Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Το καλύτερο από όλα, η αλήθεια μας απελευθερώνει από το φόβο.



κατα λάθος επιδημία του AIDS στις αρχές της δεκαετίας του ογδόντα προκάλεσε έναν παγκόσμιο φόβο, ο φόβος της φυσικής επαφής με τους ξένους, να φοβούνται να έχουν στενές επαφές.
Όταν κάνεις έρωτα, δεν πάτε μόνο με αυτό το άτομο, αλλά και με όλους εκείνους με τους οποίους το άτομο είχε φυσικές συναντήσεις.
ο πραγματικός σκοπός αυτής της «επιδημίας»;. Ο στόχος ήταν να κάνει να ζουν οι άνθρωποι με το φόβο. (Εκτός από το να κερδίζουν χρήματα οι φαρμακοβιομηχανιες, δευτερεύουσα συνέπεια του φόβου).

Το παρακατω έγγραφο πιστοποιεί ότι ο ιός του AIDS δημιουργήθηκε τεχνητά από το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Επίσημο έγγραφο από τα αρχεία της Βιβλιοθήκης της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών.
ο ιός του AIDS δημιουργήθηκε τεχνητά
Το πρόγραμμα σκοπιμότητας ολοκληρώθηκε το 1974-1975 με τον ιό AIDS μεταξύ του 1974 και του 1979. ΤΟ εμβόλιο κατα του  AIDS το amallpox εμβολιαστηκαν πάνω από 100 εκατομμύρια Αφρικανοί το 1977.
Περισσότεροι από 2.000 gay μολυνθηκαν με τον ιο (Λειτουργία Δούρειος Ίππος), που είχαν εμβολιαστεί με το εμβόλιο κατά της ηπατίτιδας Α "τροποποιημένη" το 1978 στο Κέντρο Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων και το κέντρο συλλογής αίματος της Νέας Υόρκης.

Η ανάπτυξη του ιού φαίνεται ότι είχε δύο στόχους:
(1) πολιτικο-εθνοτικές όπλο να χρησιμοποιήσει εναντίον του λαού του χρώματος, και
(2) η προγραμματισμένη μείωση του πληθυσμού.

Την 29 Ιούλ 1969, λίγες μόλις μέρες μετά το Υπουργείο Άμυνας είχε ζητήσει από το Κογκρέσο χρηματοδότηση των 10 εκατ. δολαρίων για την έρευνα "συνθετικά βιολογικά παθογόνα,για μια ουσία που δεν υπάρχει στη φύση και κατά την οποία είναι δυνατόν να αναπτύξει μια φυσική ανοσία, "ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικου κομματος το οποίο εργάζεται για την μείωση του Πληθυσμού της γης, ο αξιότιμος George HW Bush τόνισε την επείγουσα ανάγκη για τη λήψη μέτρων ελέγχου του πληθυσμού για την αντιμετώπιση της "αυξανόμενης κρίσης στον Τρίτο Κόσμο."

Η επιδημία του AIDS ήταν προγραμματισμένη

Το 1972, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, ένα πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού των αφρικανικών λαών με της ευλογίες της ΝΤΠ είχε προχωρήσει.
Το εμβόλιο αυτό έχει μολυνθεί με τον ιό του AIDS, χορηγήθηκε σε εκατομμύρια των φτωχών Αφρικανών και ο αριθμός των μολύνσεων από τον HIV αυξήθηκε πολυ γρήγορα ένα πρόβλημα που δεν ανησυχησε σε μεγάλο βαθμό τον Μπους και άλλα μέλη της ελίτ, οι Ροκφέλερ, η Λέσχη της Ρώμης και Bilderberg μέλη του club από το 1969.

Ο ιός του AIDS είχε σκόπιμα προστεθεί στο εμβόλιο κατά της ηπατίτιδας-Β.

Οι μελέτες του εμβολίου της ηπατίτιδας Β φυλασονται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης στην Ουάσιγκτον, και κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση.
ο HIV δημιουργήθηκε σε εργαστήριο
αυτό το τρελό σχέδιο, είναι ήδη πραγματικότητα.
είπες τίποτα;
πιστεύεις ακόμα ότι τα εμβόλια είναι για το κάλο σου; είναι δυνατόν να σου βάζουν ουσίες που δεν έχει βάλει η φύση άλλα έφτιαξε ο άγιος άνθρωπος;
και τι περίεργο όλα τα εμβόλια είναι από Αμερική με πολύ αγάπη. από αυτούς που έχουν ρίξει τόσα χημικά σε πολέμους.. από αυτούς που έριξαν την πρώτη ατομική !! που έριξαν τους πύργους, που ψεκάζουν, κτλ κτλ,, τρέχα να κάνεις το εμβόλιο σου τώρα,                                                         ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΗ

x





Δεν υπάρχουν σχόλια: