Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Επίσκεψη Διοικητή Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ «ΘΗΣΕΑΣ») σε Μονάδες της Περιοχής Ευθύνης του




Alt
Ο Διοικητής της ΑΣΔΥΣ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Βασιλειάδης, το διάστημα από 09 έως 11 και από 15 έως 16  Μαΐου 2018, πραγματοποίησε επισκέψεις σε Μονάδες της Περιοχής Ευθύνης της ΑΣΔΥΣ, στους Νομούς Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου και Φθιώτιδας.
Επισκέφτηκε Μονάδες Διοικητικής Μέριμνας, μεταξύ των οποίων:
- Tο Κέντρο Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας (ΚΑΑΥ) Καραβόμυλου.
- Την 63 Μονάδα Επιστράτευσης (63 ΜΕ), στην οποία διεξάγεται επιστράτευση για την εν πολέμω σύνθεση του Στρατού Ξηράς, ενώ εν ειρήνη αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του ενεργού Στρατού και της τοπικής κοινωνίας.
- Το 301 Εργοστάσιο Βάσης (301 ΕΒ) και το 306 Εργοστάσιο Βάσης Τηλεπικοινωνιών (306 ΕΒΤ), όπου μέσω καινοτόμων δράσεων για τη βελτίωση της συντήρησης και την αναβάθμιση των μέσων του Στρατού Ξηράς επιτυγχάνεται εξοικονόμηση σημαντικών κονδυλίων.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ενημερώθηκε από τους Διοικητές για την αποστολή των Μονάδων τους, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και παρακολούθησε τις δραστηριότητες τους. Διαπιστώθηκε ότι το προσωπικό γνωρίζει άριστα την αποστολή του, έχει εξαίρετο ηθικό, το διακατέχει αισιοδοξία και παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υποστήριξης Διοικητικής Μέριμνας.
#ΕλληνικόςΣτρατός, #Αποτρέπουμε, #ΕίμαστεΠαντού, #HellenicArmy, #WeDeter, #WeAreEverywhere

Δεν υπάρχουν σχόλια: