Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΜΟΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ


<<Η μόνη λύση είναι να αμολύσουν την Τουρκία εναντίον της Ελλάδας. Έτσι θα μπορούσε να δικαιολογήσει την καταστροφή του τραπεζικού τομέα, με ένα ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον μας του οποίου οι φλόγες θα έκαιγαν το τραπεζικό πτώμα.>>

Γράφει ο  Greek Spirit

Η Ελλάδα έπεσε θύμα των Γερμανών στα πλαίσια ενός σχεδίου το οποίο προβλέπει την ομοσπονδοποίηση της με την Τουρκία, ότι ακριβώς θα συμβεί και με την Κύπρο.[βλεπε . Θεωρια Ενδοιαμεσης Περιοχης καθηγητης Κιτσικης Δημητριος]
 Η Γερμανία και η Τουρκία αποτελούν μια συμμαχία ακόμα και από την εποχή πριν τον Α΄ ΠΠ, όταν ο καγκελάριος Ότο Βίσμαρκ που ένωσε την Γερμανία προσχώρησε μυστικά στο Ισλάμ.
Από τότε και μέχρι σήμερα όλη η πολιτική και οικονομική ελίτ της Γερμανίας ήταν διαχρονικά προσηλυτισμένη στο Ισλάμ.
Μάλιστα δε ο Χίτλερ προτού ξεκινήσει τον πόλεμο ήρθε σε επαφή με τον αρχιμουφτή των σουνιτών Μουσουλμάνων ο οποίος ήταν Παλαιστίνιος και υποσχέθηκε να κρατήσει τους Εβραίους μακριά από την Παλαιστίνη.Ο Μουφτής είπε στον Χίτλερ ότι αυτό δεν θα ήταν αρκετό και ότι θα έπρεπε οι Εβραίοι να αφανιστούν από προσώπου γης.
Ο Χίτλερ δέχθηκε εφόσον η Παλαιστίνη ήταν μέρος της Βρετανικής αυτοκρατορίας και σκόπευε να την κατακτήσει όπως και όλη την Μ.Ανατολή για να εκμεταλλευτεί τα πετρέλαια της. Την ίδια εποχή και από το 1936 έως το 1939 οι Παλαιστίνιοι διεξήγαγαν αγώνα εναντίον των αποικιοκρατών Βρετανών οι οποίοι βεβαίως απάντησαν με τον γνωστό κτηνώδη τρόπο. Έτσι η Βρετανία δεν είχε ερείσματα στους Άραβες και όταν ο Χίτλερ- ως συνεχιστής της μυστικιστικής παράδοσης που ήθελε την γερμανική ελίτ προσήλυτη στο Ισλάμ- πρόσφερε την απελευθέρωση της Παλαιστίνης από τον βρετανικό ζυγό και την ένταξη της στο  Γ Ράιχ οι παλαιστίνιοι δεν χρειάστηκαν πολύ χρόνο για να δεχθούν.
Εφαλτήριο των Γερμανών ήταν η Τουρκία στην οποία είχε ήδη συντελεστεί γενοκτονία εναντίον των χριστιανών Ελλήνων και Αρμενίων από το Κεμάλ υπό την καθοδήγηση των Γερμανών.


Πράγματι ο Χίτλερ έστειλε τον Ρόμελ και το Africa Corps από την  Βόρεια Αφρική προς την Αίγυπτο και Παλαιστίνη και τις  στρατιές του σχεδίου Barabarossa δια μέσω Καυκάσου .
Το μοιραίο λάθος του Χίτλερ ήταν ότι απέσπασε μεγάλο μέρος των δυνάμεων αγνοώντας τις εισηγήσεις των στρατηγών του για να χτυπήσει το Στάλινγκραντ το οποίο βρίσκονταν εκτός του άξονα προέλασης προς Καύκασο  και  την Μ.Ανατολή.
Η ιστορία σήμερα επαναλαμβάνεται. Η Γερμανία θέλοντας να απεξαρτηθεί από το ρωσικό αέριο  επαναχρησιμοποιεί την συμμαχία της με την Τουρκία και έρχεται σε επαφή αυτή την φορά όχι με τους παλαιστίνιους αλλά με το Κατάρ και Σαουδική Αραβία προκειμένου να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη τροφοδοσία της με αέριο.

Ο πόλεμος στην Συρία ξέσπασε επειδή ο νομιμα εκλεγμενος  προεδρος Άσαντ το 2009 αρνήθηκε την διέλευση αγωγού Γερμανοκαταριανών συμφερόντων από την χώρα του.
Όπως έχει ήδη αποδειχθεί πέρα απο κάθε αμφιβολία η Τουρκία παρέχει καταφύγιο και υποστήριξη στους ισλαμιστές του Ισλαμικού Κράτους το οποίο είναι δημιούργημα του Κατάρ-Σαουδικής Αραβίας και CIA η οποία ελέγχεται από την ρεπουμπλικανική αντιπολίτευση που αντιπολιτεύεται τον Δημοκρατικό Ομπάμα.
Η Ελλάδα έχει διεγνωσμένα κοιτάσματα υδρογονανθράκων τα οποία είναι ισοδύναμα με αυτά της αραβικής χερσονήσου και γιαυτό απο το 1974 ΗΠΑ και Γερμανία διαγκωνίζονται για την απόκτηση τους.
Όλη η ιστορία  της ''ψευτομεταπολιτευσης''  αφορά στην προσπάθεια εκμαυλισμού της κοινωνίας και αποβιομηχανοποίησης της οικονομίας προκειμένου να φθάσουμε στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα.
Οι ΗΠΑ παρόλο που αρχικά είχαν ενορχηστρώσει πρώτες την διάλυση της Ελλάδας για την οικειοποίηση των κοιτασμάτων της σταδιακά έχασαν έδαφος από την Γερμανία λόγω των πολέμων στο Ιράκ και Αφγανιστάν οι οποίοι εξάντλησαν την οικονομία τους αλλά και τον αμερικάνικο στρατό
Η κόπωση των ΗΠΑ έφερε την Γερμανία στο ευρωπαϊκό προσκήνιο ως τοποτηρητή των αμερικανικών συμφερόντων.Αλλά επειδή σε Τούρκο και Γερμανό δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι ούτε τις κοπριές των ζώων,οι Γερμανοί γρήγορα σύναψαν ανίερες συμφωνιες όπως αυτή με την Πολωνία και άρχισαν την πολιτική ανάμειξης σε χώρες όπως η Ουκρανία.
Βέβαια επειδή Τούρκοι και Γερμανοί έχουν συγκεκριμένο νοητικό δυναμικό η ανάμειξη της Γερμανίας στην Ουκρανία κατέληξε στη κατάληψη της Κριμαίας από τον Πούτιν και την Γερμανία να κρύβεται πίσω από τον Αμερικάνο ΥΠΕΞ Τζων Κέρυ ο οποίος ''καθάρισε'' την παρτίδα και ηρέμησε τους Ρώσους πάντα βέβαια σε συνεργασία με τον Ρώσο ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ.
Ωστόσο το σχέδιο της Γερμανίας για ομοσπονδία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας παραμένει σε εξέλιξη.
Το σχέδιο αυτο έχει την αμέριστη υποστήριξη του Κατάρ το οποίο αφού διέθεσε τόνους  κυριολεκτικά χρημάτων στην τουρκική οικονομία προκειμένου το 2013 να βγει από την επιτήρηση του ΔΝΤ και να στηρίξει τον ισλαμιστή Ερντογάν, είναι έτοιμο να διαθέσει επιπλέον κεφάλαια σε Τούρκους ισλαμιστές επιχειρηματίες για να εξαγοράσουν την Ελλάδα.
Το Κατάρ έχει ζητήσει ως αντάλλαγμα από την Γερμανία όλη την Βαλκανική αλλά και την νότια Ευρώπη με την Γαλλία .Γιαυτό και η Γερμανία παρέχει πολιτική στήριξη με τις συνθήκες Σενγκεν και Δουβλίνου.
Το σχέδιο προβλέπει την καντονοποίηση Τουρκίας και Ελλάδας στην δε πρώτη με βάση  πληθυσμιακά και θρησκευτικά κριτήρια και την δε δεύτερη με βάση τα πλουτοπαραγωγικά , δηλαδή το που έχει πετρέλαιο-αέριο, χρυσό κτλ αλλά και την γειτνίαση με όμορες χώρες από τις οποίες μπορεί να εξάγονται τα προϊόντα.
Οι δύο χώρες θα ενωθούν αρχικά με πρόσχημα την οικονομική διείσδυση της Τουρκίας πάντα με καταριανά κεφάλαια.Οι Τούρκοι επενδυτές θα προφέρουν δουλειές αφού θα εξαγοράσουν τα πάντα, από το ζωικό και φυτικό αγροτικό κεφάλαιο μέχρι τους αιγιαλούς και την ακτοπλοΐα.Οι Έλληνες θα πρέπει να πεισθούν ότι τελικά οι Τούρκοι είναι φίλοι μας και ότι το ψυχροπολεμικό κλίμα εμποδίζει την οικονομική ανάπτυξη, η οποία θα εξαρτάται απο τα τουρκικά κεφάλαια.
Ύστερα είναι και τ άλλο, ο αγωγός ΤΑΡ ο οποίος εφόσον και όποτε ξεπερασθεί το εμπόδιο της Συρίας, θα διασχίζει και την Ελλάδα και γιαυτό η χώρα πρέπει να ενταχθεί στον απόλυτο έλεγχο των Αράβων και Γερμανών.
Όλα τα παραπάνω προϋποθέτουν ότι θα υπάρχει χώρα, ότι θα υπάρχει κοινωνικός,κρατικός και οικονομικός ιστός σε καταστολή μεν αλλά υπαρκτός δε.
Η Γερμανία με  μίσος ,εναντίον της Ελλάδας, εκτέλεσε το σχέδιο οικονομικής υποταγής με υπερβάλλοντα ζήλο με αποτέλεσμα ο τραπεζικός τομέας να έχει διαλυθεί μαζί βέβαια με το κράτος.
Έχω ξαναγράψει ότι παρόλο που δεν έχω αποδείξεις , είμαι σίγουρος ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι πληρώνονται με χρήμα το οποίο τυπώνεται από την ΕΚΤ και στέλνεται κρυφά με αεροπλάνα. Το ίδιο πρέπει να γίνεται και με τις τράπεζες οι οποίες δεν έχουν ΄΄σάλιο''.
Πόσο καιρό θα μπορεί η Γερμανία να στηρίζει με μετρητά το θύμα της ; Τον περασμένο Οκτώβριο η Μερκελ έβαλε Γερμανούς ελεγκτές να υποβάλουν σε  stress tests και τις βρήκαν ΟΚ .Αστεία πράγματα. Οι μεγαλοεπενδυτές που γνωρίζουν δεν αγοράζουν μετοχές ελληνικών τραπεζών εφόσον γνωρίζουν ότι πάνε για κλείσιμο.
Το ίδιο ισχύει για όλο τον σκληρό πυρήνα του δημοσίου το οποίο συντηρεί η Γερμανία κρυφά.Πόσο μπορεί να συνεχισθεί αυτό;
Υστέρα είναι και το άλλο.Οι Έλληνες αποδείχθηκαν πολύ πιο σκληροί από όσο περίμεναν οι κολαουζοι της Μέρκελ.Η Ελλάδα δεν έγινε ακόμα Αργεντινή, οι Έλληνες άντεξαν, το ίδιο και η κοινωνία τους.Τζάμπα όλα τα λεφτά του Κατάρ για τον προσεταιρισμό των μουσουλμάνων της Θράκης, τζάμπα τα λαδώματα σε πολιτικούς για να ψηφίζουν εθνοκτόνα νομοσχέδια, τζάμπα όλα.
Το σχέδιο εξελίσσεται πολύ αργά και το κυριότερο πρόβλημα είναι οι τράπεζες.Εάν οι ελληνικές τράπεζες πτωχεύσουν και επίσημα τότε η ΕΚΤ θα πρέπει να τις αγοράσει ή έστω το χαρτοφυλάκιο της Δεν γίνεται αλλιώς. Οι Γερμανοί τώρα πληρώνουν κρυφά ένα πτώμα για να φαίνεται ζωντανό με κίνδυνο να το φορτωθούν μαζί με τα χρέη του όταν πλέον θα βρομίσει και θα γίνει γνωστό σε όλους ο θάνατος.
Η μόνη λύση είναι να αμολύσουν την Τουρκία εναντίον της Ελλάδας. Έτσι θα μπορούσε να δικαιολογήσει την καταστροφή του τραπεζικού τομέα, με ένα ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον μας του οποίου οι φλόγες θα έκαιγαν το τραπεζικό πτώμα.
Κατόπιν η Γερμανία θα μεσολαβούσε για την ειρήνευση και εφόσον η Τουρκία κινεί τον στρατό της με Καταριανά κεφάλαια και εφόσον η Ελλάδα θα έχει συρθεί εκλιπαρούσα σε διαπραγματεύσεις τότε η Τουρκία θα απέσυρε τις δυνάμεις της με αντάλλαγμα την ολοκλήρωση της θεσμοθέτησης της ελληνοτουρκικής ομοσπονδίας. Βέβαια θα πρέπει να έχει προηγηθεί καταστροφή των υποδομών και της οικονομίας για να κρυφτεί από πίσω τους η τραπεζική χρεωκοπία.
Τις υποδομές -δρόμοι, γέφυρες, υδραγωγεία, μονάδες παραγωγής ρεύματος κτλ- θα αναλάβουν Αλβανοί και Σκοπιανοί καταδρομείς οι οποίοι εκπαιδεύονται και ταΐζονται από την Τουρκία εδώ και χρόνια.

Σημειωση

Η Ελλάδα πήρε μέρος στο πρότζεκτ της Ε.Ε..
Το πρότζεκτ αυτό είναι το πρόπλασμα της παγκοσμιοποίησης. Δηλαδή εθνικά κράτη παραδίδουν τις εξουσίες τους για να συγχωνευθούν σε μια Ένωση με τελικό σκοπό το παγκόσμιο ΜΗ κράτος όπου στη θέση των κρατικών θεσμών θα υπήρχαν πλέον οι πολυεθνικοί γίγαντες ( κόπυ "πάστε" το σχέδιο του Μαρξ, στην θέση των σοβιετ βάλε πολυεθνικές).
Αυτό προϋπέθετε το ξερίζωμα του πατριωτισμού και γενικά κάθε συλλογικής ταυτότητας (εθνικής, θρησκευτικής, ταξικής κτλ) και αντικατάσταση απο τον άκρατο ατομικισμό.
Το πρότζεκτ προχώρησε πολύ.
Δεν έγινε ο Έλληνας προδότης.
Όλοι οι Ευρωπαίοι ευνουχίστηκαν σε μεγάλο βαθμό (αρκετοί σε μεγαλύτερο απο εμάς) αλλά το θέμα είναι τώρα οτι ενώ παραδώσαμε εθνική κυριαρχία (όχι το 2009, αλλά απο 81, Μάστριχτ, 2001 - ευρώ), αποεθνικοποιήσαμε το κράτος και τους ανθρώπους, τώρα μείναμε ξεκρέμαστει γιατί το πρότζεκτ φαλίρισε, το έθνος - κράτος που παραδώσαμε και είναι παρελθόν δεν πρόλαβε να αντικατασταθεί με κάτι μεγαλύτερο.
Επειδή βρισκόμαστε στο σύνορο, δηλαδή οι γειτονικές χώρες με τις οποίες έχουμε σύνορα παραμείναν κράτη και δεν πήραν μέρος σε μ@λακίες πρότζεκτ η γύμνια μας φαίνεται παραπάνω απο ότι π.χ. στο Βέλγιο.
Όλοι οι σοβαροί οικονομολόγοι πλέον συμφωνούν οτι η επιστροφή στα εθνικά κράτη είναι μονόδρομος, αλλά επειδή αυτό θα είναι δύσκολο και εμείς πάνω στο σύνορο, είναι και δύσκολο για εμάς να ξαναμετασχηματιστούμε (σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα - μέχρι το 95 είμασταν έθνος κράτος, τώρα πρέπει να ξαναγίνουμε. Δηλαδή καλούμαστε στην ίδια γενιά να απεμπολίσουμε εθνική ταυτότητα και τώρα να την ξανααποκτήσουμε. Για αυτό και έχουν γεμίσει τα τρελάδικα).

x






                  ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: