Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Η Μάλτα καταργεί τα φύλα, αγνοώντας τους νόμους της Φύσης


Η Μάλτα καταργεί τα φύλα, αγνοώντας τους νόμους της Φύσης
Μία εικόνα από ένα πολύ πιθανό μέλλον της Ελλάδας αποτελεί η σημερινή πραγματικότητα στην Μάλτα, η οποία είναι έτοιμη να νομιμοποιήσει τους γάμους ομοφυλοφίλων και να τους επιτρέψει να υιοθετούν παιδιά, μετά την κατάθεση νομοσχεδίου με το οποίο καταργούνται όροι που παραπέμπουν στα δύο φύλλα, όπως είναι “μητέρα”, “πατέρας”, “husband” (ο σύζυγος) και “wife” (η σύζυγος) και θα αντικατασταθούν από άλλους, ουδέτερους.

Πειθαρχώντας στα κελεύσματα της παγκοσμιοποίησης, η Μάλτα προσπαθεί να "ενσωματώσει” ορθοπολιτικά θέματα τα οποία κρατούν “ευχαριστημένους” όσους θέλουν να πλήξουν τους παραδοσιακούς θεσμούς. Και δεν είναι μόνο αυτό το θέμα. Η συγκεκριμένη είναι μόλις η τελευταία εξέλιξη από μία σειρά κινήσεων που λαμβάνουν χώρα στο νησί, που έγινε γνωστό για την μανιώδη και ανδροπρεπή άμυνα των κατοίκων του ενάντια στην τουρκική επεκτατικότητα.
“Η Μάλτα θα συνεχίσει να ασχολείται με θέματα της LGBT κοινότητας και τις πολιτικές ελευθερίες, ώστε να γίνει πρότυπο για τον υπόλοιπο κόσμο” , δήλωσε στο BBC ο πρωθυπουργός της χώρας Γιόζεφ Μούσκατ. Να σημειωθεί ότι η μικρή αυτή καθολική χώρα νομιμοποίησε το διαζύγιο μόλις το 2011 μετά από δημοψήφισμα, ωστόσο μία σειρά μεταρρυθμίσεων την έχουν φέρει στην κορυφή της λίστας με τις φιλικές προς την ΛΟΑΤΚΙ (μέχρι στιγμής, εδώ σταματά ο κατάλογος των αρχικών).
Είναι σίγουρο ότι οι κάθε λογής «προοδευτικοί», «αντιρατσιστές», «ανθρωπιστές» και λοιποί «δικαιωματάκηδες» θα χαιρετήσουν την απόφαση αυτή και θα εντείνουν τις προσπάθειες ώστε η κατάργηση των νόμων της Φύσης να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν συντομότερα και στην Ελλάδα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ                                                                                             ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: