Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Το πραγματικό πρόσωπο της αριστεράς: Συνέλαβαν Έλληνα κουλουρά έξω από εκκλησία! Στο απυρόβλητο το παρεμπόριο των λαθρομεταναστών


Ενδεικτικό του συνεχούς εντεινομένου κρατικού παροξυσμού έναντι Ελλήνων και ελληνικών οικογενειών αποτελεί η παρούσα είδηση που σημειώθηκε τις προάλλες στην Έδεσσα.
Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη ενός κουλουρά, πλανόδιου πωλητή που είχε στήσει τον πάγκο του έξω από εκκλησία στην Έδεσσα. Ο λόγος ήταν διότι ο νεαρός πλανόδιος πωλητής δεν είχε σχετική άδεια και έτσι του επεβλήθη πρόστιμο αξίας 200 ευρώ και στον προμηθευτή του 300 ευρώ. Ομιλούμε συνεπώς για το θρίαμβο της επιβολής της δημόσιας τάξεως και της ανηλεούς πατάξεως της διαφθοράς…!
Το αξιοσημείωτο φυσικά είναι η σκανδαλώδης και επιλεκτική ευαισθησία που δεικνύει το αντεθνικό και κοινωνικώς ανάλγητο κράτος απέναντι σε τοιαύτα περιστατικά, αφού όπως φαίνεται εξαντλεί όλα τα μέσα, θέτοντας στο απόσπασμα Έλληνες πολίτες. Οι, σε άλλες περιπτώσεις υψίστης ανάγκης και σημασίας, βραδυκίνητοι κρατικοί μηχανισμοί ενεργοποιούνται ως δια μαγείας αν τυχόν ο πλανόδιος πωλητής τύχει και είναι Έλληνας.
Το αδυσώπητο αυτό πρόσωπο απέναντι σε Έλληνες και ελληνικές οικογένειες το κράτος βεβαίως δεν το υιοθετεί και απέναντι σε λαθρομετανάστες παράνομους μικροπωλητές, ούτε τολμά φυσικά να αντιμετωπίσει το οργανωμένο παρεμπόριο το οποίο οργιάζει κυρίως στην Αθήνα, πέριξ του Ιερού Βράχου της Ακροπόλεως, στο Θησείο, Μοναστηράκι και σε άλλες συνοικίες της πρωτεύουσας και πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη και αλλού.
Φαίνεται ότι η πάταξη της … διαφθοράς και του παρεμπορίου εξαντλείται με τιμωρητικές ποινές και επαχθή πρόστιμα μόνο στην περίπτωση που αφορά δοκιμαζόμενο Έλληνα.
Γ. Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: