Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Οι Ειδικές Δυνάμεις αποχαιρέτησαν τον νεαρότερο «ΟΥΚά»




Στο πένθος βυθίστηκαν χθες οι Ειδικές Δυνάμεις, καθώς έχασαν το νεότερο -ηλικιακά- μέλος τους, τον 13χρονο Γιώργο, ο οποίος έδινε μάχη με μια πολύ δύσκολη ασθένεια και τον περασμένο Μάρτιο, μέσω του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish, κατάφερε να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο όνειρό του και να γίνει μέλος της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών (ΟΥΚ).

Στις 24 Μαρτίου ο μικρός μαζί με την οικογένειά του, φίλους του και εθελοντές του οργανισμού, επισκέφθηκε τη Διοίκηση Υποβρύχιων Καταστροφών στον Σκαραμαγκά, όπου τον υποδέχθηκε ο διοικητής της μονάδας.


Ο μικρός είχε τη δυνατότητα να ξεναγηθεί στους χώρους, να μάθει την ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού, να παρακολουθήσει εκπαίδευση στον στίβο μάχης και να ανεβεί σε όχημα και σκάφος ανορθόδοξου πολέμου, μαθαίνοντας για τις τακτικές μάχης και τις μεθόδους απόκρυψης. Η μεγαλύτερη επιβράβευση για τον 13χρονο ήρθε στο τέλος εκείνης της ημέρας, όταν η μονάδα τού χάρισε τα σήματα των ΟΥΚ.

Τη λύπη τους για τον χαμό του μικρού Γιώργου εξέφρασαν οι Ειδικές Δυνάμεις με μια ανάρτησή τους στα κοινωνικά δίκτυα. «Σήμερα η οικογένεια των βατραχανθρώπων θρηνεί για τον χαμό του μικρότερου μέλους της, του Γιωργάκη μας! Το πάλεψες μικρέ μου ήρωα της ζωής κ τώρα οι άγγελοι θα σε συνοδεύουν κ θα σε φυλάνε!! Καλό παράδεισο!!» έγραψαν στην ανάρτηση, η οποία συνοδευόταν από φωτογραφίες που είχαν τραβηχτεί κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του τον Μάρτιο                                                                                                                    ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: