Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ! ΤΟ ΚΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΡΙΖΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ!



Προ ημερών, δημοσιεύσαμε σχόλιο για την ανακοίνωση καταδίκης της «επίθεσης» με μπογιές της ξεφωνημένης παρακρατικής συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ «Ρουβίκωνας» στην ισραηλινή πρεσβεία, από το –λαλίστατο σε άλλες περιπτώσεις- ΚΙΣ.

Επισημαίνοντας, πρώτον ότι η ανακοίνωση ήρθε τρεις ολόκληρες ημέρες μετά την ενέργεια των παρακρατικών, δείγμα ότι υπήρχε μια κάποια… δυσκολία στην καταδίκη και δεύτερον, ότι η ανακοίνωση ήταν πολύ τυπική και υπέρ του δέοντος… ευγενική, αποφεύγοντας χαρακτηρισμούς για την επίθεση όπως «ρατσιστική», «αντισημιτική», κ.τ.λ.
Τελικά, ταυτοχρόνως με αναλόγου περιεχομένου ανακοίνωση της ισραηλινής πρεσβείας, το ΚΙΣ πέταξε τις μάσκες! Και με δήλωση του Β΄ Αντιπροέδρου του, Βίκτωρα Ελιέζερ, κατακεραύνωσε τον Ραβίνο Μαρδοχαίο Φριζή, γιατί… κακοχαρακτήρισε τους παρακρατικούς! Ιδού η πρώτη στα χρονικά ανακοίνωση του ΚΙΣ εναντίον ενός ομοφύλου τους: 
«Ως Αντιπρόεδρος Β΄ του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος θέλω να δηλώσω ότι αποδοκιμάζουμε κατηγορηματικά τις ύβρεις και τη ρητορική μίσους που διατυπώνονται από συγκεκριμένο ραβίνο μέσω βίντεο που ο ίδιος ανήρτησε στο Διαδίκτυο, από το Ισραήλ όπου διαμένει, και ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με τον Ελληνικό Εβραϊσμό και τις Ισραηλιτικές Κοινότητες στην Ελλάδα. Η ρητορική μίσους είναι αντίθετη με τις ίδιες τις αξίες και την ηθική της Εβραϊκής θρησκείας και απαξιώνει τον τίτλο του «ραβίνου» τον οποίο κάποιοι επιχειρούν να παραποιούν. Γιατί ραβίνος σημαίνει «δάσκαλος» αξιών και ηθικής και όχι ρήτορας μίσους…».
Μετά κι απ’ αυτό, υπάρχει κανείς που αμφιβάλλει για τον άθλιο ρόλο των προστατευόμενων προβοκατόρων του Ρουβίκωνα;
                                                                                                                                 ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: