Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Νεκρή και άγρια βιασμένη βρέθηκε σκυλίτσα στο ΗΟΤ SPOT του Σκαραμαγκά (ΦΩΤΟ). Στην Βουλη έφερε το θέμα η Χρυσή Αυγή.



Ούτε τα ζώα δεν είναι ασφαλή από δαύτους.

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ προκαλέι μία είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες μέρες, καθώς σύμφωνα με το φιλοζωικό site zoosos, νεκρό και ασχημα κακοποιημένο βρέθηκε θυληκό σκυλάκι στο hot spot  του Σκαραμαγκά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος κατατέθηκε στις 28 Μαρτίου απο τις κυρίες Κούλα Λαζάρου και Γιολάντα Ρέινα που εδώ και χρόνια εθελοντικά φροντίζουν τους αδέσποτους σκύλους  που διαβιούν στο hot spot του Σκαραμαγκά, καθώς εκέινη την μέρα βρήκαν στο κέντρο του hot spot εναν θυληκό σκύλο νεκρό, με σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης και χωρίς άλλα εξωτερικά τραύματα. Η άτυχη σκυλίτσα ήταν καλυμμένη με ένα ασπρο σεντόνι στο κέντρο του καταυλισμού, και συγκεκριμένα έξω από τα γραφεία των ΜΚΟ.
Η σκυλίτσα όπως την βρήκαν

Στην συνέχεια το πτώμα της άτυχης σκυλίτσας, μεταφέρθηκε απο τις κυρίες Λαζάρου και Ρέινα στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. όπου θα διενεργηθεί ιατροδιοκαστική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του ζώου.

Σύμφωνα με την γνωστή φιλοζωική σελίδα, ο προιστάμενος του Hot Spot Γιώργος Καρόγλου επιβεβάιωσε το παραπάνω περιστατικό.

Αυτό που θέλησε επιμελώς να κρύψει η εν λόγο φιλοζωική σελίδα είναι, ότι τη σκυλιτσα πιθανότατα είχε  κακοποιηθεί ΑΓΡΙΑ σεξουαλικά, καθώς φιλόζωοι που έιδαν το πτώμα του ζώου κατήγγειλαν σε μέσο κοιμωνικής δικτύωσης, ότι αυτό είχε εμφανή τα σημάδια του άγριου βιασμού πάνω του.

ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο βουλευτής Β Πειραιά της Χρυσής Αυγής Ι.Λαγός κατέθεσε ερώτηση στους αρμόδιους υπουργούς:

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
            ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

ΘΕΜΑ: «Νεκρός και σεξουαλικά κακοποιημένος βρέθηκε αδέσποτος σκύλος στο hot spot του Σκαραμαγκά»



Σε δημοσίευμα της φιλοζωικής ομάδας «zoosos» διαβάσαμε την εξής ανατριχιαστική είδηση:


Στις 28 Μαρτίου οι κύριες που έχουν επιφορτιστεί εθελοντικά με την φροντίδα των αδέσποτων σκύλων που διαβιούν στην Ανοιχτή Δομή Προσωρινής Υποδοχής Υπηκόων Τρίτων Χώρων Σχιστού, εντόπισαν την ίδια μέρα στο κέντρο της δομής και συγκεκριμένα εκεί που είναι τα γραφεία των ΜΚΟ, έναν νεκρό σκύλο γένους θηλυκού σκεπασμένο με ένα σεντόνι.


Ο σκύλος ήταν νεκρός, άσχημα κακοποιημένος και έφερε ενδείξεις μεταξύ άλλων και σεξουαλικής κακοποίησης.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο προϊστάμενος της δομής φέρεται να επιβεβαίωσε το εν λόγω περιστατικό και ζήτησε την διαλεύκανση της υπόθεσης.


Το κακοποιημένο πτώμα του σκύλου, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα φέρεται να έχει μεταφερθεί στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. για να γίνει ιατροδικαστική γνωμάτευση.


Τέτοιου είδους εγκλήματα μέσα σε δομή φιλοξενίας προκαλούν την οργή και τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης.


Πριν από λίγες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο με δυο φαντάρους του ελληνικού στρατού που κακοποιούσαν σκύλο εντός στρατοπέδου. Σ' αυτήν την περίπτωση ΟΡΘΩΣ οι αρχές κινήθηκαν γρήγορα και οι υπαίτιοι τιμωρήθηκαν παραδειγματικά. Σε αυτήν την περίπτωση όμως, δεν βλέπουμε τον ίδιο ζήλο για την απονομή της δικαιοσύνης και την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας...


Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:


Είναι ενήμεροι για το εν λόγω περιστατικό;


Θα φροντίσουν ώστε οι υπαίτιοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, περί κακοποίησης ζώων;


Ποια μέτρα προτίθενται να λάβουν για την αποφυγή αντίστοιχων περιστατικών στο μέλλον;


Ποια μέτρα προτίθενται να λάβουν για την προστασία του προσωπικού των εθελοντικών ομάδων φροντίδας αδέσποτων ζώων που φροντίζουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ τα αδέσποτα σκυλιά της δομής;


Αθήνα, 18/04/2018


Ο ερωτών Βουλευτής

Ιωάννης Λαγός
Βουλευτής Β’ Πειραιώς
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΣΜΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΑΠΟ ΤΙΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ

 Είναι όντως πολύ ορθή η επισήμανση του εθνικιστή βουλευτή, ότι δηλαδή στη  περίπτωση των δυο φαντάρων ΟΡΘΩΣ η δικαιοσύνη κινήθηκε γρήγορα και  αποδόθηκε στους υπαίτιους, ενώ η κοική γνώμη, δικάιως τους καταδίκασε με αποτροπιασμό.

Τώρα όμως που προφανώς δράστες έιναι τα αγαπημένα τους λαθρομεταναστάκια ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ....
ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ δεν πρόβαλε το γεγονός.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ(πλην των χρυσαυγιτων) δεν κατήγγειλε το γεγονός
ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δεν αποδώθηκε στους υπαίτιους.

Ακόμα και οι φιλοζωικές οργανώσεις λάμπουν δια της απουσίας τους. Αυτες που η μια μετά την άλλη κατακεραύνωναν τους δυο ενστόλους για την απαράδεκτη πράξη τους, τωρα ποιούν την...νήσσαν σφυρίζοντας αδιάφορα.

Οι μόνοι αμετακίνητοι στις απόψεις τους είναι οι εθνικιστές της Χρυσής Αυγής που καταδικάζουν και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ κακοποιεί τα ζώα χωρίς...προϋποθέσεις και υποσημειώσεις.                                                                                                                                                                             ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: