Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, «ΗΛΙΘΙΕ»!


Γράφει ο Αντίοχος
Για το αυθόρμητο – ανοργάνωτο (καθώς κανείς δεν περίμενε ότι θα έχει το θράσος να εμφανιστεί σε εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων) ξέσπασμα της λαϊκής οργής στον Μπουτάρη (που είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν τον «βρήκε» έστω και μισό χτύπημα απ’ αυτά που κάποιοι επιχείρησαν να του καταφέρουν…), έγινε σάλος! Εξέδωσαν πύρινες ανακοινώσεις όλα τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου», ζητώντας την «άμεση σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των ακροδεξιών δραστών», γράφτηκαν εκατοντάδες άρθρα στα ΜΜΕ και συνεχίζουν να γράφονται ακόμα, συνελήφθησαν τρεις στα πλαίσια του αυτοφώρου και «ταυτοποιήθηκαν» άλλοι 11. Γιατί; Για το τίποτα!
Τις τελευταίες μέρες, το κόκκινο παρακράτος των Τσίπρα και Καμμένου οργιάζει στην κυριολεξία. Με αποκορύφωμα την οργανωμένη, σχεδιασμένη και ξεκάθαρα δολοφονική επίθεση, με περισσότερες από 30 βόμβες μολότωφ κατά λεωφορείου που μετέφερε δεκάδες αστυνομικούς, από παρακρατικά στοιχεία που βγήκαν από το πανεπιστημιακό «άσυλο». Και σαν από θαύμα δεν επαναλήφθηκε η τραγωδία της Μαρφίν και δεν θρηνήσαμε θύματα!
Είδατε να εκδώσει μισή ανακοίνωση κόμμα του «συνταγματικού τόξου» και να ζητά την άμεση σύλληψη των επίδοξων δολοφόνων; Είδατε να γραφτεί κάποιο άρθρο στα καθεστωτικά ΜΜΕ; Είδατε να κινητοποιηθεί η Αστυνομία και ν’ αρχίσει τις συλλήψεις και τις «ταυτοποιήσεις»; Τίποτα δεν έγινε απ’ όλα αυτά!
Γιατί άραγε; Είναι το προστατευόμενο αναρχοκομμουνιστικό παρακράτος, «ηλίθιε»!                                        ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ     ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: