Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Γίνεται ένας υπερασπιστής αρνητών στράτευσης να είναι αναπληρωτής υπουργός Άμυνας;



Το πολυεργαλείο - όπως αποδεικνύεται εν τοις πράγμασι- της εθνομηδενιστικής αριστεράς Φώτης Κουβέλης, τοποθετήθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ως αναπληρωτής υπουργός μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό της συγκυβέρνησης. Οι λόγοι της τοποθέτησής του στο συγκεκριμένο υπουργείο, αποτελούν μάλλον την εξόφληση  του πολιτικού γραμματίου του Mr Alexis, όταν στα τέλη του 2014 με τη συνδρομή και της δικής του ψήφου για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, έπεσε η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά και άνοιξε ο δρόμος για την πρώτη φορά αριστερά.
Φαίνεται όμως ότι ο κυρ Φώτης, έχει αδύναμη μνήμη. Εμείς όμως θυμόμαστε τι έλεγε και θυμίζουμε και στο αναγνωστικό κοινό την παρακάτω τραγελαφική δήλωση του: ''Συμμαχία της αριστεράς με στήριξη του κ. Καμμένου δεν την νοούμαι και δεν τη συζητάμε''. Ήρθε όμως ο καιρός που ο Κουβέλης ανέλαβε το πόστο του αναπληρωτή υπουργού του Καμμένου, επιβεβαιώνοντας ακόμη μια φορά πόσο γλυκιά είναι η εξουσία για τους κατά φαντασίαν πολέμιους της.
Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό. Είναι ότι ο σημερινός αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, όχι πολλά χρόνια πριν, υπήρξε νομικός αλλά και ιδεολογικός  υπερασπιστής των αντιρρησιών συνείδησης, οι οποίοι ως γνωστόν αρνούνται να επιτελέσουν το ιερότερο καθήκον κάθε Έλληνα, που δεν είναι άλλο από το να υπηρετήσει στις ένδοξες Ένοπλες Δυνάμεις, την εκ του νόμου υποχρεωτική στρατιωτική θητεία.
Και όλα αυτά τη στιγμή που η τουρκική προκλητικότητα είναι στο ζενίθ της, με καθημερινές παραβιάσεις των συνόρων μας αλλά και την πρόσφατη σύλληψη των 2 στελεχών του Ελληνικού Στρατού στην περιοχή του Έβρου. Η πολιτική ηγεσία του Στρατεύματος αποτελείται από έναν συνειδητό πολέμιο του θεσμού.
Για εμάς, αυτό το γεγονός αποτελεί πρωτίστως ευθεία προσβολή του Ελληνικού Στρατού  και  δευτερευόντως παράλογη πολιτική επιλογή του Τσίπρα, ο οποίος φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται την επικινδυνότητα του σκηνικού που επικρατεί στις σχέσεις με την Τουρκία.

          ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: