Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Εθνοφύλακες Ηρακλείου: Ενημερωτική εκδήλωση στην ενδοχώρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Οι κάτοικοι του χωριού ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και παρακολούθησαν την ενημέρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τ.Ε. Ηρακλείου αλλά και από εν ενεργεία Εθνοφύλακες, οι οποίοι μίλησαν για τον θεσμό και την εμπειρία τους από την συμμετοχή τους στο τοπικό Τάγμα. Οι κάτοικοι του χωριού ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και παρακολούθησαν την ενημέρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τ.Ε. Ηρακλείου αλλά και από εν ενεργεία Εθνοφύλακες, οι οποίοι μίλησαν για τον θεσμό και την εμπειρία τους από την συμμετοχή τους στο τοπικό Τάγμα.
Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 η εκδήλωση του Τάγματος Εθνοφυλακής Ηρακλείου, στο χωριό Γέργερη του Δήμου Γόρτυνας.
DSC09871
Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για τον σκοπό και τον ρόλο του Θεσμού της Εθνοφυλακής, καθώς και για την ένταξη νέων Εθνοφυλάκων στο Τ.Ε. Ηρακλείου.
DSC09873
DSC09886
Οι κάτοικοι του χωριού ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και παρακολούθησαν την ενημέρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τ.Ε. Ηρακλείου αλλά και από εν ενεργεία Εθνοφύλακες, οι οποίοι μίλησαν για τον θεσμό και την εμπειρία τους από την συμμετοχή τους στο τοπικό Τάγμα.
DSC09906
DSC09902
Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι έδειξαν έντονο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό, πολλοί μάλιστα εξ αυτών εμφανίστηκαν πρόθυμοι να ενταχθούν στο Τάγμα Εθνοφυλακής.                                                                                     ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ         ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: