής οργανισμός «Διεθνής Αμνηστία» σε έκθεση της γνωστοποίησε πως θα χρειαστούν περίπου 16 με 18 έτη για να φύγουν οι λαθρομετανάστες οι οποίοι μέχρι σήμερα παραμένουν στην Ελλάδα. Όχι αυτοί οι οποίοι εξακολουθούν και έρχονται καθημερινά, αλλά αυτοί οι οποίοι είναι ήδη εδώ. Σε 16 χρόνια, όταν αυτοί θα έχουν κάνει οικογένειες, αφού θα έχουν αποκτήσει τροφή, εργασία και στέγη, υπάρχει κάποιος ο οποίος πιστεύει ότι θα σηκωθούν και θα φύγουν; Και να πάνε που; Εκεί που έχουν σηκώσει φράχτες ή εκεί από όπου έφυγαν; Και επιπλέον, τι θα γίνει με όλους αυτούς οι οποίοι εξακολουθούν και έρχονται; Αυτοί που θα πάνε; Αμείλικτα τα ερωτήματα, τρομακτικές οι απαντήσεις.
Αλλοίωση της σύστασης του πληθυσμού της Ελλάδος
Στην περιοχή των Λαγκαδικίων στο νομό Θεσσαλονίκης, ήδη έχει γίνει πραγματικότητα ο μύχιος πόθος κάθε ανθέλληνα διεθνιστή μαρξιστή. Οι ντόπιοι Έλληνες είναι ήδη λιγότεροι από τους λαθρομετανάστες του εκεί καταυλισμού στο πρώην στρατόπεδο Βογιατζόγλου. Περίπου 500 οι μόνιμοι κάτοικοι του οικισμού, ήδη 870 οι λαθρομετανάστες. Με τους ρυθμούς γεννήσεων των μουσουλμάνων και την υπογεννητικότητα η οποία μαστίζει το Ελληνικό Έθνος, δεν απέχει πολύ η υλοποίηση σε πανελλαδικό επίπεδο του επιμέρους στόχου ο οποίος παρουσιάστηκε στην εισαγωγική παράγραφο του παρόντος κειμένου.
Ευρωπαϊκή εμπειρία και ερμηνεία των σημείων
Η μέχρι σήμερα εμπειρία των ευρωπαϊκών κρατών πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη. Στην Γαλλία, στο Βέλγιο, στην Αγγλία, στην Σκανδιναβία, σε καμία από αυτές τις χριστιανικές χώρες δεν αφομοιωθήκαν οι μουσουλμάνοι «μετανάστες». Δεύτερης και τρίτης γενιάς «μετανάστες» ήταν οι βομβιστές αυτοκτονίας και οι τζιχαντιστές οι οποίοι σήμερα σπέρνουν τον όλεθρο σε ολόκληρο τον ευρωπαϊκό χώρο.
Αρκεί μια, κατά το ανθρώπινο δυνατό, αντικειμενική και ελεύθερη από ιδεοληψίες και προκαταλήψεις μελέτη των σημείων για να γίνει αντιληπτό πως η Ελλάδα πορεύεται στον ίδιο με τα ανωτέρω κράτη, άσχημο δρόμο της μετατροπής της σε ένα πολυφυλετικό, ανόμοιας φυλετικής και εθνικής σύστασης, πολυεθνικό «χωνευτήρι». Αυτά που βιώνουν στην Ευρώπη σύντομα θα τα βιώσουμε και στην Ελλάδα. Ξένοι μέσα στην ίδια την γη μας. Είναι απλά θέμα χρόνου και μοιρολατρικής αποδοχής των σχεδίων της παγκοσμιοποίησης.

Τσάμης Θεοφάνης, Δικηγόρος
            ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: