Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Η αλήθεια για το Χαλέπι - Μια απάντηση στους εγχώριους συμμάχους των ισλαμοσυμμοριτών


 
Η αλήθεια για το Χαλέπι - Μια απάντηση στους εγχώριους συμμάχους των ισλαμοσυμμοριτών
Στην μεγαλύτερη πόλη της Συρίας το Χαλέπι ο κυβερνητικός στρατός του Άσαντ επικουρούμενος από την ρωσική πολεμική αεροπορία νικά τις δυνάμεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ που αγωνίζονται μαζί με τους μισθοφόρους τους ισλαμοσυμμορίτες με σκοπό την διάλυση της χώρας.
Η πανωλεθρία των ΗΠΑ στο Χαλέπι είναι χειρότερη και από αυτήν που υπέστησαν το 1973 στην Σαϊγκόν από τους Βιετναμέζους και αντικατοπτρίζει την πλήρη αποτυχία της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής.
Η προπαγάνδα των σιωνιστικών συμφερόντων ΜΜΕ σε Ελλάδα και εξωτερικό προσπαθεί να απαλύνει την πανωλεθρία που έχουν υποστεί οι Αμερικανοσιωνιστές στο πολεμικό μέτωπο της Συρίας με βομβαρδισμούς ανυπόστατων κατηγοριών περί δήθεν εγκλημάτων πολέμου από την πλευρά των νικητών, κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράπλευρες απώλειες αμάχων από τους βομβαρδισμούς των Ρώσων και την επέλαση του συριακού στρατού στο Χαλέπι.
Η γελοία αυτή προπαγάνδα που εκπορεύεται από την Ουάσιγκτον και αντιγράφεται κατά γράμμα από τις συστημικές εφημερίδες και τα τουρκοκάναλα της χώρας μας αγνοεί ηθελημένα τα εγκλήματα πολέμου εκείνων που ξεκίνησαν τον συμμοριτοπόλεμο στην Συρία, όπως αγνόησαν στο παρελθόν τα εγκλήματα των Αμερικανοσιωνιστών στην Γιουγκοσλαβία, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στην Λιβύη, στην Ουκρανία κ.α. Εκ παραλλήλου θα πρέπει να τονισθεί ότι οι σφαγές αθώων στα πολεμικά μέτωπα σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούν να αποφευχθούν, ιδιαίτερα όταν οι ισλαμοσυμμορίτες χρησιμοποιούν αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες.
Η προπαγάνδα όσο καλοστημένη και αν είναι τελικά αποτυγχάνει όταν δεν συνοδεύεται από νίκες στο μέτωπο του πολέμου και είναι πανανθρώπινο γεγονός ότι η ιστορία γράφεται από τους νικητές και όχι από τους ηττημένους (δυστυχώς μερικές φορές). Με άλλα λόγια ο πόλεμος κερδίζεται στο έδαφος και όχι στα μαγειρεία των προπαγανδιστικών μέσων ενημέρωσης. Η προπαγάνδα απλώς βοηθάει αυτούς που δεν αγωνίζονται και δεν σκέπτονται να διαμορφώσουν άποψη, άποψη η οποία στην περίπτωση του Χαλεπίου απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα.
Η μάχη του Χαλεπίου έχει νικητές και ηττημένους, κάτι που ούτε η προπαγάνδα των Αμερικανοσιωνιστών και των εγχώριων εντολοδόχων τους μπορεί να αμφισβητήσει.
Γ. Λιναρδής

Δεν υπάρχουν σχόλια: