Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ


Συνεχίζεται η «ένταξη» και το «πάρτι» βιασμών στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες από τους ισλαμιστές «λαθροπρόσφυγες»..
Την ώρα που τα ψευτο-φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης εργάζονται για τον περιορισμό των «ζημιών», ρίχνοντας νεράιδοσκόνη όπως στις παιδικές αυταπάτες ..
Όμως η πραγματικότητα είναι πολύ πιο σκληρή,ακόμα κι από τις σκληρές εικόνες σε μέρη όπως η Κολωνία ή το Παρίσι,..
Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα,να προτείνουμε ,ότι ήρθε η ώρα για τα ευρωπαϊκά έθνη να αναρωτηθούν αν πιστεύουν στο δικό τους δικαίωμα να συνεχίσουν να υπάρχουν.
Οι βιασμοι και η λεηλασία - όπως είδαμε σε όλη την Ευρώπη - είναι αυτό που μετατρέπει αυτομάτως τα «προσφυγικά κύματα»,σε στρατεύματα εισβολής.
Εν τω μεταξύ, οι φτωχοί Ευρωπαίοι είναι τόσο φοβισμένοι,από τους «προοδευτικούς» δημοσιογράφους και «αριστερούς» πολιτικούς,που χαρακτηρίζουν φασίστα και ρατσιστή,όποιον ψελλίσει κάτι κατά των συνεχόμενων κρουσμάτων βιασμών και εγκλημάτων από τους ισλαμιστές «λαθρο-πρόσφυγες»
π.χ  Αν θέλω να πάω στη Νέα Ζηλανδία, για παράδειγμα, υπάρχει μια διαδικασία. Πολύ αυστηρή. Και αν προσπαθήσω να μπω σε αυτή τη χώρα χωρίς τη σωστή τεκμηρίωση, τότε θα με στείλουν πίσω αμέσως.
 Αλλά όχι στην Ευρώπη. Τουλάχιστον όχι τώρα. Και όχι για ορισμένους ανθρώπους.
Υπάρχουν γνήσοι αιτούντες άσυλο στον κόσμο. Και υπάρχει μια διαδικασία για την αξιολόγηση τους. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει εδώ. Αυτό που συμβαίνει, είναι ότι τα ευρωπαϊκά έθνη από τις λάθος μεταναστευτικές πολιτικές κι από τις «προοδευτικές» κυβερνήσεις τους,έχουν καταληφθεί από συμμορίες αγνώστων νεαρών ανδρών.
Οι νόμοι της φυσικής έχουν ανασταλεί μαγικά. Και οι κυβερνήσεις - των οποίων πρωταρχικό καθήκον - είναι να διατηρηθεί η ακεραιότητα των συνόρων των εθνών τους,είναι φαινομενικά, ανήμπορες να αντιδράσουν,μπλεγμένες μέσα στον φαύλο κύκλο των λάθος μεταναστευτικών τους πολιτικών..
Δεν χρειάζεται τα mainstream ΜΜΕ να μου εξηγήσουν τι βλέπω και τι πραγματικά συμβαίνει. Κάθε φορά που βλέπω ένα στρατό από νεαρούς άγνωστους άνδρες που μισούν καθετί δυτικό να βαδίζουν ανενόχλητοι μέσα σε μια ξένη χώρα,την ώρα που τα στρατεύματα των ευρωπαϊκών χωρών έχουν χάσει τη βούληση ή την εξυπνάδα να αγωνιστούν για εκείνους τους ανθρώπους που πληρώνουν τους μισθούς τους, τότε ξέρω τι συμβαίνει:.....
....ΕΙΣΒΟΛΗ και έρχεται σύντομα και η ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ.
Ως συνήθως, η δικαιολογία είναι η παραφροσύνη της «συμπόνιας» που έχει γίνει πολύ της μόδας τελευταία στην Ευρώπη,αλλά όπως φαίνεται πουθενά αλλού στον κόσμο..Και σίγουρα δεν οδηγεί σε καλό δρόμο.
Κανείς Ευρωπαίος δεν ψήφισε για αυτό.
Λίγοι άνθρωποι το θέλουν.
Ωστόσο, όλοι μας πρέπει να πληρώσουμε για αυτό.
Η συντριπτική πλειοψηφία των ευρωπαϊκών λαών δεν δημιουργούν ούτε πρόβλημα.
Σίγουρα δεν επωφελούνται από τους πολέμους σε Ιράκ και Συρία.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο πρέπει να πληρώσει ένας απλός Ευρωπαίος πολίτης γι 'αυτούς τους πολέμους.
Τέλος μέχρι οι κυβερνήσεις να πούνε ότι θα κάνουν το καθήκον τους και να προστατεύουν τα έθνη τους από την εισβολή, είναι σίγουρο ότι θα έχουμε απίστευτο αριθμό θυμάτων.
Σιγουρα τεραστιο ποσοστο ευθηνης φερουν οι λεγομενοι "αλληλεγγυοι" που αυτοι αυτοπροζδιοριζονται ως αριστεριστες, φιλελευθεροι, προοδευτικοι, ενναλακτικοι, αντιφα, δημοκρατες ,αντιρατσιστες  κτλπ....
.........οι οποιοι ομως, ολοι, χαρτζιλικωνονται χοντρα απο διαφορες αμφιλεγομενης προελευσης Μ.Κ.Ο που σηνηθως εχουν κοινο παρονομαστη ,ενα κοινο αφεντικο ,... Τζ.ΣΟΡΟΣ..... ειτε οι διαδρομες του χρηματος που καρπονωνται ξεκινουν απο τραπεζες του ΚΑΤΑΡ και της Σαουδικης Αραβιας.
Η νομοθεσια στα περισσοτερα ευρωπαικα κρατη οριζει επακριβως την κατηγορια για αυτες τις περιπτωσεις..ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.....και η ποινη εξαρτουμενης της καταστασης αναγκης που βιωνει ενα εθνος στο οποιο διαπρατεται το παραπανω αδικημα ειναι   ΙΣΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ  η  ΘΑΝΑΤΟΣ.

x





                        ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: