ΛΕΟ 1Α4

ΛΕΟ 1Α4

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Ανυπολόγιστη καταστροφή στην Αργολίδα λόγω χειραγώγησης καιρού


Συνεχίζουμε να μετράμε τις καιρικές πληγές μας όσο η χώρα δέχεται συνεχή οπλοποίηση καιρού με την ανοχή όλων των πολιτικών μας και κυβερνήσεων...
Μετά τα Φάρσαλα, τεράστιες είναι και οι καταστροφές που άφησε πίσω της η καιρική βόμβα που χτύπησε την Αργολίδα το απόγευμα της Παρασκευής 16 Ιουνίου.

Μεγάλες οι καταστροφές στις καλλιέργειες με τους αγρότες να κάνουν λόγο για ολική καταστροφή. Τα θερμοκήπια που βρέθηκαν στην καταστροφική πορεία της καταιγίδας έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές.
​Ενδεικτικό είναι και το βίντεο την στιγμή της μεγάλης χαλαζόπτωσης, για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της μανίας της πραγματικά "σπάνιας για την περιοχή καταιγίδας", όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ.
Επίσης δεν γλίτωσαν ούτε τα φωτοβολταϊκά πάρκα τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς. Είναι που η Ελλάδα έχει πολύ ήλιο για ΑΠΕ! Μαύρα μάτια κάναμε να τον δούμε και να μας δει φέτος.
Αλλά και πάλι ευχαριστημένοι πρέπει να είμαστε, αφού με τέτοιους αέρηδες ευνοείται η αιολική ενέργεια (μπας και υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων φωτοβολταϊκάδων με ανεμιστηράδων;) Βέβαια... όχι όταν ξεπεραστεί το μέτρο κι αρχίσουν να σπάνε τα πάντα γύρω. Ακόμη και τεράστιες τζαμαρίες έπεσαν από τις δυνατές ριπές του αέρα και είναι πραγματικά ευτύχημα που δεν θρηνήσαμε και θύματα.

Κι όλα αυτά τα ωραία, μόλις μια μέρα μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού μας, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της 3ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, όπου εξήρε τις κλιματικές συνθήκες της χώρας μας που ευνοούν τις ΑΠΕ:
“Μια πολύ σημαντική προοπτική, δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε μια περιοχή που έχει και πολύ ήλιο και πολύ… ααα… ααα…  ενέργεια αιολική”
Δυστυχώς, με τέτοιες κυβερνήσεις κι εκπροσώπους στη Βουλή, η χώρα όχι μόνο δεν έχει καμία προοπτική και πουθενά, αλλά ούτε καν το πιο βασικό και πολυτιμότερο αγαθό, την Εθνική της Κυριαρχία!

Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες που νοιάζονται για το παρόν και το μέλλον της χώρας μας να συσπειρωθούν γύρω από το Κίνημα Επιβιώνουμε, το μόνο Κίνημα που δεν μασάει λέξεις και λέει τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν και με το όνομα τους: Η χώρα μας είναι θύμα Οπλοποίησης Καιρού

πηγη                                                                   ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: