Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο! Μεγάλη Θ Λ Ι Ψ Η. ΝΕΚΡΗ η 30χρονη νοσοκόμα, μάννα 2 παιδιών που εμβολιάσθηκε ‘ОN CАМЕРА’ καί είχε λιποθυμήσει!. ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ….. ΜΟΝΟ το ….20% των υγειονομικών (!!!) έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον στην Αθήνα.

 


5/5 (4)

Μέ μεγάλη μου λύπη μπορώ να επιβεβαιώσω, ότι η 30χρονη νοσοκόμα Tiffany Pontes Dover of Higdon, Alabama, μητέρα δύο παιδιών, είναι καταχωρημένη στο μητρώο νεκρών της Αλαμπάμα.

https://twitter.com/WitchHaven1/status/1340322226772520961?ref_src=twsrc%5Etfw



Ούτε ΜΙΑ λέξη σ υ λ λ υ π η τ ή ρ ι α από το νοσοκομείο όπου δούλεψε, την κυβέρνηση, τήν εταιρεία ‘Pfizer’, τον megafilanthropouniversal και ούτε καν τα διεφθαρμένα ΜΜΕ, όλοι μαζί υπεύθυνοι για το θάνατό της….

Απλά η κούρσα για να καλύψει την αλήθεια και να μπορεί να παρασύρει άλλα θύματα με την ανασυρόμενη βελόνα VIP-εμβολιασμένη. Αναπαύσου εν ειρήνη Πολλοί άνθρωποι έχουν προσφερθεί εθελοντικά να πάρουν το εμβόλιο της Pfizer, και η Tiffany ήταν ένας από αυτούς. 
Ωστόσο, τα πράγματα πήραν μια διαφορετική στροφή για αυτήν αφού λιποθύμησε στη ζωντανή τηλεόραση. 
Οι άνθρωποι άρχισαν να αμφισβητούν την αξιοπιστία του εμβολίου αφού παρακολούθησαν την Tiffany στην τηλεόραση. 
Η Tiffany Pontes Dover είναι νοσοκόμα του Tennessee που είχε προχωρήσει μπροστά για να πάρει το εμβόλιο COVID-19 μπροστά από τη ζωντανή τηλεόραση. 
Η Tiffany, 30 ετών, είναι επίσης μητέρα δύο παιδιών. Εργάστηκε ως διευθυντής στο CHI Memorial Hospital στο Chattanooga. Η Tiffany ήταν από τα πρώτα μέλη του προσωπικού που ανέβηκαν για να πάρουν το εμβόλιο της Pfizer.

The nurse who got the vaccine and fainted on cam is dead (more details)

According to the video she posted in 2016 she is from Higdon, AL and she stated she was 25 meaning she would be around 30 years old now.

Youtube Link:

https://www.searchquarry.com/namesearch/register?fname=Tiffany%20Pontes&lname=Dover&courthouse=De%20Kalb%20County%20Death%20Records%20Database&city=Higdon&state=AL&age=30&zip=&co=&trackstat=homepage-&aliasid=&recordtype=Death&type=&trid=&ntyp=

Now look at this death records search site, there is:

Tiffany Pontes Dover Age: 30

Location: Higdon, AL

Link:

https://www.searchquarry.com/namesearch/register?fname=Tiffany%20Pontes&lname=Dover&courthouse=De%20Kalb%20County%20Death%20Records%20Database&city=Higdon&state=AL&age=30&zip=&co=&trackstat=homepage-&aliasid=&recordtype=Death&type=&trid=&ntyp=

Also she hasn’t posted anything on IG for 5 days, despite posting very frequently usually.

Her instagram link is in the comments posted by another redditor.

Ωστόσο, σε απρόσμενες συνθήκες, 17 λεπτά μετά τη λήψη του εμβολίου, η Tiffany λιποθύμησε . 

Ο φόβος εξαπλώθηκε στους ανθρώπους, αλλά σύντομα απέκτησε συνείδηση. 

Η Tiffany εξήγησε ότι υπέφερε από μια κατάσταση που ονομάζεται Vasovagal Syncope . «Με χτύπησε ξαφνικά… Νιώθω καλά τώρα! Είναι συνηθισμένο για μένα », διαβεβαίωσε τους θεατές αφού συνειδητοποίησε.

Οι γιατροί επέμειναν επίσης ότι η Tiffany ήταν μια χαρά και η λιποθυμία της δεν είχε καμία σχέση με το εμβόλιο. «Είναι μια αντίδραση που μπορεί να συμβεί πολύ συχνά με οποιοδήποτε εμβόλιο ή εμβόλιο», δήλωσε ο Δρ Jesse Tucker , Ιατρικός Διευθυντής της ιατρικής κρίσης στο CHI Memorial. 

Ο Δρ Tucker ήταν επίσης μεταξύ αυτών που έλαβαν το εμβόλιο. 

Από τότε που η Tiffany Dover λιποθύμησε στη ζωντανή τηλεόραση, τα κοινωνικά μέσα μαζεύονται με τις ειδήσεις για το θάνατό της. Πολλοί γρήγορα σκέφτηκαν ότι είχε συμβεί κάτι. 

Παρ΄όλο που επιβεβαίωσε ότι ήταν μια χαρά, τα νέα του θανάτου της εξαπλώθηκαν για άλλη μια φορά σαν πυρκαγιά.

Οι άνθρωποι άρχισαν να εικάζουν ότι η Tiffany δεν πήγε καλά αφού αρκετοί χρήστες πλημμύρισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φερόμενη «απόδειξη» που υπαινίχθηκε το ίδιο. 

Όλα ξεκίνησαν όταν οι άνθρωποι μοιράστηκαν φωτογραφίες ενός φερόμενου πιστοποιητικού που ισχυρίστηκε ότι η Tiffany είχε πεθάνει. 

Είναι αδύνατο να πούμε αν το πιστοποιητικό είναι πραγματικό. 

Ταυτόχρονα, ορισμένοι χρήστες ισχυρίστηκαν ότι η Tiffany, που συχνά δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά μέσα, απουσίαζε για μερικές ημέρες.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει επιβεβαίωση από την οικογένεια.  

https://www.hitc.com/en-gb/2020/12/20/who-is-tiffany-dover-twitter-trend-about-her-death-explored/

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/12/30-2-n-c.html#more

EKANE TON ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Ελάχιστα λεπτά μετά που έκανε τό εμβόλιο, η νοσηλεύτρια σωριάσθηκε! ( ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ! )

ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.
ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΙΛΑΓΕ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ
ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΣ ΤΟΥ
ΣΩΡΙΑΣΘΗΚΕ ΚΑΤΩ!
ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΤΙΦΑΝΙ ΝΤΟΒΕΡ,
ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΕΝΝΕΣΙ…..
(ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ 
ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ….)

Η νοσοκόμα εντατικής φροντίδας Τίφανι Ντόβερ, που δουλεύει στο CHI Memorial Hospital στο Τσατανούγκα του Τενεσί των ΗΠΑ, συζητούσε με το τοπικό κανάλι WRCBtv λίγο μετά τον εμβολιασμό της, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και άρχισε να χάνει την ισορροπία της, κρατώντας το κεφάλι της.
Στην συνέχεια ζήτησε συγγνώμη από τους δημοσιογράφους και λιποθύμησε. «Δέκα λεπτά μετά την ένεση, η Ντόβερ αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε» όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός.
Λίγα λεπτά πριν είχε λάβει το εμβόλιο mRNA της Pfizer: https://twitter.com/SomeoneAskTheQ/st… Πηγή βίντεο: https://www.facebook.com/WRCBtv/video…

Θούριος TV

odysseiatv.blogspot.com

Οι ακριβοπληρωμένοι φασίστες του διαδικτύου (μέλος τους κάποιος Μόσιαλος) εδώ το τερμάτισαν!

πηγή

Περισσότερα από 5 χιλιάδες σχόλια στην τελευταία της ανάρτηση, της ζητούσαν να απαντήσει εάν είναι καλά σε υγεία. 

Το αποτέλεσμα ήταν να διαγραφεί εντελώς ο λογαριασμός της, αφήνοντας μεγάλα ερωτηματικά για την ζωή της νοσοκόμας. 

Εάν ήταν βαριά άρρωστη δεν θα υπήρχε λόγος να διαγραφεί ο λογαριασμός της, κάποια στιγμή θα επανέλθει με νεώτερη ανακοίνωση μπροστά στο κάλεσμα πλήθος κόσμου, φίλων της και όχι μόνο. 

Ένας λογαριασμός διαγράφεται από κάποιους όταν δεν έχει επιστροφή στην κανονικότητά της, όταν δηλαδή κάποιοι θέλουν να περάσει στη λήθη το πρόσωπο. Κατά την γνώμη μου, δεν υπάρχει κάτι άλλο, παρά η διαγραφή να είναι η ανακοίνωση τού θανάτου της…

Πηγή 

ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ…
Nοσοκομείο του Σικάγο σταμάτησε τη χορήγηση του εμβολίου της Pfizer!
Πληθαίνουν τα συμβάντα με τις σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις που προκαλούνται από το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech σε σημείο που νοσοκομείο στο Σικάγο διέκοψε προσωρινά τον εμβολιασμό του προσωπικού του και ο FDA ξεκίνησε επειγόντως έρευνα για να διαπιστώσει τα αίτια.
Όπως αναφέρεται νοσοκομείο βόρεια από το Σικάγο σταμάτησε προσωρινά τον εμβολιασμό του προσωπικού του όταν τέσσερις νοσηλευτές παρουσίασαν έντονα αλλεργικά συμπτώματα μεταξύ των οποίων και εναν με σοβαρή καρδιακή αρρυθμία.
Πηγή: www.tideon.org- FDA
ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΑΣΥΝ
https://elasyn.com/2020/12/21/κι-α..

ΚΑΤΙ ξέρουν αυτοί; : : Εμβολιασμός: ΜΟΝΟ το ….20% των υγειονομικών (!!!) έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον στην Αθήνα. ( ΒΙΝΤΕΟ )

Αρνητικό κλίμα στο υγειονομικό προσωπικό έχουν δημιουργήσει οι χειρισμοί της κυβέρνησης σχετικά με το θέμα του εμβολιασμού. 
Σύμφωνα με πηγές της ΠΟΕΔΗΝ, η συμμετοχή των υγειονομικών για να κάνουν το εμβόλιο μέχρι και σήμερα είναι αρκετά μικρή… ενώ μάλιστα όπως αναφέρουν περίπου μόνο το 20% των υγειονομικών στην Αθήνα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να κάνουν το εμβόλιο.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο σκληροπυρηνικός πυρήνας της, σε συνδυασμό με την χειραγώγηση των Μέσων Ενημέρωσης έσπευσαν να τους χαρακτηρίσουν ψεκασμένους και αρνητές του εμβολίου, στοχοποιώντας όλους όσους απλά ήταν επιφυλακτικοί απέναντι στο περιώνυμο εμβόλιο!

Από τότε βέβαια μεσολάβησαν δηλώσεις εξεχοντων προσώπων όπως ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, ο Μπολσονάρου της Βραζιλίας και τώρα οι υγειονομικοί υπάλληλοι στην Ελλάδα, οι «σύγχρονοι ήρωες» όπως διαλαλούσαν οι κυβερνητικοί κύκλοι και χειροκροτούσαν οι ήρωες από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους!

Αυτοί είναι στην πρώτη γραμμή του μετώπου και πρέπει να τους ακούμε!

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; 

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΜΗΠΩΣ;

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/12/20.html#more

Ρινορραγίες, φλεγμονή: πιθανές παρενέργειες των δοκιμών κορώνας – Αρκετοί άνθρωποι επικοινώνησαν με τη συντακτική ομάδα «Wochenblick»: Ανεξήγητες παρενέργειες θα είχαν εμφανιστεί κατά τη διάρκεια του τεστ κορώνας. Μερικά από αυτά είναι αρκετά δύσκολα από υποκειμενική άποψη. Ρωτήσαμε στην ηλεκτρονική μας έκδοση – τότε το γραμματοκιβώτιό μας πέρασε. Αυτές οι περιγραφές είναι ανησυχητικές. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν πρέπει να είναι καθόλου δυνατό. Εάν ληφθεί δείγμα σάλιου με πιστοποιημένα, αποστειρωμένα βαμβακερά επιχρίσματα, μπορεί να αισθανθεί άβολα για μικρό χρονικό διάστημα μέσω της ρινικής κοιλότητας. Αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα η τρομάρα έπρεπε να τελειώσει.

www.nikosxeiladakis.gr

http://nikosxeiladakis.gr/%ce%b5-%ce%ba-%cf%84-%ce%b1-%ce%ba-%cf%84-%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b7-%ce%b8-%ce%bb-%ce%b9-%cf%88-%ce%b7-%ce%bd%ce%b5%ce%ba%cf%81%ce%b7-%ce%b7-30%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b7-%ce%bd/

Δεν υπάρχουν σχόλια: