Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Νεοδημοκράτες και συριζαίοι μουσουλμάνοι περιφερειακοί σύμβουλοι αποχώρησαν (ξανά) για να μην περάσει ψήφισμα για τους δύο Έλληνες Στρατιωτικούς!


Νεοδημοκράτες και συριζαίοι μουσουλμάνοι περιφερειακοί σύμβουλοι αποχώρησαν (ξανά) για να μην περάσει ψήφισμα για τους δύο Έλληνες Στρατιωτικούς!
Είχαμε γράψει στα τέλη του Απρίλη για την προδοσία που διατέλεσαν οι μουσουλμάνοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, οι οποίοι αποχώρησαν από την συνεδρίαση του συμβουλίου, προκειμένου να μην περάσει ψήφισμα που αφορούσε τους αιχμαλώτους Έλληνες Στρατιωτικούς.
Χθες, Τετάρτη, το ψήφισμα επαναλήφθηκε και αυτή τη φορά πέρασε.
Όμως, οι μουσουλμάνοι περιφερειακοί σύμβουλοι, που πρόσκεινται στις παρατάξεις του περιφερειάρχη και νεοδημοκράτη Μέτιου και στην αντιπολίτευση του Σύριζα επέλεξαν να απέχουν και πάλι, προφανώς για να μην δυσαρεστήσουν τον Ερντογάν.
Όπως και στη Βουλή όπου ο Ερντογάν περηφανεύεται πως έχει… τέσσερις δικούς του, έτσι και στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ ο "σουλτάνος" φαίνεται να έχει φωλιάσει φίδια στον κόρφο της χώρας.
Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι κάποιοι εξ αυτών ανήκαν στον σκληρό πυρήνα της Νέας Δημοκρατίας, όντας μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης, που έχει καθαρά «γαλάζιο» κομματικό χρωματισμό.       
Όπως τόνιζε με έμφαση ο κομμουνιστής Βούτσης δεν είναι «ανάγκη» οι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να έχουν ελληνική καταγωγή. Λέει τώρα το ίδιο με τους περιφερειακούς συμβούλους που ξεδιάντροπα εξυπηρετούν τα τουρκικά συμφέροντα επί ελληνικού εδάφους;

 ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: