Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΠΟΡΕΙΑ - ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΟΡΕΙΝΟΥ ΟΓΚΟΥ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ - ΑΓ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ - ΛΕΦΕΔ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ





Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε πορεία της ΛΕΦΕΔ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ στην περιοχή της Γαλάτιστας, από την Γαλάτιστα στην Αγ Αναστασία μέσω των κορυφογραμμών.
Την πορεία οργάνωσε το μέλος μας από την Γαλάτιστα ΕΦ ΚΔ Νίκος Σ.
Η ήμερα ιδανική για πορεία, 28 βαθμοί κελσίου, η διαδρομή ( προσωπική άποψη ) μια ατελείωτη πετρώδης ανηφόρα με φανταστική θεά και τμήματα έντονης βλάστησης.
  
Η πορεία πραγματοποιήθηκε σε υψόμετρα των 850 - 1100 μέτρων με στόχο την εκπαίδευση των μελών μας για επιχειρήσεις σε μεγάλο υψόμετρο. Μέτα από πορεία πεντέμισι ωρών και διαδρομή 16 και πλέον χιλιόμετρων ( συμπεριλαμβανομένων των διαλειμμάτων ) και από διέλευση όλων των ενδιάμεσων κορυφών η κάθοδος προς την ΙΜ της Αγ Αναστασίας και το προσκύνημα του Αγ Θεωνά ήταν το ίδιο κοπιαστική.
Τα συμπεράσματα από την πορεία ήταν η σπουδαιότητα της διατήρησης καλής φυσικής κατάστασης και η απόκτηση από την Λέσχη εξειδικευμένων υλικών ( σακιδίων κλπ ).
Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε το μέλος μας από τον Πολύγυρο κύριο Παρασκευά Γραμματικού για την διάθεση του επαγγελματικού οχήματος του για την μεταφορά των μελών μας.
ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ 




 







               ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ      ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: