Κυριακή 1 Απριλίου 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ, Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ! ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, 15 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 1.400 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!


Αρκετό καιρό είχε να βάψει την Παλαιστίνη με αίμα ο σιωνισμός και θυμήθηκε την «παλιά του τέχνη—κόσκινο».
Έτσι, τουλάχιστον 15 Παλαιστίνιοι διαδηλωτές δολοφονήθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας, σε μια από τις πιο αιματηρές συγκρούσεις των τελευταίων ετών.
Όλα άρχισαν με μια συγκέντρωση δεκάδων χιλιάδων Παλαιστινίων, μεταξύ των οποίων πολλές γυναίκες και παιδιά, που έγινε κατά μήκος του φράχτη που χωρίζει τη Λωρίδα της Γάζας από το Ισραήλ, προκειμένου να συμμετάσχουν στη «Μεγάλη Πορεία της Επιστροφής», το κίνημα διαμαρτυρίας που διεκδικεί «το δικαίωμα στην επιστροφή» των Παλαιστίνιων προσφύγων και των απογόνων τους.
Κάποιοι από τους διαδηλωτές πλησίασαν σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από τον φράχτη και δέχθηκαν καταιγισμό πυρών! Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Λωρίδας της Γάζας, 15 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 1.400 τραυματίστηκαν!
Κι όλα αυτά ενώ πλησιάζει ο Μάιος, όπου η μαριονέτα του διεθνούς σιωνισμού που ακούει στο όνομα Τραμπ έχει εξαγγείλει την μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ, αναγνωρίζοντάς την ως πρωτεύουσα του σιωνιστικού κράτους!                                                                         ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: