Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

ΤΑΜΣ «ΠΙΝΔΟΣ» με ταυτόχρονη συμμετοχή Ενεργού Στρατού και Εθνοφυλάκων


Την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, παρακολούθησε την τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατεύματος «ΠΙΝΔΟΣ» (Συγκρότημα Μηχανοκίνητου Λόχου Πεζικού κατά την Επίθεση), που πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Ασκήσεων «ΠΕΝΤΑΛΩΝΙ», με τη συμμετοχή προσωπικού και μέσων των Μονάδων της 33ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας/«ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΥΔΩΝΙΩΝ», της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας/«ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΧΟΥ ΔΙΑΛΕΤΗ» και του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Καλπακίου.
ΕΔΩ περισσότερες φωτογραφίες
Η άσκηση αυτή, την οποία παρακολούθησαν κάτοικοι και σχολεία της περιοχής, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της άριστης συνεργασίας μεταξύ του Ενεργού Στρατού και των Εθνοφυλάκων που έλαβαν μέρος.
Είμαστε υπερήφανοι για το μόνιμο προσωπικό, τους εθνοφύλακες και τους έφεδρους που συμμετείχαν, για το εξαιρετικά υψηλό τους φρόνημα, τον επαγγελματισμό, την αισιοδοξία και το πνεύμα νικητή που επιδεικνύουν σε κάθε τους δραστηριότητα.
Ενεργός Στρατός, Εφεδρεία και Εθνοφυλακή διασφαλίζουν την εδαφική μας ακεραιότητα.
#ΕλληνικόςΣτρατός, #HellenicArmy, #Αποτρέπουμε, #WeDeter, #ΕίμαστεΠαντού, #WeAreEverywhere                                                                ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: