Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Ενα έγκλημα κατά της εθνικής συνοχής


Περιζήτητος προορισμός θα γίνουμε, από τη Σομαλία ως τις σπηλιές της Τόρα Μπόρα στο Αφγανιστάν
Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ακομβίωτος στρατάρχης, ο Σταύρος και οι παραποτάμιοι μπακακαίοι του, η Φώφη και το μικρό εναπομείναν ΠΑΣΟΚ, μαζί με το μαυσωλείο του Περισσού ψήφισαν την περασμένη Πέμπτη τροπολογία του άρθρου 29 του Κώδικα Ιθαγενείας, ώστε τα παιδιά των προσφύγων και μεταναστών, νόμιμων ή λαθραίων, να αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια με μόνη την εγγραφή σε ελληνικό δημόσιο σχολείο και λίγα χρόνια φοίτησης σε αυτό. Στην ουσία, χάρισμα της ιδιότητας του Ελληνα πολίτη με χαλαρά και αυτόματα κριτήρια.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως και ο Β. Λεβέντης, ψήφισαν «παρών», ήτοι έκαναν πλάτες στον ΣΥΡΙΖΑ και στο Τόξο των Αποστόλων του Μαρασμού. Αφήνω τον χαρακτηρισμό αυτής της στάσης στους πατριώτες απλούς πολίτες, οποιασδήποτε κομματικής πεποίθησης ή ένταξης, για να την προσθέσουν δίπλα στη στάση για το τζαμί στον Βοτανικό, στο σύμφωνο συμβίωσης και το γλυκοκοίταγμα της υιοθεσίας, στην πλήρη σιωπή για την άθλια εβδομάδα «έμφυλων ταυτοτήτων» στα σχολεία και πολλά άλλα.
Φαντάζομαι ότι από τέτοιες ψηφίδες συμπόρευσης ή ανοχής μπορεί να θεμελιωθεί, αν όχι έρωτας και γάμος, τουλάχιστον μια συμπεφωνημένη πολιτική «παλλακεία» σε μια αυριανή συγκυβέρνηση. Αφού συμφωνούν σε τόσα, ακόμη και στη βαριά φορολογία, και μόνη διαφορά τους είναι το ποιος θα μαζεύει τους δημευτικούς φόρους, ας το κάνουν μαζί. Αφού θέλουν την ίδια παρδαλή «πολυπολιτισμική» κοινωνία, προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Γιατί να μαλώνουν για το σπίτι του Βολταίρου ή για το πώς και γιατί χρησιμοποιεί ο Αλέξης το πρωθυπουργικό αεροπλάνο; Πρακτικά, η τροπολογία σημαίνει ότι χιλιάδες παιδιά που έχουν ολοκληρώσει ή ολοκληρώνουν εννέα χρόνια στα ελληνικά δημόσια σχολεία θα πάρουν ελληνική ιθαγένεια.

Αντιστοίχως, όλα αυτά τα παιδιά, κυρίως μουσουλμάνων μεταναστών, που με το «άστε ντούα» η κυβέρνηση -με τη συνδρομή δε και του στρατού των αλληλέγγυων και αντίφα μπράβων- βάζει στα δημόσια σχολεία, ήδη με την εγγραφή αρχίζουν να θεμελιώνουν δικαίωμα το οποίο θα ολοκληρωθεί έπειτα από μερικά χρόνια φοίτησης και θα πάρουν κι αυτά τότε ελληνική ταυτότητα. Αυτό που εύκολα θα ακολουθήσει μετά είναι η οικογενειακή συνένωση. Επίσης, αυτή η νομική πληροφορία θα γίνει ακόμη ένα δέλεαρ των δουλεμπόρων προς τους πελάτες τους: «Πλήρωσε να σε πάμε στην Ελλάδα. Περίθαλψη, σίτιση, σπίτι, επίδομα, και τα παιδιά σου σε λίγα χρόνια θα είναι Ελληνες πολίτες με πλήρη δικαιώματα». Περιζήτητος προορισμός θα γίνουμε, από τη Σομαλία ως τις σπηλιές της Τόρα Μπόρα στο Αφγανιστάν.

Πιθανώς κάποιοι που θα νομιμοποιηθούν να έχουν αγαπήσει τη χώρα - σίγουρα οι λίγοι χριστιανοί και Γεζίντι, που γλίτωσαν το ισλαμικό λεπίδι. Με τους υπολοίπους θα παίζουμε ρουλέτα και όπου κάτσει, διότι δεν προβλέπεται κάποιος εξονυχιστικός, εξατομικευμένος έλεγχος, όπου να αποδεικνύεις ότι είσαι διατεθειμένος να δώσεις τη ζωή σου γι’ αυτή τη χώρα. Η θέση της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ είναι καθαρή: Θα καταργήσει αυτές τις διατάξεις, θα ακυρώσει κάθε ιθαγένεια που δόθηκε έτσι και θα θεσμοθετήσει ένα αυστηρό σύστημα εξατομικευμένου ελέγχου, που θα αποκλείει όποιους θεωρηθούν αναφομοίωτοι ή κίνδυνος για την εθνική συνοχή και ασφάλεια.
Φαήλος Κρανιδιώτης
*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ                                                                                    ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: