Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Ένα κείμενο του ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ (1951) που δείχνει ΠΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ...! «Έλληνες πατριώτες, χαρίστε την Μακεδονία στους Σλάβους!..»



Αποτέλεσμα εικόνας για ζαχαριαδησ

Τώρα με την αναζωπύρωση του Μακεδονικού και την προοπτική εισόδου των Γυφτοσκοπιανών στο ΝΑΤΟ, ξαναγίνεται επίκαιρο το εξής ζήτημα: Με τι είδους επιχειρήματα η πάντοτε προδοτική Αριστερά προσπαθούσε να πείσει τους Έλληνες το 1951-52 ότι η Ελλάδα ΔΕΝ πρέπει να μπεί στο ΝΑΤΟ; Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, τα επιχειρήματα που επιστράτευσαν τότε οι Αριστεροί (ΚΚΕ, ΕΔΑ και λοιποί) ήσαν καθαρώς πατριωτικά και στόχευαν στο πατριωτικό φιλότιμο του Έλληνα!..





Ο «Στόχος» βρήκε και παρουσιάζει ένα απόσπασμα από όσα είχε γράψει ο τότε (1951) Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Νίκος Ζαχαριάδης, δύο μόνο χρόνια μετά το τέλος του Συμμοριτοπολέμου, προκειμένου να πείσει τους Έλληνες αξιωματικούς να μη δεχτούν την επικείμενη είσοδο της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ. Το απόσπασμα που ακολουθεί έτυχε τότε πλατειάς διαδόσεως (μέσω των παράνομων μηχανισμών του ΚΚΕ) και περιλαμβάνεται στο βιβλίο του Νίκου Ζαχαριάδη «Προβλήματα καθοδήγησης του ΚΚΕ» που εκδόθηκε το 1952. Μεταφέρουμε επί λέξει, για να αντιληφθείτε με τι μαεστρικό τρόπο οι κουκουέδες εκμεταλλευόντουσαν το Πατριωτικό Αίσθημα του Έλληνα για να τον πείσουν να παραδώσει την Μακεδονία στην Σλαβική Αρκούδα…




ΟΤΑΝ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ «ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ» ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΕΥΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΛΗΡΟ…

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ (το 1951): «Βασικό συστατικό στοιχείο στην εθνική αντιαμερικανική συγκέντρωση δυνάμεων μπορεί και πρέπει να ‘ναι ο παράγοντας της εθνικής τιμής και αξιοπρέπειας του ελληνικού φιλότιμου και γενικά του πραγματικού εθνικού συμφέροντος. Η αμερικανοκρατία και όλος ο κόσμος της εθνοπροδοσίας και των προσκυνημένων καταξεφτίλησαν και καταρράκωσαν την εθνική μας τιμή και αξιοπρέπεια. Οι ντόπιοι πλουτοκράτες και όλος ο συρφετός της εθνοπροδοσίας δεν μπορούν ούτε και να σκεφτούν κάτι ανάλογο με αυτό που κάνει ορισμένη μερίδα απ’ τις κυρίαρχες τάξεις στην Περσία, την Αίγυπτο και αλλού. Έχει σβήσει ολότελα μέσα τους η εθνική σπίθα. Τώρα που θα ‘ρθουν με το Βορειοατλαντικό και αμερικάνικα και άλλα – ίσως ακόμα και ιταλικά και τούρκικα – στρατεύματα κατοχής, η κατάσταση θα χειροτερέψει. Δεν υπάρχει τίμιος και πατριώτης Έλληνας, που να μην θίγεται το φιλότιμό του και που να μην ξεσηκώνεται η εθνική του συνείδηση ενάντια στα αίσχη αυτά, την εθνική αυτή βεβήλωση. Η αγανάκτηση φουντώνει μέσα στις γραμμές των έντιμων αξιωματικών, που διατηρούν ακμαίο και αλώβητο το εθνικό φρόνημα, το αίσθημα της εθνικής τιμής και αξιοπρέπειας.

Δίπλα σ’ αυτά οι αμερικάνοι ολοκληρώνουν και το οικονομικό εξανδραποδισμό της χώρας και, σε συνεργασία με τις κορυφές της ντόπιας πλουτοκρατικής ολιγαρχίας καταφανίζουν και καταληστεύουν τον τόπο. Η αμερικανοκρατία στριμώχνει ασφυκτικά και στραγγαλίζει το ντόπιο εμπόριο και τη βιομηχανία, τα μεσοαστικά στρώματα, τους επαγγελματοβιοτέχνες. Στους κύκλους αυτούς το αίσθημα της εθνικής ταπείνωσης συγχωνεύεται με το αίσθημα της οικονομικής αβεβαιότητας και καταβαράθρωσης. Ακόμα και μέσα στον κλήρο, όχι μόνο τον κατώτερο μα και τον ανώτερο και ανώτατο, υπάρχουν παράγοντες, που μέσα τους ζουν οι εθνικές παραδόσεις των αγωνιστών κληρικών ενάντια στην τουρκοκρατία, για την εθνική υπόσταση και ανεξαρτησία της Ελλάδας.

Το κίνημα της εθνικής ενότητας πρέπει να κινητοποιήσει και να αξιοποιήσει όλα αυτά τα εθνικά πατριωτικά στοιχεία και να τα διοχετεύσει σ’ ένα ακατανίκητο εθνικό ξεσηκωμό για τα πάτρια, για τα ιερά και όσια “υπέρ των βωμών και των εστιών”, για το πραγματικό εθνικό συμφέρον ενάντια στην ιεροσυλία, τη βεβήλωση και την αρπαγή της αμερικανοκρατίας και των προσκυνημένων. Το καλό ελληνικό φιλότιμο είναι τεράστια λαϊκή πατριωτική δύναμη, που πρέπει να την επιστρατεύσουμε στον ενεργητικό εθνικό αντιαμερικανικό αγώνα».

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ: ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ; Ο αρχιπροδότης Ζαχαριάδης, το τσιράκι του «Πατερούλη Στάλιν», ο άνθρωπος που οδήγησε στον θάνατο μισό εκατομμύριο Έλληνες εξαπολύοντας βλακωδώς τον Συμμοριτοπόλεμο, απευθύνεται (το 1951) στον Πατριωτισμό των Ελλήνων, το Εθνικό Φιλότιμο και άλλα τέτοια εθνικιστικά, για να τους πείσει ότι τυχόν είσοδος της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ ισοδυναμεί με εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας στους Αμερικανούς!.. Και φτάνει ο άθλιος στο σημείο να κολακεύει ακόμη και τον Ορθόδοξο Κλήρο, υμνώντας τους Αγώνες του για την Ανεξαρτησία της Ελλάδος από το 1821 μέχρι σήμερα!..




Αυτοί ήσαν πάντοτε οι μπολσεβίκοι: Απατεώνες ολκής, που εκμεταλλεύτηκαν μαεστρικά τον Πατριωτισμό των Ελλήνων για να τους πείσουν να παραδώσουν Εθνικά Εδάφη στους Σλάβους. Ας θυμηθούμε τον ΕΛΑΣ, που πήρε αυτό το όνομα για να μπερδέψει τους Έλληνες ότι και καλά πρόκειται για κάτι ελληνικό, την ΕΠΟΝ που με ένα πί καπηλεύτηκε όλη την πατριωτική φήμη της Μεταξικής ΕΟΝ και τους αμέτρητους «Συλλόγους Ειρήνης και Αφοπλισμού» που έφτιαξαν από το 1950 και μετά οι κουκουέδες, δίκην «φερετζέ του π..στη», προκειμένου να εξαπατήσουν τους Έλληνες που αγνοούσαν ότι πίσω από αυτές τις Ειρηνιστικές Κινήσεις βρισκόταν το ανθελληνικό ΚΚΕ.

Μήπως τα ίδια και χειρότερα δεν κάνει σήμερα και ο Τσίπρας; Έχει άριστες σχέσεις με την Εκκλησία (ελέω Συριζώνυμου) προκειμένου να της αρπάξει την Περιουσία (βλέπε τι έγινε προχθές με το Ίδρυμα της Μεγαλόχαρης στην Τήνο), κυβερνάει με την ψήφο των εξαπατημένων πατριωτών που ψήφισαν τον Καμμένο και τόσα άλλα... Μια ζωή αφιερωμένη στην εξαπάτηση των αγνών Ελλήνων αυτοί οι Μπολσεβίκοι…

Εφημερίδα «Στόχος»       ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: