Σάββατο 5 Μαΐου 2018

ΒΡΗΚΑΝ ΛΥΣΗ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ... Τον καρατόμησαν...!!! Αντικαθιστούν τον κυβερνήτη της κανονιοφόρου "Αρματωλός" που συγκρούστηκε με τον Τούρκο




Μεταφέρουμε... Αντικαθίσταται ο κυβερνήτης της κανονιοφόρου ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ με σήμα του ΓΕΝ. Ο κυβερνήτης έτσι κι αλλιώς θα άλλαζε, πολύ σύντομα αφού είχε συμπληρώσει το χρόνο υπηρεσίας του στη κανονιοφόρο ,αλλά η απόφαση για αντικατάστασή τους σύντομα είναι στο κλίμα των “χαμηλών τόνων” που τηρεί και το Μέγαρο Μαξίμου και το ΥΠΕΘΑ για το επεισόδιο ανοιχτά της Λέσβου, με το τουρκικο εμπορικό.






Η εκδοχή του απλού ναυτικού ατυχήματος είναι αυτή που έχει επικρατήσει απ΄ ότι φαίνεται στις εκτιμήσεις του ΥΠΕΘΑ και του ΓΕΝ. (Ξέρετε... όπως αυτό στα Ίμια με το ελικόπτερο, στο Κίναιρο, πάλι στα Ίμια με το Γαύδος κλπ κλπ)




Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το μοναδικό στοιχείο για κριτική που θα μπορούσε κάποιος να επικαλεστεί , είναι γιατί δόθηκε η δυνατότητα στο εμπορικό τουρκικό πλοίο να προσεγγίσει τόσο κοντά την κανονιοφόρο. (Και την άφησε ατουφέκιστη θα λέγαμε εμείς)

Κατά τ΄ άλλα δεν υπάρχουν άλλα δεδομένα που να δικαιολογούν τόσο άμεση αντίδραση. Ως γνωστόν έχουν γίνει στις Ένοπλες Δυνάμεις πολύ χειρότερα και ακόμη …δεν έχει ανοίξει μύτη! Αντιθέτως κάποιοι που έχουν επί των ημερών τους πολύ βαρύτερα γεγονότα ετοιμάζονται και για προαγωγή!

Να υποθέσουμε ότι αλλάζει τακτική η πολιτική και μέσω της στρατιωτικής ηγεσίας θα αποδίδει ευθύνες εκεί που πρέπει, ακόμη και σε Αρχηγούς; Θα το διαπιστώσουμε σύντομα.                ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: