ΛΕΟ 1Α4

ΛΕΟ 1Α4

Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΥΓΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Το Υπουργείο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με μεθοδικό και συστηματικό τρόπο, προπαγανδίζει θέσεις υπέρ της αθρόας παρανομης  εισόδου αλλοδαπών στην Ελλάδα που πλέον εχει λάβει χαρακτηριστικά άτυπης εισβολής και μαζικού εποικισμού της χώρας.

Η παρακάτω εικόνα αποδεικνύει περίτρανα ακόμα την προσπάθεια που καταβάλει το αρμόδιο Υπουργείο ώστε να προπαγανδίσει σε νεαρές ηλικίες που διαμορφώνεται η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας ενός νεαρού παιδιού θέσεις υπέρ των λαθρομεταναστών και μάλιστα με τρόπο... προκλητικό και μονομερή.
Εσκεμμένα χρησιμοποιεί τον ψευδή και αβάσιμο νομικά όρο πρόσφυγες ώστε να τονίσει το συναισθηματικό χαρακτήρα επηρεάζοντας τους νεαρούς μαθητές και μαθητριες.
Με τρόπο απαξιωτικό σημειώνει πως "κάποιοι θέλουν να τους διώξουν" ώστε να τονιστεί πως όσοι διαμαρτύρονται είναι μια περιθωριακή και γραφική μειοψηφία, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια.
Πρόκειται για προσπάθεια χειραγώγης των νεαρών μαθητών και μαθητριων του Δημοτικού.
Στο βιβλίο "Γλώσσας" της έκτης Δημοτικού γίνεται η παρακάτω αναφορά:
Γι' αυτό και δεν ήταν καθόλου τυχαία η αλλαγή του ονόματος του Υπουργείου από Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων σε Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με απαλοιφη του ορου Εθνικης .
Πάντως, το οξύμωρο είναι πως πάνω από την μικρή παράγραφο της επιστολής των μαθητών προς τον δήμαρχο τονίζει χαρακτηριστικά: "Οι αυτόχθονες λαοί έχουν εξαφανιστεί"... Και δεν αποκλείεται δηλαδή αφού η μαζική είσοδος αλλοδαπών, η γήρανση του πληθυσμού, η μετανάστευση των νέων και η υπογεννητικότητα μειώνουν τον πληθυσμό της χώρας.
Παλαιότερα είχαμε τη Δραγώνα και τη Ρεπούση με τη σκοπιμη και προσχεδιασμενη διαστρέβλωση ιστορικών γεγονότων. Τώρα έχουμε την προπαγάνδα υπέρ των λαθρομεταναστών. Το Αρθρο 16, παράγραφος 2 του Συντάγματος είναι ξεκάθαρο: H Εθνικη παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της Εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.

Φαίνεται πως εκεί στο Υπουργείο δεν έχουν αντιληφθεί τη θέση και τον ρόλο που επιτελούν αλλά νομίζουν ότι είναι σε μια από τις πολλές Εμισθες ΜΚΟ διεθνιστικής προπαγάνδας ή σε καμία συγκέντρωση δήθεν αλληλέγγυων...

ΤΟ 80% ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ 50ΕΥΡΑ (νεας κοπης παρακαλω) ΓΕΜΑΤΟΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ!!!
x


8:56 π.μ. (Πριν από 15 ώρες)


προς apo.drasi1, Asterios, chris, Dimitris, dpapadakis, e.dramountanis, eberdiak, ecl, elisabet.t, emm.iatrakis, fountoulios, g_koukakis, giourouk, infopoulakis, ivants, janram71, kanel74, kateriniotis2, kavros, Koutsou_delos, lampiskafe, mentoudakis, mike_4iraklio, minaskopi, minaslambrakis
                               ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: