Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

«Κεραυνοί» από τον ηγέτη της γαλλικής Δεξιάς: «Η μετανάστευση θα μας κάνει ξένους στην ίδια μας την χώρα»


Μετά τις χώρες του λεγόμενου Βίζεγκραντ (Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία και Τσεχία.), την Ιταλία, την Αυστρία, τις χώρες των Βαλκανίων (πλην Ελλάδας) ακόμη αι τη Γερμανία τώρα το κίνημα κατά της παράνομης μετανάστευσης εξαπλώνεται και στη Γαλλία.
Ο ηγέτης της γαλλικής δεξιάς Λοράν Βοκιέ σε μια ξεκάθαρη δήλωσή του σήμερα είπε ότι η «μαζική μετανάστευση συνιστά πολιτιστική απειλή για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό» και ότι οι Γάλλοι αρνούνται «να γίνουν ξένοι στην ίδια τους τη χώρα».

«Πώς να μην καταλάβει κανείς ότι βρισκόμαστε στα όρια της δυνατότητας ενσωμάτωσης και ότι αυτή η σημερινή μαζική μετανάστευση συνιστά μια απειλή για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων (LR) ενώπιον 1.500 υποστηρικτών του στο Οτ Λουάρ.
«Οι Γάλλοι αρνούνται να γίνουν ξένοι στην ίδια τους τη χώρα» και «πρέπει να φροντίσουμε να απομείνει κάτι από τον πολιτισμό», επέμεινε, υπό τα χειροκροτήματα των συγκεντρωμένων.
«Δεν πρέπει να επιτρέπουμε πλέον σε αυτά τα πλοία (των ανθρωπιστικών οργανώσεων) να μπαίνουν στα ευρωπαϊκά λιμάνια», συνέχισε ο Βοκιέ, το κόμμα του οποίου σκοπεύει να θέσει το μεταναστευτικό ζήτημα στο επίκεντρο της προεκλογικής του εκστρατείας για τις προσεχείς ευρωεκλογές, τον Μάιο του 2019.
Πλέον ουσιαστικά η μονή χώρα στην Ευρώπη που αρνείται πεισματικά να δει τους κινδύνους από την παράνομη μετανάστευση είναι η Ελλάδα η οποία και  βαδίζει ολοταχώς προς την αυτοκαταστροφή της.

Στην Ιταλία ο Σαλβίνι μετά την παρέμβαση από την εισαγγελία του Ακραγάντα, αναφορικά με το θέμα των 150 παράνομων μεταναστών που βρίσκονται στο πλοίο Diciotti με κατηγορίες που φλερτάρουν με το γελείο όπως  στέρηση ατομικής ελευθερίας, κατάχρηση εξουσίας και παράνομη σύλληψη, αντεπιτέθηκε λέγοντας:
 «Μπορούν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν θα σταματήσουν την αλλαγή που θέλουν εξήντα εκατομμύρια ιταλοί. Θα είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρουν’ τόνισε.
«Ας έλθουν να με πάρουν, τους περιμένω”, συμπλήρωσε ο επικεφαλής της Λέγκα, υπογραμμίζοντας ότι «δεν διεξάγεται καμία έρευνα σε βάρος όσων ευθύνονται για την κατάρρευση της γέφυρας στην Γένοβα, αλλά οι εισαγγελείς ασχολούνται με εμένα».
Τόνισε, δε, ότι «η Ευρώπη απέδειξε ότι είναι κάτι το απεχθές» και ότι «δεν αξίζει τα χρήματα της Ιταλίας”.

βιντεο εδω                              ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ     ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: