Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΣ με την Πρέσβη της Αυστρίας



Alt
Την Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, συναντήθηκε με την Πρέσβη της Αυστρίας στην Αθήνα, κα Andrea Ikić - Böhm, η οποία συνοδευόταν από τον Ακόλουθο Άμυνας της Αυστρίας στην Ελλάδα, Colonel (ARMY) Nikolaus Rottenberger. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Στη συνέχεια, η κα Andrea Ikić-Böhm και ο Colonel (ARMY) Nikolaus Rottenberger, επισκέφθηκαν τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) και ενημερώθηκαν για την οργάνωση και λειτουργία, για τη στρατιωτική και ακαδημαϊκή εκπαίδευση, για τις διεθνείς δραστηριότητες και συνεργασίες, καθώς και για τις δράσεις εξωστρέφειας της Σχολής.
Η Πρέσβης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης:
- Συνομίλησε με τους τρεις Αυστριακούς Ευέλπιδες, οι οποίοι φιλοξενούνται στη Σχολή, καθώς συμμετέχουν στην εκπαίδευση του Διεθνούς Εξαμήνου (Military Erasmus), μαζί με άλλους αλλοδαπούς Ευέλπιδες, από πέντε Στρατιωτικές Ακαδημίες του εξωτερικού και αντάλλαξε απόψεις, για θέματα που αφορούν ευρύτερα στη σημασία της παρεχόμενης εκπαίδευσης, για την απόκτηση κοινής κουλτούρας μεταξύ των νέων Αξιωματικών.
- Παρακολούθησε επίδειξη από τη Διμοιρία Επιδείξεων, την Ομάδα Αναρρίχησης, Πυγμαχίας και Διελκυστίνδας, της Σχολής. #ΕλληνικόςΣτρατός, #ΕίμαστεΠαντού, #HellenicArmy, #WeAreEveryWhere

Δεν υπάρχουν σχόλια: