Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Αλήθεια, γιατί δεν υπάρχουν Χριστιανοί ανάμεσα στους “πρόσφυγες” του Σύριζα;



Μπορεί ο πόλεμος που προκάλεσαν οι χαϊδεμένοι της Δύσεως και του διεθνούς σιωνισμού, τζιχαντιστές, να μαίνεται στην Συρία, αλλά τα Χριστούγεννα γιορτάστηκαν κανονικά από τα περίπου 2.000.000 των ορθοδόξων Χριστιανων της χώρας.
Μάλιστα, ο ίδιος ο πρόεδρος της χώρας, κ.Μπασάρ αλ Άσαντ, παρότι μουσουλμάνος, επισκέφθηκε μια γυναικεία μονή στην πόλη Σεϊντνάγια, βορείως της Δαμασκού και γιόρτασε τα Χριστούγεννα μαζί με τις μοναχές και ορφανά παιδιά που φιλοξενούνται σε ορφανοτροφείο της μονής.
Σχετ. φωτο.

Και με την ευκαιρία, ας θέσουμε κι ένα ερώτημα, προς «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους»: είναι προφανές, ότι εκείνοι που πρέπει περισσότερο απ’ όλους τους υπολοίπους Σύριους να φοβούνται τους τζιχαντιστές, είναι τα 2.000.000 των Ελληνορθοδόξων. Κι όμως, ούτε ένας εξ’ αυτών δεν βρίσκεται ανάμεσα στα καραβάνια των «προσφύγων», που καταφτάνουν στην Ελλάδα!
Και μη μας πουν που το ξέρουμε…
Έστω κι ένας αν υπήρχε, θα τον παρουσίαζαν θριαμβευτικά τα ΜΜΕ, για να φέρουν σε δύσκολη θέση την Εκκλησία και να δημιουργήσουν κύμα συμπάθειας για τους «χριστιανούς πρόσφυγες».
Γιατί άραγε δεν φεύγουν οι χριστιανοί από την Συρία; Μήπως γιατί η Νέα Τάξη Πραγμάτων που χειραγωγεί το κύμα των «προσφύγων» προς την Ελλάδα και την Ευρώπη γενικότερα, δεν δέχεται χριστιανούς αλλά μόνο μουσουλμάνους, γιατί ο σκοπός της μεταφοράς τους δεν είναι η σωτηρία τους «από τη φρίκη του πολέμου», αλλά ο εξισλαμισμός της Ελλάδος και της Δύσεως;           ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: