Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ


Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο

Οι  ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΦΕΔΡΟΙ γι ακόμη μια φορά εκεί που η Πατρίδα και η Πολιτεία τους χρειάστηκε.
 
Συγχαρητήρια στον Ελληνικό Στρατό για την απενεργοποίηση και μεταφορά του μη εκραγέντος πυρομαχικού,στην Ελληνική Αστυνομία ,Πυροσβεστική Υπηρεσία , στις υπηρεσίες της Περιφέρειας ,Αντιπεριφέρειας και των Δήμων που οργάνωσαν και συμμετείχαν στην ασφαλή απομάκρυνση και επιστροφή του πληθυσμού.
Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ σ όλους τους Εθελοντές μέλη των Εθελοντικών ομάδων του Νομού που γι ακόμη μια φορά έδωσαν το παρόν εκεί που η Πολιτεία τους χρειάστηκε ,αισθάνομαι ειλικρινά περήφανος που στέκομαι πλάι σας και μπορώ να σας αποκαλώ φίλους!!!
Ανάμεσα σ όλους αυτούς τους ''όμορφους'' ανθρώπους 77 άνδρες και μια γυναίκα, μέλη της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων έκαναν το καθήκον τους όπως ορίζει η Ελληνική ψυχή και συνείδηση τους.Αδέρφια για μια ακόμη φορά νιώθω την ανάγκη να ''φωνάξω'' ότι είμαι περήφανος που βαδίζουμε τον ίδιο δρόμο,που υπηρετούμε κοινές ιδέες και  ιδανικά που γι ακόμη μια φορά ''δηλώσαμε΄΄ ότι είμαστε και θα είμαστε πάντα εδώ,όπου κι αν είναι αυτό το εδώ........ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣ''.
Μιλώντας εκ μέρος όλου του ΔΣ 
Σιδηρόπουλος Ιωάννης ΕΦ Τχης ΠΖ                                                                      ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: