ΛΕΟ 1Α4

ΛΕΟ 1Α4

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

Η έρημος θα ταΐζει τα πεινασμένα πλήθη - Colpo Grosso της Ατζέντας 21
Η Νέα Τάξη, μέσω της Ατζέντας 21, ετοιμάζει τις μεταλλαγμένες καλλιέργειες της σε μέρη όλου του πλανήτη,

προκειμένου αργότερα να ταΐζονται οι «δούλοι» της παγκόσμιας εξουσίας.
Φυσικά τα πάντα θα λειτουργούν με τρόπο… «οικολογικό».
Τεράστιο θερμοκήπιο στην Αυστραλία θα παράγει 17.000 τόνους λαχανικών ετησίως στην έρημο, χρησιμοποιώντας μόνο το φως του ήλιου και θαλασσινό νερό.
Συγκεκριμένα, η μονάδα της εταιρείας Sundrop Farms δεν απαιτεί χώμα, ορυκτά καύσιμα, υπόγεια ύδατα ή φυτοφάρμακα, καθώς αναπτύσσει τις καλλιέργειες σε ένα υδροπονικό θερμοκήπιο με επένδυση βρεγμένων χαρτονιών.
Όπως μεταδίδεται, έχει έκταση 20 στρέμματα και ξεκίνησε λειτουργία στις 6 Οκτωβρίου κοντά στη μικρή πόλη Πορτ Ωγκούστα. Τα προϊόντα της βρίσκονται ήδη προς πώληση στην αυστραλιανή αγορά.
Το νερό για τη μονάδα παρέχεται από τον Κόλπο Σπένσερ, και αφαλατώνεται με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Περίπου 23.000 κάτοπτρα αντανακλούν το φως σε ένα δέκτη ώστε να παράγουν ηλιακή ενέργεια.
Η εγκατάσταση μπορεί να παράγει 17.000 τόνους προϊόντων κάθε χρόνο. Πάνω από 18.000 φυτά τομάτας καλλιεργούνται στο θερμοκήπιο και η εταιρεία έχει στόχο να προσθέσει και άλλες καλλιέργειες, όπως φρούτα και πιπεριές.
Η μονάδα μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο σε περίπτωση ανάγκης, ωστόσο απώτερος στόχος είναι να καταστεί απολύτως αυτάρκης, πέρα και έξω από τις εξουσίες του κράτους.
Η πολυεθνική εταιρεία αναπτύσσει παρόμοιες μονάδες στην Πορτογαλία και το Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών.                                                                                   ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ      ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: