Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΒΟΜΒΑ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ: ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ !!!



ΒΟΜΒΑ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ: ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ !!!


12/1/2016

Με πρόσχημα το προσφυγικό, η Τουρκία με τη συνεργασία της Γερμανίας προσπαθεί να «βάλει στο χέρι» τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας. Αυτό κατήγγειλε στις 11 Ιανουαρίου ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, μιλώντας στον ρ/σ Σάμος FM και επισημαίνοντας ότι ήδη δημοσίευμα Κυριακάτικης Εφημερίδας (Real News) επιβεβαιώνει την πίεση που ασκεί η Κομισιόν στην Ελλάδα, για να επιτρέψει την εγκατάσταση των Τούρκων στα Ελληνικά hotspots.

Είναι ακριβώς αυτό που έχω καταγγείλει –είπε ο Νότης Μαριάς- ως προσπάθεια του Γιούνκερ, της Μέρκελ και των υπολοίπων να δημιουργήσουν τετελεσμένα συνδιαχείρισης στο Αιγαίο, κοινές περιπολίες Ελλάδας – Τουρκίας και στην ουσία να φτιάξουν «γκρίζες ζώνες». Έχουμε ήδη την απόφαση για εγκατάσταση 180 Γερμανών και λοιπών Συνοριοφυλάκων στην Ελλάδα. Τώρα η πίεση που ασκείται είναι να έρθουν και Τούρκοι αξιωματούχοι να εγκατασταθούν στα hotspots στα νησιά του Αιγαίου, άρα και στη Σάμο, για να βλέπουν υποτίθεται ποιοι θα πρέπει να παραμείνουν ως πρόσφυγες και ποιοι θα πρέπει να φύγουν πίσω. Αντιλαμβάνεστε όμως ότι έτσι περιπλέκονται τα ζητήματα, διότι δεν είναι μόνο κοινωνικά τα θέματα που δημιουργούνται, αλλά είναι και ζητήματα Εθνικής Ασφάλειας.

Στο σημείο αυτό μάλιστα, ο δημοσιογράφος του ρ/σ Σάμος 200FM 99,8 Γιάννης Νέγρης επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ήδη κλιμάκιο Τούρκων αξιωματούχων έχει επισκεφθεί το Κέντρο Κράτησης της Σάμου.

«Από τον Νοέμβριο έχω πει ότι η Ελλάδα πρέπει να κλείσει τα σύνορά της και να φύγει αμέσως από τη ζώνη Σένγκεν» είπε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, προσθέτοντας ότι αυτή η κίνηση θα περιορίσει αυτόματα τις προσφυγικές ροές στα σύνορά μας και κυρίως θα προασπίσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, χωρίς να χρειαστεί να εκχωρήσουμε αρμοδιότητες φύλαξης των συνόρων μας στη νέα Frontex.

«Η Ελλάδα δεν έχει να κερδίσει κάτι μένοντας στη Σένγκεν» είπε ο Νότης Μαριάς και εξήγησε ότι ούτως ή άλλως Γερμανία, Γαλλία, Δανία και Σουηδία δεν την εφαρμόζουν ήδη.

Στο απόσπασμα που ακολουθεί ακούστε όλη την συνέντευξη του Νότη Μαριά στο Σάμος FM                                                                          ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ                            

Δεν υπάρχουν σχόλια: