Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ


soda-640x480
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Είναι φανερό πως όταν οι μουσουλμάνοι σπέρνουν τον συνηθισμένο τους λόγο μίσους, δεν συλλαμβάνονται όπως θα γινόταν με Βρετανούς Χριστιανούς οι οποίοι θα έκαναν το ίδιο σε μουσουλμάνους. Δυστυχώς όμως η δικαιοσύνη είναι πλέον μονόπλευρη εφόσον ο εκλεγμένος δήμαρχος του Λονδίνου είναι μουσουλμάνος.
Ένας μουσουλμάνος κληρικός ο οποίος αναφέρεται στους μη-μουσουλμάνους ως «καφίρ», δηλαδή άπιστοι, και διδάσκει στον κόσμο πώς να σκοτώνουν ομοφυλόφιλους, επρόκειτο να κάνει νυχτερινές διαλέξεις στο Λονδίνο, σε μια οργάνωση που υποστηρίζεται από το Ιράν.
Ο σεΐχης Χαμζά Σονταγάρ, είχε κερδίσει δημοσιότητα νωρίτερα στα μέσα της χρονιάς για τη διάλεξη του με θέμα έναν από τους πέντε τρόπους για να σκοτώσει κάποιος ομοφυλόφιλους. Έτσι, σύμφωνα με το πρόγραμμα θα κάνει διαλέξεις στην Ισλαμική Κοινότητα του Ιρανικού Σχολείου στα βορειοδυτικά του Λονδίνου από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το βιογραφικό που εκφώνησε ένας ομιλητής, ο κύριος Σονταγάρ θεωρεί τον εαυτό του ως ένα «πρότυπο» για τους «νεαρούς μουσουλμάνους σε όλον τον κόσμο». Ένα πρόσφατο βίντεο δείχνει τον κύριο Σονταγάρ να λέει τα εξής:





«Αν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι άντρες, η τιμωρία είναι μια από πέντε. Η πρώτη, ίσως η ευκολότερη, κόψτε τους το κεφάλι. Δεύτερον, κάψτε τους μέχρι θανάτου. Τρίτον, ρίξτε τους από έναν γκρεμό. Τέταρτον, κατεδαφίστε έναν τοίχο επάνω τους ώστε να πεθάνουν από αυτό. Πέμπτον, ένας συνδυασμός από τα παραπάνω. Έχουμε μια Χαντίθ για αυτό το θέμα. Αν από κει και πέρα αν δεν θέλουν να το δεχτούν, αυτό περνάει πλέον στα χέρια των ενόρκων να διαβάσουν και να καταλάβουν. Θα υπάρξουν σίγουρα αυτά που θα εφαρμοστούν ή ίσως ένας συνδυασμός αλλά αυτό είναι κάτι που υπάρχει εκεί».

no-islam-620x180-1

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr                                                                                      ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: