Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στις Περιοχές Ευθύνης 79 ΑΔΤΕ και 88 ΣΔΙ


Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στις Περιοχές Ευθύνης 79 ΑΔΤΕ και 88 ΣΔΙ
Την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Πεζικού του ΓΕΣ Υποστράτηγο Δημήτριο Μπουζέλο και τον Διευθυντή Μηχανικού του ΓΕΣ Υποστράτηγο Νικόλαο Λάλο, επισκέφθηκε Περιοχές Ευθύνης των 79 ΑΔΤΕ και 88 ΣΔΙ.
Στην Περιοχή Ευθύνης της 79 ΑΔΤΕ, επισκέφθηκε το Φυλάκιο «ΦΟΥΡΝΩΝ» έδρα του 4ου Λόχου του Τάγματος Εθνοφυλακής ΑΓΙΟΥ ΚΗΡΥΚΟΥ. Συγκινητική η παρουσία Εθνοφυλάκων, οι οποίοι παρευρέθηκαν, σε ημέρα και ώρα εκτός προγράμματος εκπαίδευσης τους και καταδεικνύει το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ετοιμότητας και προσφοράς προς την Πατρίδα.
Στην Περιοχή Ευθύνης της 88 ΣΔΙ, επισκέφθηκε τη Διοίκηση Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΟΥ, το Στρατηγείο του Σχηματισμού στη ΛΗΜΝΟ, το 290 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού και τον 88 Λόχο Αντιαρματικών.
Ο Αρχηγός επικοινώνησε με το σύνολο του προσωπικού και διαπίστωσε το άριστο επίπεδο της επιχειρησιακής ετοιμότητας, το εξαιρετικό ηθικό, την αισιοδοξία και τη λεβεντιά που το διακατέχει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: