Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Κονδύλια 5 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό της Βουλής χαρίζει ο Βούτσης στους λαθρομετανάστες!




Πέντε ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ από τον προϋπολογισμό της Βουλής διατίθενται στο υπουργείο Λαθρο-μεταναστευτικής Πολιτικής μετά από απόφαση του κομμουνιστή προέδρου Νίκου Βούτση με δικαιολογία την αντιμετώπιση των "αυξημένων προσφυγικών ροών", ενώ την ίδια στιγμή οι Έλληνες υπερφορολογούνται και χάνουν τα σπίτια τους μέσω ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. 

Στις 5 Ιουνίου 2018 αποδεσμεύτηκε ένα κονδύλι της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό της Βουλής για να κατασπαταληθεί στην λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης. Αναλυτικά το συγκεκριμένο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό είχε δεσμευτεί από την Βουλή από το τέλος του 2016 και μετά την έγκριση του οικονομικού απολογισμού αποφασίστηκε να διατεθεί στο υπουργείο της Λαθρομεταναστευτικής Πολιτικής.
Υπενθυμίζουμε ότι αποδεδειγμένα σε αρκετές προηγούμενες περιπτώσεις κονδύλια που έχουν διατεθεί για την αντιμετώπιση των "αυξημένων προσφυγικών ροών" έχουν καταλήξει στις τσέπες κατάλληλα δικτυωμένων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, όπως οι "Γιατροί του Κόσμου" του Γιάννη Μουζάλα και η Actionaid της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη.
Όμως ειδικά σήμερα που η Ελληνική κοινωνία μαστίζεται από εγκληματικά ποσοστά ανεργίας, απίστευτα μέτρα λιτότητας, υπέρμετρης φορολόγησης και ληξιπρόθεσμων οφειλών στην κομμουνιστική εφορία που υπερβαίνουν το μισό ΑΕΠ η πράξη παραχώρησης πέντε ολόκληρων εκατομμυρίων ευρώ από τον Βούτση για κατασπατάληση με δικαιολογία την λαθρομετανάστευση είναι επιεικώς εξοργιστική.
Την ίδια στιγμή που τεράστια κονδύλια από όλες τις δομές του κράτους (Ένοπλες Δυνάμεις) κατασπαταλώνται στο μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, τα σπίτια των Ελλήνων κατάσχονται μέσω κόκκινων δανείων από την υπερφορολόγηση και ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για την αποσόβηση οποιασδήποτε νόμιμης αντίδρασης. Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας θα κληθούν να πληρώσουν από τις 14 Ιουνίου αυξημένο ΕΝΦΙΑ λόγω της αλλαγής των αντικειμενικών αξιών που θα πλήξει και τις λαϊκές συνοικίες.
Συμπληρωματικά στον τομέα της δημόσιας υγείας οι λαθρομετανάστες βάζουν σε εξαιρετικό κίνδυνο ιδιαίτερα τα παιδιά των Ελλήνων έχοντας εισάγει μεταδοτικές ασθένειες που είχαν εξαφανιστεί από την Ελλάδα εδώ και πολλές δεκαετίες, όπως η ιλαρά. Υπενθυμίζουμε ότι η κομμουνιστική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με καμία αντίδραση από την Νέα Δημοκρατία εισήγαγε με τη βία λαθρομετανάστες μέσα στα σχολεία.
Συμπερασματικά η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να ανασχέσει αποτελεσματικά την απειλή της λαθρομετανάστευσης είναι μια Εθνική Κυβέρνηση του Λαϊκού Συνδέσμου. Όπως έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τα σύνορα μπορούν να φυλαχθούν αποτελεσματικά από τις Ένοπλες Δυνάμεις εάν υπάρχει η σχετική πολιτική βούληση.
Θ. Γ. Κωστής                                                                          ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: